Bröllop !

Det har nu blivit lördag och det är dags för magnus och emmas bröllop. Vi har en hel del att göra så jag ska fatta mig kort. Igår drack jag, Robert och Jansson öl och kollade teve. Även Lisa och Sofia var med, inte att förglömma. Runt ett bestämmde vi oss för att gå och dricka en grogg på pizzan. När vi väl kom fram så fick vi inte köpa något för dom skulle stänga. Vi provade med raggarklubben men dom höll också på att stänga så vi begav oss hem. Var väl vad jag hade att säga om gårdagen. Ida-Marie du är självklart bjuden, återkommer med tid och datum senare. Ska lägga upp två bilder hade jag tänkt, eftersom det blev ett kort inlägg så kan jag ju kompensera med bilder.


Älskar dig gumman !


Samt en idolbild på Base TheHoff Hansson


Fredag !

Sitter och väntar på att Lisa ska sluta. Vi ska upp och handla lite innan hon ska färga året. Sen antar jag att det bara är att bege sig hemmåt. Finns ju en hel del att göra där också. Måste bl a se över kläderna inför imorrn. Och jag hoppas vid min gud att kavajen är ren, någon av dom, annars vette satan va jag ska göra ! Sen har vi ju lägenheten som måste bli färdig. Måste verkligen ta och göra ett ryck till veckan. Vi har ju fått funderationer från endel håll om inflyttningsfest. Ett datum vi fått som förslag är att ha den under vintermarknan, alltså kommande månad. Och OM vi nu ska ha det så skulle det vara trevligt om lägenheten var någorlunda färdig..
Fast och andra sidan har jag ju haft inflyttningsfest förut vilket blev ett fiasko. Det var nästan ingen som dök upp, trots min generösa inbjudning. Så det är ju inte säkert att det kommer någon den här gången heller.

Får ju faktiskt besök ikväll också. Ska bli trevligt, och riktigt trevligt att dricka en öl. Pratade med Robert igår och han skulle vara hemma tiill middag sa han. Och Jansson skulle hugga timmer under dagen, när han dyker upp vet jag inte riktigt. Men det visar sig. Ska avrunda och lägga upp veckans låt.


Takida - Handlake village


Ja nå fan få man då skämmes !

Ja det är till att skämmas nu ett tag framöver. Fick ett samtal i förmiddags utav Jansson, han var på jobbet och hade hört grej som han tyckte var enormt roligt. Och jag måste faktiskt hålla med om att det är rätt roligt. Tänker inte berätta vad det är, blir alldeles för pinsamt. Gumman, Bocka och Jansson vet om hur det ligger till, plus två stycken till. 
Ja va fan är oddsen på detta ?! Att det skulle "upptäckas" var ju ett faktum. Det var det som var meningen med allt också. Och med tanke på mångkulturen i detta område så trodde jag inte att upptäckten skulle göras av någon bekant. Var ju mer tänkt som en fin gest ; P Något roligt !
Men men, det var väl inte hela världen !

Det är som bekant torsdag och snart helg. Älsklingen har nyss farit på jobbet, hon jobbar till nio ikväll. Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Har tänkt att jag skulle söka ännu ett jobb som jag har hittat. Det är ett par månader tills det var aktuellt men det skulle sökas redan nu. Problemet är bara att jag skulle ha behövt några uppgifter som naturligtvis är hemma. Men huvudsaken är att det är inskickat innan månadens slut.

Imorgon ska vi åka hem till Åsele. Vi har lite ärenden vi ska göra innan vi kan åka hem. Först och främst jobbar Lisa till klockan tolv. Sen ska hon färga håret, jag ska på systemet m.m. Det är ju nämligen så att det var inte bara pinsamheter som Jansson hade att förtälja tidigare idag. Han meddelade nämligen att han kommer förbi imorgonkväll. Även Robert skulle komma förbi. Är bäst att köpa hem en ölpåse. Antar att jag måste ha ett par burkar till lördagen och bröllopet också. Var väl vad jag hade att berätta förtillfället.


Älskar dig Lisa !

Nya jeans !

Efter att jag skrivit gårdagens inlägg så for jag och gumman upp på byn för att kolla om jag hittade ett par byxor. Som bekant så hittade jag ju inte i Strömsund när vi var dit i måndags. Men på Nennaz i Dorotea fanns det minsann ett par som jag ville ha. Kostade en aning, men som sagt nu har jag ett par byxor till bröllopet. Hittade även en sida på internet med snygga kläder så det blir väl till att beställa framöver. Synd bara att det ska kosta så förbannat mycket. Men man får väl ta sig råd ! Har även hittat en gäng med böcker som jag skulle vilja köpa. Bl a Liam Norbergs nya, Insidan. Bokus har rätt bra priser, men det kostar ändå. Jaja, nog om det.
Vi har fått kortet vi ska ge bort till Emma och Magnus på lördag. Nu väntar vi bara på att presenten ska bli klar. Med tanke på hur kortet såg ut så lär presenten vara ännu bättre =) Lisa är på skolan idag och ska redovisa arbetet om det Buddhistiska bröllopet. Hoppas det går bra =)


Hahaha ja jävlar i min själ !


Älskar dig gumman.

Ännu en dag

Har inte gjort så mycket idag, tvättat lite kläder samt skickat in en arbetsansökan. Får väl se vad jag får för svar. Sista ansökningsdagen är inte ännu så det är ett tag kvar till besked. Hoppas kan man ju göra iallafall. Det är väl vad som är värt att berätta om dagen. Har kollar statistik över bloggen och jag måste säga att det är inte dåligt, men samtidigt inte så bra som jag skulle vilja ha det. Och andra sidan så gör jag ju ingen reklam för bloggen heller. Läsare eller inte, men kommentarer är alltid trevliga att få. Säga gärna till om ni har några förslag på vad ni vill se på bloggen



Det syns dåligt. Men jag ligger mellan 10-15 beöskare varje dag.


Det är ju tisdag så det är dags att lägga upp ett dragspelsinslag


Sven-Olof Grönberg


Love you L !

Tripp till Strömsund

Idag jag varit till Strömsund med älskling och svärmor. Vi kom dit vid halv ett snåret, första anhalten blev Simons där vi tog en fika. Därefter får vi på Helens för att kolla om det fanns några jeans. Tänkte köpa mig ett par till helgens bröllop. Hittade dock inga som jag ville ha så jag ska kolla i Dorotea imorgon ist. Lisa hittade ett linne som hon ville ha så vi gick inte ut tomhänta ; ) Sedan åkte vi till Dollar Store, svärmor köpte litegranna. Men varken jag eller gumman har tillräckligt med pengar nu så det blev inte handlat något. Sista anhalten blev Ica för att handla lite mat innan vi åkte hemmåt. Det är hur denna dag sett ut. Vi blir nog kvar i Dorotea ett par dagar till. Men senast fredag måste vi vara hemma. Bröllopet är på lördag så vi ska väl ställa iordning lite. Sen kommer Robert hem ihelgen så det ska bli trevligt att träffa honom ett tag.  Inte omöjligt att FolkdansFantomen från Varpsjö tittar in på fredakväll också. Tror jag måste köpa hem ett par öl ; P
Ja, det var väl vad jag hade att skriva just nu !



Snyggingen ; ) Love you !

Snart slut på veckan

Hade det riktigt trevligt igår. Åt friterat till middag. Räckor, kyckling, paprika, zucchini och lök. Inte så ofta man äter friterat så det var riktigt gott. Drack även en öl till maten så det var extra gott ; ) Efter maten såg vi melodiefestivalen och jag måste säga att det var inget bidrag som imponerade. Var riktigt dåligt den här gången. Kanske är bättre bidrag med nästa gång. Är osäker på hur många deltävlingar det är. Men jag tror att det ska vara en till. Efter melodiefestivalen så var det dags att se veckans mordutredning i Wallander - Fotografen. Drack ett par öl till och åt chips, gött ; ) Vi la oss efter att Wallander var slut och då såg jag att det var First Blood. Kunnde jag ju inte missa så den tog jag mig igenom innan jag såg. Rambo är stenhård ! Ikväll är det Beck - Advokaten, har sett den förrut. Men går den på teve så kan man ju inte låta bli att se den. Och imorgon ska jag till Strömsund med älsklingen och svärmor, ska dit och handla lite. Det är väl det jag vet just nu ! Måste tacka älsklingen och svärmor för en bra helg !


Sylvester Stallone som John Rambo


Har funderat mycket på bidragen som är med i årets melodiefestival. Är inte imponerad av ett enda. Har därför funderat på vad jag skulle vilja se för bidrag. Och jag har ju hittat ett som verkligen skulle slå. Tänker därför lägga upp en film på detta supergäng. Larz Kristerz heter dom och vann dansbandskampen. Dom ska även spela i Åsele på marknan. Låten heter Carina och är riktigt bra. Purple rain är en annan superhit och är verkligen värd att lyssna på !



Slutligen tänker jag lägga upp en bild på det snyggaste och hetaste som finns på den jord. Den här kvinnan, Lisa, älskar jag mer än något annat på jorden. Hon gör hela min värld till något underbart. Hon kommer med solsken till mig ! Kommer aldrig att lämna henne och vill alltid leva intill henne.


Du och jag föralltid gumman <3

Saturday

Har suttit och gått igenom galvbloggen nu för att leta åt en del bilder jag har tänkt att lägga upp i detta inlägg. Igår efter att Lisa slutat jobba så skiftade vi mellan två filmer på teven. När lammer tystnar och Alien vs Predator. Efter att dessa var slut så var det Bond som drog igång på trean, Man lever bara två gånger. Så jag såg den innan jag somnade. Ikväll är det Melodiefestivalen samt Wallander - Fotografen som står på menyn. Blir nog ev. en öl ikväll också : ) Som jag skrev igår så höll jag på att lägga upp bilder på facebook. Gick även igenom en mapp jag hade på mailen. Där var det mms från tiden då jag jobbade på galven. Och jag måste säga att jag saknar arbetskamraterna och verkstan ! Har även lagt upp dessa på facebook. Som sagt, det var en härlig period.
Har haft sms kontakt med Jansson under dagen också. Han tyckte vi skulle ta en pilsner nästa fredag. Så det blir att fundera på. Men nog skulle det vara trevligt alltid ! Jag och gumman ska på bröllop nästa lördag, Magnus och Emma ska gifta sig. Blir nog rätt trevligt : )


Jag och Jansson vilar ner lunchen i relaxavdelningen.




Ville bara säga att jag älskar dig otroligt mycket snyggingen min !

Då var det helg igen

Har spenderat i princip hela dagen framför datorn. Gått igenom en del bildmappar på datorn och lagt upp på facebook. Så för er som har facebook så kan ni ju gå in och kolla på bilderna. I övrigt så har det inte hänt så mycket. Vi for till Dorotea igår kväll, vi blir här ett par dagar. Under gårdags kvällen så var jag inne på en sida som heter Argalappen.se. Rätt roliga lappar som folk har skrivit. Har sparat en del som jag tänkte lägga upp i detta inlägg. Jag skrattade så jag trodde jag skulle dö tamme fan ; P
Helgen blir bara lugn skulle jag tippa på. Hade tänkt se När lammen tystnar ikväll. Har sett den förut men jag tycker den är rätt bra. Och imorrnkväll så hade jag tänkt att se Melodiefestivalen. Helgen kommer att bestå av en massa tvtittande med andra ord. Här kommer bilderna, titta och njut !

       
Haha ja jävlar i min själ ! ; )


Här kommer veckans låt. Hammerfall - Any means necessary




Älskar dig Lisa !

Torsdag

Har inte fått så mycket gjort idag. Mindre än vad jag hade tänkt mig. Men så är det ibland ! Har iallafall skrurit tapetkanter i hallen samt börjat rensa i skrubben. Måste säga att vi börjar närma oss slutet på hela flytthistorien. Har inte motivation till att skriva något  märkvärdigt idag, har ingen insperation. Får väl komma på något bättre tills nästa gång jag skriver. Lisa är iallafall i Dorotea, hon har jobbat fram tills klockan fyra. Just nu så skulle hon träffa Moa som är hemma på besök ett par dagar. Jag själv håller på att göra mig någon mat, makaroner och köttbullar. Blir ev. ett inlägg senare under dagen, annars så återkommer jag imorrn.



Älskar dig hjärtat !

Tvätt och Grupparbete

Det gick bättre att komma på en rubrik till dagens inlägg. Jag har tvättat hela dagen i princip, har även burit bort en massa kartonger till soprummet som skulle slängas. Gumman har jobbat idag, mellan åtta och tolv. När hon kom hem så for vi upp på samhället. Vi var på biblioteket och lånade böker om buddishmen, samt gjorde ett inköp på JP Office. Fyndet blev två stycken planscher och en tuschpenna. Kanske ska berätta bakgrunden till detta. Älsklingen läser till undersköterska två dagar i veckan. Dom har olika uppgifter som dom skall göra. Och tills nästa vecka så ska dom göra att grupparbete om ett Buddhistiskt bröllop. Det har tydligen inte blivit så mycket gjort för damerna i gruppen. Så jag ska hjälpa älsklingen med detta ikväll ; ) Därav böckerna och planscherna ! Just nu står jag och steker bacon samtidigt som jag varvar det med bloggskrivandet. Kanske återkommer senare ikväll, om inte annat imorrn !


Älskar dig gumman !
Jag älskar dig med raring! / Gumman

Japp

Har märkt att det är svårt att komma på någon bra rubrik till inläggen som jag skriver. Aja, idag har vi iallafall pysslat på hemma. Satt upp gardinfästen, rensat undan i tv-rummet m.m. Har hunnit med att handla också. Ska fortsätta imorrn hade jag tänkt. Har ett berg med kartonger inne i skrubben som skulle behövts göras någon åt. En del grejjer ska ut i förrådet också. Vi kanske kan ha en inflyttningsfest framöver ändå ; )  Skulle ha tagit och lagt upp det som galvpojkarna skrev om också. Men det får jag göra när jag har 6 bloggar att umana. Ska iallafall lägga upp tisdagens dragspelsinslag. Trodde att jag skulle få Bolinder på kaffe ikväll också men han har inte hört av sig ännu.








Älskar dig Lisa !

Ny vecka !

Kan sammanfatt helgen såhär att den har vart riktigt bra. Drack öl med Bocka på fredakväll och såg teve. Var och firade morsan på lördan, har haft det riktigt bra ! På söndag så åkte vi till Dorotea, Lisa skulle jobba samt jobba idag så vi sov över. Vi kom till Åsele ikväll, vi håller på att tvätta lite kläder. Imorrn ska vi väl fortsätta att stöka i lägenheten. Det är Lisas enda lediga dag denna vecka så det gäller att passa på. Ska även ut på uppdrag med Jansson imorrn. Organisationen Farbröder på Stan ska vara ute imorrn kväll under det årliga "Nurmodiscot" och motverka alkohol bland ungdomar. Det är viktigt att finnas till för bygdens barn ! Blev utmanad av galvpojkarna idag, ska lägga upp det där imorgon grabbar !




Älskar dig sambon min !

Älskade underbara du !

Är alltid så underbart att vakna bredvid dig. Är så underbart att vara tillsammans med dig. Är så underbart att göra saker tillsammans med dig. Kort och gott, oavsett vad man gör tillsammans med dig så är det underbart. Lisa du är mitt allt och det bästa som har hänt. Du ger mig allt jag behöver ! Kommer aldrig att lämna dig !


Måste ju tacka Bocka för gårdagen. Var riktigt trevlig, det får vi göra om ! Annars har jag inte så mycket mer att tillägga just nu. Tänkte lägga upp en Lasse Stefanz video. Det är nämligen så att morsan fyller år idag och hon gillar Lasse Stefanz.


Fredag

Ja nu var det helg igen. Har pysslat på hemma idag. När Lisa kom hem från jobbet så åt vi och nu ligger jag i sängen och vilar ner maten. Gumman har vart snäll och lagt om mitt ben. Har fått en inflamation efter en brännskada för två helger sedan. Nog om detta. Har vart inne på MrSvensson och budat lite, men inte fan fick jag något. Nog satan ska det vara någon som lägger ett nytt bud innan tiden har hunnit gå ut. Det hela började med att älsklingen var inne och budade någon gång. Och för ett tag sedan så registrerade hon en användare i mitt namn. Efter det så ringde det en kille från Mrsvensson och ville sälja ett budpaket åt mig. Jag köpte tio stycken bud för drygt 150 kronor. Vem vet, man kanske får något i framtiden ; P BOAK skulle ju komma förbi på en öl ikväll. Så man kan väl säga att jag ligger och väntar på att han ska komma. Morgondagen ser ut på följande vis. Vi har äntligen fått en tvätt-tid, så vi ska tvätta lite på förmiddagen. Sen fyller morsan år imorrn, så vi ska dit och gratta henne. Blir nog där hela kvällen. Så ser helgen ut.


Veckans låt !

Ozzy Osbourne - Crazy Train


Love you L !

Det har blivit kväll

Ska alldeles strax lägga mig. Men jag hade ju lovat att det skulle bli ännu ett inlägg idag. Kan sammanfatta dagen såhär. Arne från kommunen var förbi med ett papper om Ip-adress och d.i.v andra saker vi behövde för internet. Så fort vi har hittat åt routern så ska vi börja köra på någon normal hastighet ; P Senare under dagen fick vi besök av Lisas mamma och Katarina. De skulle igentligen till Svanabyn och handla, men åkte till Åsele istället. Även min far var under samma tidpunkt på besök. Vi letade efter ett kopplingsschema till dörrklockan eftersom att vi inte var riktigt säker på hur det skulle vara. Men vi hittade inget så vi provade oss fram och det var inga problem alls.
Jansson skulle ju hjälpa mig att bära in vapenskåpet, så han var förbi runt fyra snåret. Nu är det på plats, ska jag bara ta hem bössorna från svängvägen. Tusen tack Jansson, det kommer en pilsner på posten ! Som jag skrev igår så skulle jag sätta upp hatthyllan. Men jag behövde gipsplugg för att få fast den. Farsan kom förbi med dessa efter att han slutat jobbet. Så nu är den på plats, sitter som berget och är spikrak. När jag ändå var igång med skruvdragaren så sade jag fast fästerna till gardinstången inne i gummans rum. Inte att förglömma, jag och älsklingen satte ihop hennes bord och soffa idag. Känns som att vi börjar få ordning. Imorgon kväll så kommer Bocka förbi på en öl, blir fint de !



Lisa jag älskar dig, mer något annat !

Snart helg !

Har suttit och betalat lite räkningar nu, måste säga att det finns trevligare saker att göra. Lisa pluggar och jag tänkte börja stöka lite här hemma snart. Har inte så mycket att berätta ännu, ska riva ett inlägg senare ikväll. Men jag ska iallafall lägga upp en video från tuben som är rätt rolig. Det är en gubbe som drar två stycken skämt, skämtet är ganska roliga. Men höjdpunkten i klippet är hans skratt, helt jävla otroligt !


Onsdag

Började dagen med att fara på svängvägen för att skotta av garagetaket. Hade ju lovat farsan att jag skulle göra de. Måste säga att det var riktigt jävla jobbigt. Är ju inte skottat något alls i vinter, så det var en hel del med andra ord. När jag skyfflat bort all snö på garagetaket så skulle jag ta bort runt fläkten och skorsten ovanpå hustaket. Det gick som hejsan och det var färdigt. Förutom att jag var tvungen att ta bort högen, eller berget kanske jag ska säga, av snö som låg på uppfarten efter att jag skottat uppe på taket. Som tur var så kom gumman precis hem från Dorotea så hon hjälpte mig. Men nu behövs det ju inte skottas nå mer i vinter iallafall, förhoppningsvis ; ) Ska ev. skotta av hustaket någon dag framöver. Och det känns som att det blir ännu jobbigare.

Ikväll så har jag pysslat på hemma. Satt upp en takplafond i hallen samt skruvat fast tamburmajoren. Är väl inte riktigt en tamburmajor heller, men något liknande. Ska skruva upp hatthyllan imorgon, farsan skulle ordna gipsplugg åt mig. Blir fina fan de ! Ska även tillägga att Fanto varit förbi på kaffe ikväll också. Satt och surrade ett tag, han beklagade sig över att bilen hans bara jävlas. Han försökte även sälja den till mig ; P


En riktigt en sådan, men en liknande.

Så äre !

Har fått ordning ute i förrådet nu. Blev riktigt bra måste säga ! Sen när Jansson masar sig hit och hjälper mig upp med vapenskåpet så blir det ännu bättre. När jag var klar ute i förrådet så skulle jag gå till soprummet med lite rat och sedan gå och boka en tid för tvätt. Jo Tjena ! Hela jävla bokningstavlan var okuperad ett par dagar framöver. Vem/vilka som stod för bokningen ska jag inte lämna ut här med tanke på att det lär väl bli ett jävla liv om fel person läser det ! Men...ja...är nog bara att köpa en tvättmaskin. Efter det irriterande beskedet om tvätten så gick jag in för att få ordning inne i skrubben. Torkade och skurade upp för att få rent. Kånkade in databordet som jag hade tänkt ställa där. Efter ett par förflyttningar och en stunds funderande över olika lösningar så blev det en annons, Databord säljes ! Det var helt enkelt för stort. Får leta efter ett mindre istället. Men hur som helst så känns det som att man har åstadkommit lite idag iaf.
Hade Persson på kaffe tidigare ikväll också. Han hade med sig en semeltårta, inte dåligt !

Igår innan vi sov så tvärtittade vi på Mcgyver. Jag tänkte att det skulle vara tufft att vara som han. Kunna åstadkomma och lösa problem med hjälp av ingenting. Nej, det är verkligen något att satsa på !

BASE MCGYVER !




Älskar dig min prinsessa. Du är det bästa som hänt mig !

Fint väder !

Det är riktigt fint väder idag, strålande solsken. Inte så farligt kallt heller. Skulle inte vara fel att vara ute med skotern. Eller varför inte ute med skidorna och skjuta fågel ?! Hur som helst så började jag dagen med att sätta upp duschstången. Projektet gick smärtfritt och utan svordomar. Nu är det bara att duscha ; ) Lisa börjar klockan fyra idag, hon åker nog runt tre. Vi skulle ha behövt handla och utföra en del andra ärenden innan hon åker. Sen hade jag tänkt att få ordning ute i förrådet idag, är rätt milt ute så det passar bra. Sätta fast några hyllor på väggen och fli undan lite. Har även tänkt att jag skulle ordna till i skrubben. Ställa in lite saker och röjja upp. Ska ställa in mitt databord där, om det nu rymms vill säga. Det var tanken iallafall, ska ha datorn där inne. Ska lägga upp dagens dragspelsinslag också.


Idag hade jag tänkt att lägga upp ett dragspelsinslag med kungen, Eddie Meduza. Tyvärr är det ingen video, men jag hoppas ni har överseende med det. Hur som helst är det ju dragspel !



Eddie Meduza - Masen



Älskar dig mer än allt gumman. Du är helt enkelt underbar !

Ny vecka

Jag och gumman har nyss kommit hem ifrån Doroteoa. Gjorde ett tapert försök att sätta upp en takkrok som jag köpte idag. Som jag har nämnt tidigare så räcker det inte med väggfästena för att hålla upp duschstången när man har trätt på drapperiet. Vi skulle då sätta upp en krok i taket ovanför böjen och hålla upp den med en kedja. Har ju slagfunktion på borrmaskinen men jag fick en känsla av att grannarna inte skulle bli så glada om jag körde igång den. Får fixa det där imorgon istället ! Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Får väl återkomma imorgon med mer spännande läsning !


Love you L !

Söndag

Ja det hahr blivit söndag denna vecka också. Lisa jobbar till klockan fyra och jag fördriver tiden framför teven och datorn. Har nyss sett Family Guy och nu är det Baywatch. Riktiga höjdarserier ; ) Pratade med farsan tidigare, han hade ju tänkt att åka till Sundsvall idag. Men det var så dåligt väder neröver så han skulle vänta till imorrnbitti och se om det såg bättre ut då. Anledningen till att jag skriver det är för att han skulle ev. köpa tapeterna åt oss när han åkte ner dit. Vi har ju en vägg inne i köket som är otapetserad. Vi skulle ju ha en "tegelvägg" där. Vi får väl se om han åker någonting. Annars får vi väl åka till Umeå en sväng eller något. Gårdagen spenderade jag med älsklingen framför teven. Vi såg första deltävlingne till melodiefestivalen samt Wallander - Mastermind. Dessa Wallanderfilmer har man sett flera gånger medn jag blir då inte less iallafall ; ) Är frälst vid svenska kriminaldraman. Ikväll är det ännu en mordutredning som står för dörren i Beck - Flickan i jordkällaren. Att bero på deltävlingen igår. Vilken jävla skitlåt som gick vidare, Stay the night med Alcazar ! Jag tycker inte att det var många bidrag som imponerade. Det fanns ett enda som jag gillade. Det var Scotts bidrag, dom från dansbandskampen. Här är Alcazars låt iallafalll, usch !,



Tänkte att jag skulle lägga upp Scotts bidrag också. Men de klipp som var uppladdade på tuben hade tagits bort, tyvärr.


Älskar dig Lisa !






Lördag

Igår hade vi det trevligt över en öl framför teven tillsammans med Robert och Sofia. Jag och Robert fick äntligen se Fleksnes som vi så länge har väntat på. I övrigt gjorde vi inte så mycket igår. Skulle sätta upp duschstången men jag insåg att de två medföljande fästerna var rena skämtet och att det skulle krävas mer uppsättnignsanordningar för att få stången att hålla sig uppe när drapperiet var på plats. Nog om detta. Vi har vaknat som ni säkert förstår. Vi ska alldeles strax dra till Dorotea för att se hockeymatchen mellan Åsele och Dorotea. Dessutom blir det övernattning till morgondagen hemma hos svärmor. Blir fint det !



Den här bilden har ett år på nacken och är från en färd med traktor från Oxvattnet till Klippen


Älskar dig Lisa !


Fredag

Nu var det helg igen. Lisa jobbar tills klockan fyra och just nu sitter jag och ringer till körskolan i Lycksele. Ska nämligen ta tummen ur arslet och ta körkortet. Så fort det är klart så blir det min efterlängtade BMW ; ) Men som sagt jag ska se till att ta kortet först. Hur som helst så har vi hunnit en bra bit i lägenheten. Det rätt mycket kvar att göra, helt klart ! Men det känns då skönt att man kan röra sig inne i lägenheten iaf ; ) Vi får ta allt bit för bit tills det är färdigt, får ta den tid det tar. Imorgon drar vi till Dorotea mitt på dan för att kolla på hockeymatchen mellan Dorotea i Åsele. Blir väl eventuellt att vi stannar kvar där tills söndag. Men annars blir det bara lungt !




Som veckans låt har jag valt Anki Bagger - Where were you last night.
Tycker det är en riktigt höjdare !


Lisa jag älskar dig !

Bit för bit

Bit för bit så tar vi oss igenom berget av saker. Toaletten och köket samt en del utav hallen är nu nästan klara. Eller dom ser klara ut iaf ; ) Det är så fruktansvärt mycket saker som ska läggas på plats. Sen vill man ju lägga allt där det ska ligga sen också för att slippa en massa extra arbete. Men som sagt det syns att vi har kommit en bit på vägen.
Besiktningen av gamla lägenheten gick kanon. Det var Jörgen som besiktade och när jag kom in genom dörren så sa han att du kan vända om igen ; ) Han var alltså nöjd ! Känns skönt som satan. Kan man lägga den bakom sig, för jag märkte under städningen att det är fan inge roligt att städa en lägenhet kliniskt ren. Dessutom när man inte ska bo i den och man har en annan lägenhet som man vi få iordning. Men men nu är det gjort iallafall. Vi är hemma på svängvägen och ska låna duschen nu. Ska sätta upp duschstången och drapperiet imorgon hade jag tänkt.

Och Jansson, det behövs ingen jävla I-Balk ; )

Sen var det en sak till, Lisa min ros. JAG ÄLSKAR DIG !



Har hittat en film på tuben som säkert alla har sett redan. Den är rätt frän faktiskt och jag tycker att dom gör det riktigt bra. Så för er som inte sett den så får ni se den nu.



Var ett tag sen

Som sagt, det var ett tag sen jag skrev blogg. Ska bättra mig !

Sent igår kväll så blev vi klar med städningen. Tror aldrig den längeheten har varit renare än vad den är nu ; ) Men nog fan var det jobbigt att städa alltid. Dyngigt som satan ; P Har fått en tid för besiktning imorrn förmiddag. Hoppas inte det blir något bakslag ! Lisa har vart på skolan idag och är nu påväg hem. Vi ska börja att ta tag i den nya lägenheten när hon kommer hem. Efter att vi flyttat i söndags så står alla grejjer i en hög. Ett rejält kaos alltså. Lär väl ta ett par dagar innan vi fått iordning allting. Men de får man ju räkna med. Ska lägga upp tisdagens dragspelsinslag.






Älskar dig Lisa !

RSS 2.0