Ja då var det kväll

Sedan förra inlägget så har jag fått upp lampan i köket, samt spolighten inne i vardagsrummet. Kökslampan var inga problem alls att få upp. Det var värre med spotlighten inne i vardagsrummet. För att kunna skruva fast den så var jag tvungen att borra nya hål i lampan. När jag skulle borra hål i taket så var jag för nära dosan så att betongen gick sönder eftersom. Orkar inte gå in på hur det gick till, men det gick dåligt iallafall. Men jag lyckades få det att sitta till slut. Imorgon hade jag tänkt fara upp på Lappmarks EL och köpa en kåpa som jag ska sätta över stickproppen, inne i köket. Ev. också köpa lampor till spotlighten med svagare watt, lyste så förbannat starkt. Märker att det börjar bli en massa onödigt vetande. Men nu har ni iallafall ännu ett inlägg att läsa !


Puss på Lisa !

Grisväder !

Tycker att det kan sluta snöa, det är ju för fan vår nu och jag vill inte ha mera snö. Vi att det ska töa bort och att isen börjar fara på åarna så att man kan ut och jaga bäver. Men men, det kommer väl de också. Idag har vi vart upp på Pallins och köpt gipsplugg. Efter att fästerna för gardinstången inne i köket var uppsatt och att vi hängt upp gardinerna igår så såg vi att det inte blev riktigt bra. Så vi bestämmde oss för flytta efter fästerna lite grann. Har nyss gjort klart det och nu väntar jag på att min far ska komma och hjälpa mig med kökslampan. Den skall sättas upp, blir nog fina fan de. Har inte så mycket mer att berätta just nu. Får väl se om jag återkommer med ett inlägg senare ikväll.


Veckans dragspelsinslag är en riktig bra bit !



Älskar dig Lisa !

Ny vecka

Ja då var vintermarknaden för detta år över. Vi hade en trevligt helg både jag och Lisa. Fredag så var det 30års kalas för Magnus Sjöström på folkan. Tacobuffé och underhållning av Riff Raff Ruff. På lördagen så tittade vi på Viktor´s uppvisning med crossen uppe på torget. Senare på kvällen så var det förfest hemma hos Lillante och Ida. Även Robert och Sofia var med. Runt halv tolv så begav vi oss mot Wärdshuset. Rätt mycke folk faktiskt, danbandet var väl inte det bästa med det funkade. Nog för att sångerskan var lite osäker på en del texter och ersatte orden en trall istället så var det roligt. Det blev en liten efterfest hemma hos oss. Jansson, Carl, Neila, Robert och Sofia var förbi och stannade runt en timme. Men det var riktigt trevligt faktiskt, så jag måste säga att vi hade en kanonhelg.
Idag har vi inte gjort så mycket faktiskt, har plockat ihop lite hemma. Få väl se vad kvällen har att erbjuda.



Älskar dig Lisa !

Lördag

Igår var vi på kalaset för Magnus Sjöström. Det ägde rum på folkan och var riktigt trevligt. Det började med tacobuffé och sedan fest. Det var riktigt lyckat och det var mycket folk som man kännde på plats ! Även Riff Raff Ruff gjorde bra ifrån sig, som alltid ! Sista låten var naturligtvis Runke Ball, vilket resulterade i nöjda vrak framme vid scenen. Mycket vrål, riktigt bra =) Man var helt lyrisk ; ) Idag har jag och Lisa vart ute och tittat. Vi var först upp när vi vaknade och köpte en hamburgare, samt lade en visit hos Jansson för att se hur han mådde.
Vi var hem en sväng och tog det lungt innan vi skulle upp på torget för att titta på när Viktor hade uppvisning med crossen. På vägen upp gick förbi Strömberg för att hämta Boak, Pinkan och Strömberg. Även Adam kom hit idag för att hälsa på. Han stannar tills imorrn. Om ni tycker jag skriver knepigt så är det för att jag inte har motivation till att skriva något just nu. Men jag tänkte att jag är ju tvungen att berätta lite om vad som händer. Nu sitter vi och väntar på att Lillante och Ida, samt Robert och Sofia ska komma. Blir nog trevligt värre. Sen är det utgång, närmare bestämt Wärdshuset.




Väldigt god öl !



Du är världens absolut bästa flickvän. Du är mitt allt och jag älskar dig mer än något ! Du är Underbar !

.


Marknad

Det är den årliga vintermarknad denna helg. Hur den kommer att arta sig vet jag inte rikgit. Men det jag vet är att vi ska ut ikväll, på folkan. Äta tacobuffé och sen spelar Riff Raff Ruff. Dessa herrar har man sett tidigare och dom brukar vara rätt bra. Riktigt bra faktiskt ! Dom har en tendens till att spela Runke Ball i slutet av uppträdandet. Vi ser att vi har folk från Åsele med i publiken så vi drar väl Runke Ball ! Den frasen har man hört ett par gånger och man blir lika glad varje gång ; ) Lisa slutade kvart över tre så jag skulle tippa på att hon är hemma snart. Innan hon åkte hem skulle hon göra något ärende. Blir nog fina fan de !



Deras logga som är inspererad av porrtidningen Aktuell Rapport. Aktuell Rapports logga följer nedan.


Något cesurerad ; )




Veckans låt är Stolt när ingen ser av Vargflock. Har den på en skiva och nött den länge nu. En riktig höjdare måste jag säga ! Vargflock är grabbarna från gruppen Hel, även sångaren i Dagaz gästsjunger i några av deras låtar. En del känner säkert till det, andra inte.



Älskar dig Snygging !

Snart helg

Har nu suttit och betalat lite räkningar som jag har denna månad, bl a till If Metall och NetonNet. Tänkte skriva ett inlägg nu innan jag ska göra lite mer nytta. Ska sätta upp en gardinstång inne i köket så vi får upp några gardiner. Ger mig fan på att det är gipsvägg så jag ska ju igentligen använda gipsplugg. Men det känns så öndigt att använda sådan plugg för en ynka gardinstång. Den är så jävligt att få bort sen också, dessutom blir det sånna fula märken.  Jaja, nog om detta. Ska även fara och häls på lilljänta i eftermiddag. Var ett bra tag sedan, alldeles för länge. Men nu ska jag iaf dit =) Ja det var väl det jag hade att berätta. Kanske återkommer med ett inlägg senare ikväll.



Älskar dig LISA !



Snabbis !

Ska snabba mig att dra ihop ett litet inlägg. Har nu gjort klart det mesta i garaget, nu återstår det bara att måla och bygga trall. Har gott riktigt bra faktiskt, och det är inte utan att man känner sig manlig när man bilar med denna antika maskin ; ) Ska tvätta av mig lite nu innan strömberg kommer, vi ska på lärcenter och kolla vilka utbildningar som är tillängliga. Idag mellan 15 och 20, tror jag det var, presenteras utbildningar som amn inte behöver läsa på distans. Så det kan ju ge något ! Efter att vi har varit där så tänkte jag fortsätta ute i garaget tills gumman kommer hem. Då ska vi äta och sedan ska Lisa skjutsa mor&far till Wärdhuset. Det var något speciellt där ikväll så dom skulle dit och äta !


Ursäkta om jag lät otrevlig i telefon BOAK ; )


Älskar dig mer än något gumman min. DU är så jävla mysig =)

Det går frammåt

Har nu bilat det som skall bilas. Skall fylla igen utrymmet samt städa upp allt grus. Sen har även farsan vart och köpt färg så det är inte omöjligt att jag sätter igång att måla senare ikväll också. Slutligen skall det byggas en trall också. Virket är dock inte inköpt ännu, så det får bli när det är köpt. Förkylningen som jag har dragit på mig har släppt lite granna, iaf i halsen. Näsan är dock tätare än en miljonär ; ) Lisa jobbar kväll och stannar i Dorotea till imorgon. Vet inte så mycket mer just nu. Kanske återkommer med ett inlägg senare ikväll !


En sådan använder jag. Tänkte försöka göra Jansson lite avundsjuk. Han blev avundsjuk på en förfest hemma hos mig på Finnpålsvägen innan en julfest med ÅVAB. Jag hade lånat en slagborrmaskin av märket Hilti utav Vattenfall. Jag intalade Jansson att det var min och han hävdade att det var riktigt manligt !


Veckans dragspelsinslag


Lisa du ska veta att mitt hjärta slår för dig och att du betyder allt !
Jag älskar dig mer än ord kan beskriva !
DIN !!!

Dålig uppdatering

Ber om ursäkt för att jag inte bloggat på två dagar. Ska bättra mig betydligt ! Tänkte fortsätta där jag slutade i fredags. Tvättade klart och begav mig på svängvägen. Satte igång med rivandet runt 4 snåret. Jag tänkte att jag gör väl det jag hinner och sen får jag väl fortsätta någon annan dag. Men det gick förvånansvärt fort måste jag säga. Rev väggarna och taket, samt tog bort elen. Kanske ska berätta att det jag håller på att riva är ett utrymme i garaget hos morsan och farsan som denn förre husägare har haft som matkällare.
Det jag har kvar nu är att bila bort en vägg i betong. Sen skall det fyllas igen och byggas trall. Är besvärligt att förklara. det var väl vad man skulle kunna säga om fredagen. Lördagen blev lugn, inga större utsvävningar. Vi såg Robinsson på kvällen och jag måste säga att det var då en hög med semesterlystna idioter. Jaja, kanske får ställa upp nästa år ; ) Igår så grejjade vi lite med Lisas bil, vi lånade garaget på Vattenfall. Frammåt kvällen så hade vi bestämt oss för bio och så blev det. Nya Wallander visades, Hämden, så jag, gumman, farsan och lillebror var och såg den. Vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen. Jag har ju sett bättre filmer, men jag har även sett sämre. Jag gillar ju den typen av filmer så jag måste nog säga att jag tyckte om den. När filmen var slut var det bara att fara hem för att se nästa film. Sista Beck av den nya säsongen, I guds namn. Den visste jag redan på förhand att den var värd att se !

Idag hade jag tänkt att fara på svängvägen och göra klart det sista. Men jag vaknade med halsont imorse så det fick helt enkelt vara. Får ta det senare i veckan. Lisa har jobbat till tolv idag och jag antar att hon snart är hemma.






Älskar dig Lisa !



Tvätt torkning tvätt torkning

Har tvättat allt nu. Det har också torkat i omgångar. Men allt är tyvärr inte torrt. Det tar tamme tusan en hel dag att tvätta ! Skulle ju kunna hänga upp det sista inne i lägenheten för att spara tid. Men klockan är ju trots allt 15.15 så det spelar ju ingen roll. Det var ju så att jag skulle fara på svängvägen och börja riva inne i garaget. Men klockan är ju så mycket så jag lär väl inte hinna mycket idag. Men börja det ska jag banne mig göra ; P Skall även äta där så då kan jag lika gärna sätta igång. Nej som sagt, det tar tid att tvätta ! Det finns ju torktumlare i tvättstugan, men man vill ju inte torktumla allting. Skulle vara fint med en tvättmaskin i lägenheten ; ) Jaja nog om detta !


Haha ja han är oslagbar !

Ljuva morgon !

Det är en ljuv morgon måste jag säga. Har ju bokat tvättstugan från klockan sju. Så jag har varit ner och startat en maskin. I väntan på att den ska bli klar så har jag hunnit äta frukost och nu dricker jag kaffe. Är riktigt skönt att kliva upp tidigt faktiskt. Man har ju nästan glömt bort hur det  är att kliva upp tidigt sen man slutade på galven.
Hur som helst så hade jag Bocka på besök igår. Han skulle hjälpa mig att fixa internet, vi lyckades inte. Det är riktigt knepigt det här. Bjöd då honom på fika iallfall ; P Ska ringa till kommunen och be dom komma hit och grejja det.

När tvätteriet är över så ska jag bege mig på svängvägen för nästa etapp. Har lovat farsan att jag ska göra om lite i garaget åt honom. Två väggar ska slås bort. Kan meddela att jag har bilmaskin till förfogande ; ) Blir nog kanon !
Gumman hon sover fortfarande och jag tänker inte väcka henne heller. Hon börjar jobba halv ett idag och slutar runt nio ikväll. Det var vad jag hade att berätta såhär på morgonkvisten. Ska dricka upp kaffet och gå till tvättstugan snart igen.
Veckans låt ska också upp naturligtvis.


Denna vecka är det Larz-Krizters med låten Carina. Riktigt höjdargäng ! Har själv deras senaste skiva och den
kan jag verkligen rekommendera !


Älskar dig Lisalej !

Trådlöst internet

Vi har ju som bekant fått in internet i lägenheten. Lisa har en router sen tidigare så någon sådan behövde vi inte köpa. Kopplade in routern för ett tag sen och skulle försöka få igång det. Inställningar såsom ip, dns m.m. har jag fått från kommunen så det har jag. Pratade även med Bocka och han gav mig instruktioner hur jag skulle göra för att få till det. Men i vanlig ordning så har jag naturligtvis inte lyckats. Jävla fan, aja jag får hoppas att Bocka kan komma och hjälpa mig någon kväll. För jag kan då fan inte ! ; P Nu ska jag ta och kolla efter några fler jobb. Ha det kära läsare !

Love you L

Ny vecka !

Idag har jag vart en sväng på apoteket för att inhandla en del preparat. Inget märkvärdigt, men det skulle ju vara bra om det funkade =) Håller även på att ladda batteriet till borrmaskin. Ska nämligen sätta upp en tak-krok inne i badrummet. Skall även börja med maten så fort älskligen ringer och meddelar att hon är påväg hem. Det är ju tisdag och då är det fisk på menyn. Tro inte att vi följer detta benhårt, nejdå. Är bara för att vi inte ätit fisk på ett tag ; P
Igår bakade vi fikabröd. Anledningen till det är att vi får besök från Dorotea, av Lisas pappa, hennes bröder och Britta. Även min mor och far skulle komma på besök.

För ett par år sedan så var vi ett gäng som brukade vi fira nyår uppe i Högland. Jag och Emil hittade då åt ett kasettband, Streaplers - Jag kan se i dina ögon. Det är den bästa dansbands-samlingen vi har hört på band någon gång. Det resulterade i att vi nöte bandet dygnet runt i ca 3-4 dagar. Jag började leta efer skivan på internet och hittade åt den. Jag köpte naturligtvis skivan när jag hittade den. Men efter ett par fester och en rejäll mängd reper så är skivan obrukbar. Men jag har lyckats lägga in låtarna på datorn så jag måste säga att jag är jätte nöjd ! =)
Har googlat fram en bild som ni ska få se. Ska även lägga upp veckans dragspels inaslag.



Underbart !





Veckans inslag



Jag älskar verkligen dig Lisagumman !

Fint väder !

Det är strålande väder ute. En sådan här dag önskar man att man hade en skoter. Men men, får väl köpa mig en någon dag då jag har råd. Lisa har åkt till Dorotea för att jobba och blir där tills imorgon = / Imorse när jag vaknade så kom hon med frukost på sängen, hon är helt jävla underbar. Tack för att du finns älskling =) Jag sitter och spelar Wordlink på King.com, fördriver tid igentligen. Väntar på att Jansson ska komma förbi. Har en del saker som jag skulle ha gjort innan han kommer så jag ska väl få det bortgjort. Igår så åt vi en god middag och tog det lungt. Såg tv och drack kaffe, ja så skulle man kunna beskriva kvällen. Lisa hann även med att baka tekakor. Dom blev jättegoda, hon är så duktig så ; )
Så om du läser det här senare ikväll gumman så kan du väl kommentera så att jag vet att du mår bra : )

Jansson ska som sagt komma förbi. Vi är ett gäng som är bjudna på herrmiddag hemma hos Wiklunds. Blir nog riktigt trevligt ! Var ett bra tag sen jag var på herrmiddag nu faktiskt. Ha en bra kväll allihopa !


Base och Jansson under en armbrytning

Då var det helg igen !

Det har blivit fredag denna vecka också. Började dagen med att Hellström var förbi på kaffe. Efter ett par koppar och en stunds surrande så for vi på galven som hälsade på. Där var allt som vanligt och i sin ordning ! Blev prat om den rådande lågkonjukturen och hur dåligt det går för alla företag. Det drabbar alla, hoppas att det vänder snart ! Innan jag for hem så var jag på systemet och köpte några burkar öl utifall att jag far på middagen imorgon. Skulle vara trevligt, men jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Får väl se hur jag gör !
Igår när vi kommit hem från Umeå så fick vi besök utav Lisa´s mormor & morfar. Dom skulle hämta Lisa´s mamma så vi slapp åka till Dorotea och sedan tillbaka. Senare på kvällen så samlade vi ihop en del saker som mor&far skulle få tillbaka. Vi körde dessa på Svängvägen där vi fick kaffe och stannade ett tag och pratade. Slutligen var vi och handlade mat innan vi for hem. Det blev tidig säng, vi var båda trött efter Umeåvistelsen. Dessutom har ajg åkt på en satans ryggvärk. Vet inte riktigt om det är någon nerv så ligger i kläm eller om jag har legat/suttit knepigt.
Nog om detta. Just nu så håller jag på att förbereda kvällens middag. Håller på att koka potatis som jag sedan ska steka upp. Vidare så blir det Pannbiff med grönpepparsås. Ska svänga ihop en sallad också. Blir nog kanongott !

Det är som sagt fredag och jag ska lägga upp veckans låt. Jag brukar för det mesta fundera ut under veckan vad jag ska ta för låt. Men den här veckan så har jag int funderat ut något alls. Hur som helst blir det Volbeat. Gumman tycker om denna grupp så man kan säga att det är för henne. Men även jag gillar dem.


Volbeat - Radio Girl

♥ Älskar dig Lisa ! ♥

Påväg hem

Vi har nu gjort en sista sväng på Ersboda och är påväg hem. Ber om ursäkt för att jag inte skrev något inlägg igår, men vi hade fullt upp. Vi började  dagen med en efterlängtad hotellfrukost. Alltså en sånn här hotellfrukost, den kan man ju ställa iordning hemma om man vill. Inga märkvärdigheter igentligen. Men det är väl med tanke på att det finns så mycket att välja mellan, vilket tar en jävla tid att ställa iordning. Är väl därför det är så eftertraktat och berömd. Efter frukosten så gick vi ut på stan. Gick igenom gallerian och en del andra affärer. Var även in på en bokaffär för att se om jag kunnde hitta någon intressant pocket, men jag hittade inget tyvärr. Eftersom att vo handlade en hel del redan på måndagen så hade vi gjort bort det mesta redan då. Runt halv sju snåret så gick vi på Harrys för att äta. Lisa åt grönsaks inbakad kycklingfilé och jag tog en Biff Rydberg. Hade aldrig provat det tidigare, blev då inte imponerad iallafall. Men det var gott och gick ned, rödvinet var ochkså väldigt smakligt. Vina Maipo : ) Efter att vi fått i oss mat så var vi över till lasarettet och hälsa på Lisa´s mamma som låg där, och hon mådde bara bra. Klockan nio så började filmen som vi skulle se. Män som hatar kvinnor heter den och är efter Stieg Larsson´s roman med samma namn. Svenska filmer utav den sorten brukar sällan vara bra. Men jag måste säga att det är utan tvekan den bästa filmen jag sett någongång. Även LIsa tycker att den var fruktansvärt bra ! Den är verkligen värd att se !


Sista svängen vi gjorde på Ersboda resulterade i ett inköp av ett par jeans, samt en låda Åbro på systembolaget. Känner mig nöjd med mina inköp. Blev inte många men man måste ju tänka på dne ekonomi man har. Är särsklit nöjd över en rengöringsduk som jag köpte på Clas-Ohlsson. Den är för skärmen på laptopen, blev även en burk med rengörings-servetter för tangenbord m.m. Skriver ev. mer senare ikväll. Ska lägga ut dragspelsinslaget också eftersom att det inte blev något inlägg igår.


Brevikspolkan framförd av Rune Broberg



Och Lisa min älskade, Tack för 3 underbara dagar. Jag älskar dig !

Umeå

Vi anlände till Umeå runt klockan nio imorse. Första anhalten var på lasarettet där vi lämnade av Lisa´s mamma som skulle göra en del saker. Medans hon var där så var jag och älsklingen och snurrade runt på byyn om man kan utrycka sig så ; ) När Lisa´s morsa var kvar så hämtade vi henne och tillbringade resten av dagen på stan. Var på Clas-Ohlssons, Dressman m.m. Ska även tillägga at vi var på McDonalds och åt lunch. Och hörredu Bocka det finns visst små cheeseburgare för tio kronor. Har dokumenterat med en bild som du kommer att få som mms, senare ikväll. Så 12-13 kr är endast skitsnack ; P !! Middagen blev på kinaresturangen Eurasia. Känner oss ganska slöa så det blir nog bara lungt. Vi hade tänkt att gå på bio ikväll, men det blir troligtvis imorgon ist.
I övrigt så är hotellrummet till belåtenhet. Ligger mitt emot filmstaden, nära älven och bredvis Harrys. Ni som kan Umeå litegranna vet säkert vars det är. Kanske återkommer senare, om inte annat imorrn !


Rätt gammal bild. Älskar dig gumman !

Blogg på resande fot.

Just nu så sitter jag i bilen påväg till Umeå. Det är första gången jag får uppleva finessen med mobilt bredband. Man har ju sett sonen i Telia reklamen som surfar i bilen påväg på skidsemester. kan han så kan väl jag ! Laddade batteriet till laptopen igår så den skulle vara redo. Man är ju van att signalstyrkan och hastigheten är sisådär. Men nu ligger minsann mätarna på topp !  Vi är tre mil ifrån Freedrika och signalstyrkan är på max och jag surfar med en hastighet på ungefär 5 mbit/s. Maxhastigheten är 7,2 mbit/s, får väl se om jag når målet. Den ökar då sakta men säkert ; P Känns roligt att det någon gång går lite snabbare. Men nu har vi faktiskt hittat åt routern och skall koppla in den någon dag. Får vi börja surfa med vanligt interner. Vi är nu som sagt påväg till Umeå för att vara där ett par dagar. Ännu har jag inte så mycket att berätta eftersom att jag nyss klivit upp i princip.



Ny vecka !

Under dagens lopp så har jag ordnat lite hemma. Hunnit med en del faktiskt, bl a dammsuga, diska, sätta upp en lampa m.m. Känns bra när det syns att det blir förändring. Strömberg har också varit förbi på kaffe och surrat en stund. Lisa har jobbat till tolv idag och har stannat i Dorotea. Hennes mormor&morfar har åkt upp till Dorotea från Dalarna och ska vara där ett par veckor. Vet inte riktigt när Lisa kommer hem, men hon har svärmor med sig då iallafall. Vi ska åka till Umeå imorrn och vara där ett par dagar. Kanske ska berätta lite om gårdagen eftersom att det inte blev något inlägg igår.

Vi gick igenom alla lådor igår för att se vad vi kunnde frakta på svängvägen. När lådorna var uppe på vinden så letade vi åt routern för internat samt några lampor som vi skulle ha. När vi gjort det så vi även fick mat. Riktigt bra faktiskt ! Vi stannade kvar på svängvägen ett tag. Sen kännde jag att det skulle vara gott med chips till kvällens Beck-film. Det blev alltså ett inköp av chips innan vi begav oss hem för att se den. Det var väl vad gårdagen bestod utav. Vet inte om jag har så mycket mer att berätta förtillfället.

Ingvar Hirdwall. En sånn här granne skulle man ha. Man lär ju aldrig ha tråkigt !




Jag och älsklingen i Fjällsta (Östersund). Hemma hos Mickis och Jimmy, inflyttningsfest i Sommras.
Älskar dig !

Våd för våd

Igår så satte vi upp de sista tapeterna i köket. Fonväggen med tegelmönster. Måste säga att det blev riktigt bra. Ska lägga upp bilder på detta också. Ska nog tillägga att det mest var Lisa som tapetserade. Jag sprang mellan tvättstugan och lägenheten ; ) Hur som helst så sitter dom på väggen nu ! Vi började dagen med att handla lite och sen åt vi lunch på Woffys. Vi var ute och åkte bil ett tag. Sen hälsade vi på mor och far på svängvägen innan Ida och Henke skulle hälsa på. De hade vart uppe i Vilhelmina och köpt en bil idag. Dom hade även lilldrängen Noah med sig, så tuff så ; ) Nu vankas det mat, och vad som sedan sker vet jag inte. Pratade med Boak idag om att vi ev. skulle sammanstråla senare. Även Robert skulle höra av sig senare. Får väl se hur det blir.


Gårdagens go´middag =)

   


Love you Lisalej !

Jörgen Edman och Polarna !

Japp nu är det helg ! Igår så hade jag Emil på besök. Vi drack kaffe och surrade. Som vanligt så kom vi in på alla minnen från skoltiden. Man har berättat samma historier 1000 ggr men man skrattar lika mycket varje gång. Fy helvete va roligt man hade det då. Skulle ju vara en dröm att få gå om grundskolan ; P Men det är svunna tider.
Hur kvällen ser ut vet jag inte riktigt ännu. Annat än att jag har tvätt-tid klockan 17. Tog lite bilder igår som jag ska dela med mig utav hade jag tänkt.

   

Om ni undrar över rubriken så är Jörgen Edman och Polarna ett dansband. Ni som har sett Repmånad vet nog att vid besöket på stadshotellet i slutet av filmen så uppträder detta band. Dom river av låtarna Eva, Välkommer hem och Väntar vid mitt fönster. Jag måste säga att det är bästa dansbandet jag hört. Det är en satans skillnad på dagens och dåtidens dansband ! Under 70 och 80 talet gjordes det riktig musik, går inte att komma ifrån !
När jag lyssnade på Larz-Kristerz skivan igår så hade dom låten Eva med på skivan, dock en rockigare version. Och då kom jag att tänka på Edman och Polarna. Sökte på tuben och fann en del faktiskt. Därför blir det veckans låt !


Jörgen Edman & Polarna - Välkommen hem
Tyvärr så är det ju ingen video, men det kan man nog itne begära heller. Som ni hör så är det helt underbart.
Skulle vara kanon och ha dessa herrar på skiva !



Love you L !

Snart helg !

Fy satan va veckorna går fort. Det blir måndag och innan man vet ordet av så är det fredag och helg. Men och andra sidan så är det optimalt om man längtar efter helg ; ) Idag har jag iallafall burit en ved till mor och far på svängvägen. Har även gjort en synundersökning. Skrivit ut ansökningspapper för körkortstillståndet och fyllt i det. Ska skicka in det imorgon. Och så fort jag fått tillståndet är det bara att ringa körskolan. Har även hunnit med att grejja på lite hemma i eftermiddag. Torkat ur garderoben inne i Lisas rum, där vi ska ha sängkläder och lite annat. Torkat bort tapetlim från dörrar och lister. Satt upp gardiner i tv-rummet och Lisa har hållt på att rensa ur lite lådor. Har även samtalat med min far och han hade köpt tapeterna. Så till helgen blir det kanske tapetsering : ) Vi ska då iallafall pyssla på hemma så vi blir klara någongång. Har fått ett glädjande besked idag, Robert är hemma ihelgen också. Kan ju inte bli mer optimalt !! Vem vet, han kanske hälsar på ; P I övrigt så är jag lycklig över att jag har min flickvän !



Här är hon förresten =)


Onsdag

Har nyss kommt hem från bröderna Wiklund. Jag och min vän Jansson gick upp för att hälsa på en sväng. Pinkan har ju skadat sig så det var ett tag sedan man såg honom. Vi drack kaffe och surrade en stund. Ska ev. gå och hälsa på Emil också om det inte blir för sent. Han skulle till nygifte Magnus Ohlsson och dricka kaffe. Aja, vi får se. Lite onödigt vetande i brist på annat att skriva om ; P Har satt upp våra nyinköpta sänglampor ikväll också. Mätade från hörnet på väggen och från golvet. När jag satt upp båda två tyckte jag att den ena såg ut att sitta så satans långt ner. Måtte jag inte ha mätat fel tänkte jag. Jag mätade och de var på samma höjd ! Tapeten är väldigt förrädisk. Ser ut som att den ena lampan sitter längre ner, det beror på mönstret. Då är riktigt fräna dom där lamporna. Och dom lyser jävligt bra också !
Imorrn så ska farsan till Umeå så jag har beställt tapeter med honom. Jag och gumman ska ju faktiskt dit till veckan. Men jag tänkte att då får vi dom tidigare och kan tapetsera ihelgen. Då är dom sista tapeterna på plats och vi kan göra oss av med alla redskap som står i förrådet. Ett till steg närmare slutet ; P


Väggspot modell Harrison



Älskar dig mitt hjärta !

Tisdag.

Har tillbringat förmiddagen i skrubben. Gått igenom lådor och sorterat. En del ska fraktas på svängvägen, tur att det finns extra utrymme där man kan stoppa saker man inte använder men inte heller vill slänga. Sen ska givetvis en del saker ut i förrådet vi har här också. I övrigt vet jag inte så mycket. Ska fara och handla om ett tag, blir älgkött och potatis till middag ikväll. Lisa har jobbat fram till klockan tolv idag och åkte därefter till Vilhelmina med svärmor. Dom skulle dit och handla en sväng och sedan så kommer gumman hem. Har även ringt och fixat en tid för synundersökning. Måste ha det för att få körkortstillståndet. Sen är det bara att börja ; ) Ska följa Jansson någon kväll i veckan och hälsa på Mr.Pink också, hoppas det bjuds på kaffe ; P Ska lägga upp veckans dragspelsinslag också. Vill ni ha något speciellt på bloggen så får ni säga till. Har ju inte hört något ännu så jag kör på som vanligt. Nu ser jag att postbilen kommer så jag ska avrunda detta inlägg och ut för att hämta posten.



Lite annorlunda dragspelsinslag.



Älskar dig Lisa !

Det har hänt en del

Som rubriken lyder så har det hänt en del på sistone. Ska börja med att berätta att vi var på bröllop i Lördags. Emma och Magnus skulle ju som bekant gifta sig. Och både jag och Lisa tyckte att det var jätte bra och fint arrangerat. Många tal och musikinslag. Allting var jätte fint och vi hade riktigt trevligt. Vigseln ägde rum i Höglands kapell och festen var på Folkan. Har en del bilder som jag tänkte lägga upp.


Magnus och hans lillebror

     


Barnen hade musikuppvisning

   


Stämmningen var på topp

   


Brudparet skär tårtan

   



Blev ett gäng bilder som sagt. Men det var så fint allting så jag skulle vilja lägga upp alla ; P Och igår så hade vi våran 1 årsdag. Det är otroligt vad tiden har gått fort. Känns som att det var nyss som vi träffades. Men jag trivs så otroligt jävla bra tillsammans med denna kvinna. Jag älskar henne mer än allt. Och vill absolut inte leva utan henne. Hon är det vackraste och underbaraste som finns på denna jord. Vet ju att jag skrivit det här ett x antal gånger tidigare. Men jag kan inte sluta prata om det, och jag tänker inte göra det heller. Så, Lisa jag älskar dig och jag ser fram emot många många år framöver med dig ! Din föralltid !


RSS 2.0