Ny vecka !

Ber om ursäkt för att jag inte skrev någon blogg igår. Men tro det eller ej så har det vart fullt upp. Med bad, matlagning, handling m.m ; ) Men nu skriver jag ju iaf. Vi har precis ätit tacos och just nu står jag gör iordning kalopps inför morgondagens middag. När det är klart så tänkte jag ta en dusch och sedan åka ut till Yxsjö. Ska se hur det är med båten och ev. täta den om det behövs. Hade vart bra att ro ut lite ved till holmen, men jag får se hur jag gör. Vi tänkte ev. fara ut och fiska till helgen, laga mat ute och må allmänt gott. För övrigt så har det gått bra att jobba idag. Går riktigt bra över lag måste jag säga. Värmen gör ju dock att der går åt en hel del energi. Men det är å andra sidan härligt med sol.
 Nej nu ska jag göra klart kaloppsen och ta itu med mera bestyr. Vila får man göra tids nog som Jansson skulle ha sagt.


Veckans dragspelsinslag


Jag älskar dig mer än ord kan beskriva. Du är mitt allt och min glädje. Allt man gör med dig är underbart. Kan inte fatta att du är min ! Du är utan tvekan det bästa som hänt mig. Jag älskar dig LISA !

Summering av den gångna veckan.

Hade ju lovat en summering utav veckan som gått. Onsdag och Torsdag så var vi ut till Yxsjö för att fiska. Onsdagen kastade vi bara med drag och fick några gäddor innan vi fåt hem. Kanske ska säga det att det var Lisa som fick mest ; ) Det var hur som helst en fin kväll att vara ute på. Torsdagskvällen var vi också ute och fiskade. Då metade vi och fick ett gäng abborrar och mörtar. Dock läckte båten så mycket så man fick ösa vatten hela tiden. Men förhoppningsvis så är den tätare till veckan. Jag och gumman har pratat om att fara ut och fiska till veckan också. Är riktigt härligt att vara på sjön när det är fint väder =)

I fredags så gjorde jag inte så mycket mer än att jobba. Åkte till Dorotea på kvällen, såg teve och tog det lungt. På lördags morgon så åkte jag till Ysxjö för att röja. När jag väl kom igång med röjningen efter att ha jävlats hit och dit så var det så satans varmt så jag pallade fan inte med. Röjde en halv timma ungefär sen orkade jag fan inte mer. Var så satans hett så det kändes som om man stod i en jungel. Senare under gårdagen så åkte jag till Dorotea igen. Lisa, svärmor och jag var och åt mexikansk buffé på campingen. Var riktigt gott måste jag säga ! Under kvällen så åkte vi bil och drack öl. Lisa körde och jag tog ett par pilsner. Var ut till Lajksjö och tittade, där det var den årliga Lajksjö festivalen. Vi gick aldrig in, men det var rätt trevligt faktiskt =) Tack för en underbar kväll gumman =) Sen fick man ju se en BMW kasta runt vid Lajksjökorsningen. Vilket alltid är underbart att se ; )


 

Starship - We Built This City
Riktigt skön låt !



Lisa, du är verkligen mitt allt. Älskar dig mer än något annat !


Hett som i helvete !

Fy satan vilket vilken värme. Men man ska inte klaga, är ju trots allt sommar. Har jobbat idag, har vart en riktigt härlig dag. Skönt att vara ute. Just nu gör jag inte mycket. Ska ta en dusch och sen äta något hade jag tänkt. Vad jag ska sysselsätta mig med senare ikväll vet jag inte än. Imorgon har jag tänkt att åka till Ysxjö och röja lite. Men är det så här varmt så lär man väl dräpa sig. Aja vi ser väl. Ska lägga upp en låt iaf. Ber om ursäkt för att det blivit så lite skrivet på bloggen i veckan. Men jag ska ge en ordentlig summering på söndag.


Metallica - One. Riktigt bra låt !



Lisa,  jag saknar dig
Lisa, du är mitt allt
Lisa, du är underbar
Lisa,  jag älskar dig
Lisa, vi syns imorrn ; )

Tisdag

Har slutat arbetet för dagen. Eller det var ett bra tag sedan. Har suttit framför datorn och spelat min nya AC/DC skiva nu ett tag. Tänkte jag skulle gå och koka potatis och sen duscha. Arbetsdagen har flutit på bra och jag längtar redan efter nästa ; ) Ska ev. fara och fiska med lillebror idaag. Får se hur det blir. Beror på hur vädret är. Skulle ju vara trevligt med värme och kvällssol. I övrigt har jag inte så mycket mer att förtälja. Lisa är i Dorotea och jobbar, stannar där till imorgon. Jag saknar och älskar dig Lisa !

Ska ta och lägga upp dagens inslag av dragspel.


Aadalsminnen av Hans Erik Nääs Modolf spiller dragspel

1:a arbetsdagen

Idag var första dagen på Vattenfall. Måste säga att det har gått bra. Riktigt trevligt att börja arbeta igen =) Mer än att jobba så har jag hittils idag hunnit med att laga mat samt äta. Kom hem för en stund sedan efter att vi skjutsat Lisas lillebror till fotbollsträningen på Lappvallen. Han har även ätit här idag. Var sedan in på Ica för att köpa kaffe och mjölk. Nu har jag slagit upp kaffe. Medans jag väntar på att det ska svalna lite så skriver jag blogg.
Som ni säkert vet så kan man köpa olika dvd-filmer tillsammans med Expressen varje onsdag. Nu ger dom ut en box om andra världskriget i 10 delar, tror jag det var. Har köpt två så jag tänkte att jag skulle se dessa sedan om jag hinner. Ska ta med mig farsan senare ikväll för att hyra hallen på OK och titta lite på gummans bil. Den läckte olja förra veckan så vi ska se om vi kanske kan göra något åt det. Sen är det nog bara att lägga sig så man orkar upp imorgon.


Jävlar Anamma - Äntligen måndag

Ja, äntligen så kan jag spela denna låt ; )


Älskar dig mer än allt snyggingen min !


Du är det vackraste som finns ♥

Arbete

Då var Midsommarhelgen över och en ny vecka nalkas. Tänkte att jag skulle ge en summering av helgen som varit. På Midsommarafton så åt vi middag hemma hos mor&far. Efter maten åkte vi alla fyra till Lövstrand för att hälsa på Lisa´s pappa och Britta. Vi hade det riktigt trevligt måste jag säga. Drack öl och whiskey samt spelade kubb. Längre frammåt kvällen så blev det en sväng med fyrhjulingen. Jag och älsklingen skulle ta en sväng upp till gruvan, men då fyrhjulingen stannade hela tiden så vände vi tillbaka. Troligtvis är det något fel med tändningen. När vi begav oss hem runt halv två så ville farsan åka till Vilhelmina för att köpa en korv. Sagt och gjort, det blev en tur till Vilhelmina. Vi var även in i Häggås en sväng. Vi var hemma runt 4 och där slutade våran midsommarafton ; )

På lördagen så vart den en tur med båten ute på älven. Fint väder och hyffsar varmt. Hur som helst var det riktigt härligt. Det blev grillat till middag hemma hos oss tillsammans med Robert och Sofia. Sista aktiviteten denna lördag ägde rum nere vid älven. Vi gjorde upp en eld och tog det lungt. Sen blev det en film innan vi somnade. Måste säga att helgen har vart helt okej =)  Fick några samtal utav Mattias runt klockan 2 på natten. Naturligtvis så ides jag inte svara då jag snart skulle sova. När jag vaknade idag så fick jag se att han hade ringt mig klockan 7 imorse också. Under ett samtal med Emil idag så fick jag reda på att han virrat bort sig i skogen under en vistelse i Junsele igår. Han hade helt enkelt missat skjutsen hem och ville förstås att jag skulle hämta honom. Men när han ringde så trodde jag bara att han var full och skulle prata med tanke på att Jonny Wikman ringt mig en stund innan och bara svamlat ; P Haha ja mycket ska man höra innan man slutar att förvånas ; )

Nu har jag och älsklingen käkat pizza och kollar på film, Bejamin Buttons otroliga liv. Vi har inte sett klart hela filmen nu i skrivande stund. Men den är rätt bra faktiskt. När den är slut så tänkte vi ut och åka lite bil, är ju fint väder ute =) Imorgon börjar jag arbeta. Känns riktigt bra faktiskt. Ska bli skönt att få gra något på dagarna igen. Var ju som sagt ett tag sedan. Något som känns mindre bra är att morsan ska ha tillbaka bilen ikväll. Men hon börjar jobba imorgon och behöver bilen. Men det har ju vart superbra att kunna låna hennes bil när hon har varit ledig. Men det kommer väl fler gånger =)





Jag älskar dig otroligt mycket Lisa. Du är oumbärlig och mitt allt ♥

Midsommarafton

Idag är det som bekant midsommarafton. En härlig dag måste jag säga ! Trodde dock att det fina vädret gått förlorat när det började regna. Men inte då, efter regnet kommer solsken.  Under dagen sån har vi hunnit vara och hugga två björkar till mamma och pappa, dessa ska sitta på bron. Sen har jag skjutsat ut Klippolle och Edling till Visjömon och folkracetävlingen. Dessa två hämtade jag även några timmar senare. Nu ska det duschas och bytas kläder innan vi åker på svängvägen för att äta middag. Sen bär det av till Lövstrand för besöka Lisas pappa och britta. Vi åker hem ikväll. Vad som sedan händer har jag ingen aning om.


Eddie Meduza - Midsommarnatt


MIDSOMMARNATT  

Den röda solen går ner å färgar ett öppet hav
Å ibland träd å buskar dröjer sig skymningen sakta kvar
Å långt i från jag hör Ubbes & Sussies glada skratt För de e fest å glädje å sång å midsommarnatt 
Midsommarnatt vi dansar natten lång
I från bryggan i viken hörs dragspel å fnitter å skratt å sång Midsommarnatt å solen går aldrig ner
De känns så skönt i hjärtat när Midsommarnatten ler 

Vid stranden sitter de gubbar med sina fiskespö 
Å plirar under lugg på varje liten vacker mö
Å gamle Gösta han dansar med Sussie som han fått fatt
För alla e lika glada i våran Midsommarnatt   
Midsommarnatt vi dansar natten lång
I från bryggan i viken hörs dragspel å fnitter å skratt å sång
Midsommarnatt å solen går aldrig ner
De känns så skönt i hjärtat när Midsommarnatten ler  

SOLO  

På våran dansbana spelar orkestern en tryckare
Å ingen är för ung eller gammal för att få va mä
Å luften doftar hav älgskog å brännvin å glada skratt
För alla e vi vänner i våran Midsommarnatt 
Midsommarnatt vi dansar natten lång
I från bryggan i viken hörs dragspel å fnitter å skratt å sång
Midsommarnatt å solen går aldrig ner
De känns så skönt i hjärtat när Midsommarnatten ler 
Midsommarnatt vi dansar natten lång
I från bryggan i viken hörs dragspel å fnitter å skratt å sång
Midsommarnatt å solen går aldrig ner De känns så skönt i hjärtat när Midsommarnatten ler



Tycker verkligen att denna låten är bra. En riktig Midsommarlåt. Skall även lägga upp en till.


Ultima Thule - Den blomstertid nu kommer


Älskar dig mer än allt annat på jorden Lisa !

Glad Midsommar kära läsare !

Häktisk dag !

Idag har jag verkligen haft fullt upp med diverse saker. Men jag gillar att ha min dag planerad så det gör absolut ingenting. Åkte till Dorotea för att lämna gumman på jobbet. Handlade på Olssons bygg åt farsan. Åkte hem till Åsele, var på Axbergs, var på galven. Ja, jag minns knappt allt jag gjort idag ; ) Imorgon är det midsommarafton. Jag och Lisa, mamma&pappa åker till Lövstrand imorrnkväll för att hälsa på Lisas pappa och britta. Blir nog riktigt trevligt. Hoppas det blir en tur med båten =) Under dagen imorgon så hade vi tänkt att kanske dra en repa ut på folkracetävlingen. Men vi har inte riktigt bestämmt oss ännu. Hur lördagen ser ut har vi bara spekulationer på. Men om allt går som vi tänkt oss så blir det så att vi åker ut med båten tillsammans med Robert och Sofia !




Love you Leezah !

Nu så

Nu verkar det funka så jag gör ännu ett försök. Under dagen så har vi vart på svängvägen och hjälpt mor&far med altanen. Var tänkt att vi skulle till Junsele och hälsa på Othilia. Men så blev det inte. Vi är rätt less nu ! Under kvällen har vi vart till Yxsjö en sväng. Syftet med resan var att hämta en rulle med tjärpapp till pappa. Vi var även ner till sjön och kollade till båten. Förhoppningsvis så blir der en tur till helgen. Är det fint väder så vore det ju underbart =)  

Morgondagen ser ut på följande vis att jag ska skjutsa gumman till Dorotea innan hon börjar jobba. Väl i Dorotea ska jag handla några saker till farsan innan jag åker hem. Sen blir det nog till att hjälpa mor&far. Har tänkt att hinna städa också. Har en massa att göra imorgon. Men jag klagar inte, skönt att ha dagen planerad =)
Nu ska jag lägga upp dragspelsvideon som skulle läggas upp igår igentligen.


Lars Karlsson Durspel & Pierre Eriksson Dragspel Diatonic Accordion


Love you Leezah !

Fel

Har under kvällen försökt ett flertal gånger att publicera samma inlägg men utan resultat. Så troligtvis är det något fel på sidan. Ska försöka imorgon

Byggnationer

Anledningen till att jag inte skrev någon blogg igår beror på att vi sov i Dorotea. Under aftonen igår så var jag och Lisas bror ute och fiskade. Vi fick varsinn gädda, dock blev det ingen lång tur då vädret var så dåligt. Blåste så förbannat. Imorse åkte jag till Åsele iaf. Skulle lämna bilen på Vulken. Nu är det nya fräscha sulor på den ! Vidare idag så har jag vart på svängvägen och hjälpt mor och far med deras altan. Är riktigt roligt att snickra faktiskt. Blir eventuellt så att  jag hjälper till imorgon också. Och denna satans bil som vi har är då rena jävla ruineringen. Bara problem, jävlas hela tiden !! Men nu ska den iaf bort, på ett eller annat sätt !!




Älskar dig Lisa !

Summering av helgen

Tänkte att jag skulle ge en liten summering utav helgen som varit. I fredags så var det skolavslutning för Lisas bror och för min bror. Jag var hemma i Åsele under dagen för att titta på lillebror. Och åkte sedan till Dorotea. Vi grillade och hade det allmänt trevligt. Senare under kvällen så åkte vi hem till Åsele där jag tog på mig ansvaret som chaufför till Janne, Boak och Uffe. Naturligtvis så följde älsklingen med också. Färden gick mot Lycksele där det var student. Vi åkte rätt sent från Åsele, vilket resulterade i att vi kom dit rätt sent också. Hur som helst så skulle uffe och janne in på hotellet. Efter en halv timme så ringde de och skulle ha hämtning. Under tiden de var inne så låg vi på raggen. Det blev en pizza som avslutning på kvällen och sedan så åkte vi hem.

På lördagen, alltså igår, så var jag, gumman och robert ute och åkte bil under dagen. Var ut till Gafsele en sväng där janne, uffe, pinkan och boak höll till. De skulle hjälpa åhman och mogge med deras bastuflotte. När vi hade kommit hem så tände vi grillen. Vi käkade middag, drack en öl och drog sedan till Jansson där det var fest. Under kvällen så var vi lite varstans. Hemma hos Boak, pizzan och Hembygdsområdet. Trots vädret så måste jag säga att jag hade riktigt roligt =) Var hur trevligt som helst !

Idag så tog vi en lång sovmorgon, vi sov till halv två ungefär. Var ut och åt med morsan och farsan runt fyra. Sedan åkte vi till Rosendal. Rosendal liggen bortanför Insjö. Där finns ett hus som det sägs spöka i. Har vart dit för ett par år sedan och hade nästan glömt bort hur det såg ut där. Och jag måste säga att det inte såg ett dugg skräckinjagade ut. Men någon annan kväll, kanske till hösten. Är det ju inte omöjligt att det är lite mer olustigt. Slutligen blev det ett par skogsbilvägar innan vi beegav oss hem. Nu har vi hyrt en film vi ska se.



Älskar dig mer än allt gumman min !!

Skolavslutning.

Lillebror gick ut nian idag, så jag har vart och kollat på avslutningen. Kände mig rätt gammal när jag funderade på att det är sex år sedan jag gick ut. Men men, säger ju sig själv att man inte blir yngre för varje dag som går ; ) HAr vart grymt trött idag efter att jag under morgontimmarna vart chaufför till Lillmatte. Var ju visserligen bara han och jag, så det var ju inte så värst påfrestande. Men jag var jävligt trött när jag kom hem kring halv 5 imorse. Jag skulle upp klockan 8, så det kändes inte allt för trevligt ! Nu är jag iaf i Dorotea hos svärmor. Gummans bror, Anton, går också ut nian idag. Som jag skrev tidigare så fyller svärmor år idag. Vi ska grilla och blir nog här ett tag för att sedan åka till Åsele. Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte ännu. Men det blir säkert nått trevligt, gumman är ju med : ) Ska inte bli långrandig. Ska lägga upp veckans låt. Och denna vecka blir det ett mästerverk utav de hårda grabbarna !


AC/DC - Rocker
Angus har riktigt sköna moves ; )




Älskar dig mer än allt gumman min !

Snart helg

Klev upp runt halv tio idag. Farsan ringde och undrade om jag kunde hämta brorsan efter skolan idag. Han går ut nian imorrn och skulle ha hem en den grejjer från skolan. Varken morsn eller farsan hade tid så jag tänkte att det kan jag ju göra. Får jag ju även köra det svenska mästerverket ; ) Som sagt så går brorsan ut nian imorgon, ska upp till hembygdsområdet för att titta. Det brukar ju vanligtvis vara i kyrkan. Men när det håller på att repareras så får det bli hembygdsområdet istället. Senare under dagen så åker jag till Dorotea. Lisa´s bror, Anton, går också ut nian så det är till att gratta honom också. Sen fyller ju faktiskt svärmor år, så självklart måste jag fit och gratta henne. Hur resten av helgen ser ut vet jag inte riktigt än.

Lisa åker till Dorotea runt ett idag för att arbeta. Hon stannar även kvar där inatt. Vet inte riktigt vad vi ska göra fram tills dess. Skulle ha behövt fara på affärn och handla lite. Sen skulle det vara bra att beställa blommor redan idag så man kan hämta ut dem imorgon istället för att ev. stå i kö. Brukar ofta vara det sånna här dagar. Hittils idag så har jag förutom att hämta bilen, polerat bordet inne i tv-rummet ännu en gång. Samt diskat. Hade tänkt att åka på galven och dricka kaffe senare idag =)



Älskar dig Lisagumman. Tack för kommentaren, den värmer =)


Japp !

Som en del säkert redan vet så klarade jag körkortet igår. Men jag känner att måste skriva det på bloggen också, för er som enbart följt händelseförloppet där. Uppkörningen gick jätte bra och det var inga funderationer alls. Kändes riktigt bra faktiskt när vi parkerat bilen i slutet utav uppkörningen och han sa att det här var inga problem =) FY FAN så skönt att det är bortgjort. Har ju intalat mig själv att aldrig mer öppna körkortsboken. Men och andra sidan kanske man skulle ha tagit för motorcykel nu medans minnet är färskt ; ) Nu kan man ta sig vart man vill utan att åka med någon. Dessutom kan jag ju köra åt andra som vill dricka sprit också ; )
Sitter och dricker kaffe parallelt med bloggskrivandet. Vart så satans slö efter maten så vi gick och la oss en stund. Somnade naturligtvis och vaknade för ungefär en halv timma sedan. Tänkte gå ut till tvättstugan och se om det är ledigt. Skulle nämligen ha behövt tvätta lite grann. Men innan jag gör det så ska jag lägga upp gårdagens dragspels inslag. Det blev så sent innan vi va i Dorotea igår så vi bestämde oss för att stanna där tills idag då Lisa ändå skulle jobba. Hade då ingen tillgång till dator så naturligtvis blev det inget blogginlägg.



Chinka Bazara - Ragnar Sundquist



Älskar dig mer än något annat på denna jord !

Sen middag och biltur

Vi kom hem för ett tag sedan efter en biltur till Lycksele. Jag tänkte att jag skulle köra lite inför morgondagen så vi åkte en sväng till Lycksele. Jag, Lisa och morsan ; ) Hoppas verkligen att det går bra imorgon, skulle verkligen vara skönt ! Nu väntar vi på att stripsen ska bli klara inne i ugnen så vi kan äta. Det blir kebabtallrik. Efter maten så blir det en dusch och sedan avfärd mot Dorotea. Svärmor och Adam ska med till Lycksele imorrn så vi åker därifrån. Det var väl vad jag hade att säga idag. Hoppas som sagt att det går vägen !

Love you L !


Ja vad säger man

Barnkalas igår ?! Lilljänta fyllde alltså ett år igår. Ett helt år har hon blivit. Men igentligen skulle man ju kunna säga den 12, var ju då jag blev "pappa". Hur som helst så var gårdagens besök hos jänta inte som jag tänkt mig. Inte för att jag åkte dit för någon annan anledningen är för henne. Men jag tror inte att jag har vart med om värre, aldrig känt mig så obekväm och så hatad. Skrämmande att se hur "vuxna" människor kan bete sig. Snacka om att sitta i en bur ! det klargjordes verkligen vem man verkar vara och vad man är värd. Anser att man inte behöver säga vad man tycker om vissa människor alla gånger. Eller säga, men visa det framför allt.
Men nu blåser förändringens vindar. Nu är det slut ! Nu ska det sättas hårt mot hårt. Det här är inte bara jobbigt för mig. Det tär på mina medmänniskor också. Dom lider minst lika mycket som jag gör, om inte mer. Om jag själv lider det må vara, men dom ska absolut inte behöva lida för det ! Det är bara jag som kan förändra något, bara jag som kan säga stopp. Och det ska jag banne mig göra hädanefter !


Tackar min familj för allt stöd, Lisa, mamma, pappa och lillebror. Även tack till andra som finns till !

~~

Lisa, tack för att du finns för mig. Tack för att du finns över huvudtaget. Du är det bästa jag har. Älskar dig mer än allt annat på jorden och vill leva med dig livet ut. Utan dig så skulle jag inte klara det här. Skulle inte klara "vanliga" motgångar heller om inte du fanns vid min sida. Du får mig att se något bra bortom allt skit. Naturligtvis så är det bara jag som kan göra någon förändring. Göra något till det bättre. Och det ska fan i mig göras nu. Skulle ha blivit gjort för länge sen. Men nu ska det jävlar i mig göras. Tack för allt stöd jag får utav dig. Jag kanske inte visar min uppskattning tillräckligt alla gånger. Men du ska veta att jag är dig evigt tacksam för allt du gör för mig. Att vakna varje morgon och återigen inse att du älskar mig och att du är min flickvän gör varenda minut till något underbart och fantastiskt. Att situationen har vart såhär länge är ett faktum. Men trots detta så har jag aldrig vart lyckligare ! Det är du som gör min dag hel. Det är du som gör mig lycklig. Det är du som får mig att blicka frammåt och det är du som inger hopp. Ser verkligen fram emot livets alla dagar tillsammans med dig Lisa. Tycker att orden jag älskar dig känns värdelös en sånn här gång. Men jag kan inte med andra ord beskriva hur jävulst mycket du betyder för mig och hur jävulst mycket jag älskar dig !

DIN FÖR ALLLTID !

~~

Ja då var det helg

- Imorse då jag kom in i köket såm hade gumman skrivit en lapp till mig, mycket mysigt innehåll.
Lisa du är underbar =)


Ska försöka mig på att skriva blogg. Det är nämligen så att mitt antivirus program håller på med en genomsökning utav datorn. Vilket resulterar i att datorn är fruktansvärt seg. Men det är nog färdigt snart. Det är fredag som sagt. Skriver blogg och dricker kaffe. Lisa åkte till Dorotea i förmiddags för att jobba. Hon jobbar hela helgen och stannar i Dorotea inatt. Kommer ev. hem imorgon, om inte annat på söndag kväll. Antar att det bara är att härda ut = /
Imorgon åker jag till Junsele, lillgumman fyller 1 år så jag ska dit och gratta henne =) Hur helgen i övrigt ser ut har jag ingen aning om. Är säkert något bra på teve. Tänkte att jag skulle läsa lite om inre och yttre kontroll så jag kan det till tisdag då jag ska köra upp. Skulle ju vara mumma om det gick vägen.
Har ytterligare ett par LP och en singel till min Meduza samling. Tänkte lägga upp bilder på dessa.


     


Fr.v LP. You aint my friend. 1990
Dubbel LP. Collection. 1986
LP. Garagetaper. 1980
Singel. Såssialdemokraterna / Norwegian boogie  / Roll over beethoven. 1979 


Märker att det blir ett långt inlägg det här. Men jag vill samtidigt få med allting jag har att berätta ; ) Ska lägga upp fredagens låt i vanlig ordning. Med tanke på dom nya inköpen så blir det naturligtvis Meduza !


Eddie Meduza
Väg 13
Knugen, Silvia och jag.

Helt enkelt För jaevle braa !



Älskar dig mer än allt annat Lisa. Du är det bästa jag har, du är mitt allt. Snart gumman snart =)

Natt

Har suttit och kollat på tuben nu ett tag. Efter det att vi gjort en handlingslista och kollat på teve. Tidigare under kvällen så har vi vart på svängvägen och hälsat på en stund, vi skulle låna en häftpistol. Det är nämligen så att vi fick två affischer som informerade om en serie bilevengemang som händer under sommaren, utav Daniel Svensson. Vi lovade att sätta upp dessa ute på byn, och det har vi nu gjort. Det är såhär att jag brukar låna en liten yxa utav farsan när jag jagar, eller är på skogen i annat ärende. Han har köpt en ny yxa till mig som jag fick ikväll. Inte dåligt med en ny yxa, tack för den =) Som jag skrev så har jag kollat runt på tuben och hittat en låt som jag tycker att mor&far ska lägga till på sin repertoar. Ingen dum låt att spela när ni är ute !


Kurt Olsson & Damorkestern - Läs inte brevet jag skrev dig
Är det så att ni gillar låten så letar jag gärna fram fler åt er.


Morgondagen ser ut på följande vis. Lisa ska äta lunch med Frida, jag ska klippa mig och sen ska vi handla. Om jag kommer ihåg det så ska jag fara på svängvägen och låna möbelpolish. Tänkte jag skulle polera upp bordet i vardagsrummet. Har haft den ungeär 1 ½ år och det ser redan slitet ut, riktigt slitet ! Förhoppningsvis blir det finare.

Jag älskar dig mer än allt Lisa. Du är det underbaraste som finns och det bästa jag har. Du är värd det bästa, du är värd guld ! DIN, nu och föralltid !

Japp !

Har suttit och brännt ett par skivor nu. Medan datorn brännt så har jag kollat runt på tuben. Har tittat på en del avsnitt med Fråga Bertil från filmen Lösvikt. Är den senaste filmen med Robert Gustavsson. Jag måste säga att han är förjävla bra. Har skrattat så jag nästan ramlat utav stolen ; ) Tänkte därför att jag ska lägga ut ett par klipp till allmän beskådning. äR verkligen värt att se ! När jag är klar med bränningen så ska jag ta ocg limma ihop en hylla som vi har inne på toalleten. Den har börjat åka isär, så jag har tänkt att åtgärna detta innan något ramlar ner och går sönder. Älsklingen som har vart i Östersund idag är nu påväg hem. Hon är i Åsele om drygt en timme skulle jag tro. Då blir det mat och vad kvällen har att erbjuda senare vet jag inte riktigt. Vi får väl se.


Fråga Bertil


Fråga Bertil. Haha, han är helt otrolig ; )


Love you Leezah

Tjena !

Tänkte ger er en liten rapport från kvällen. Efter middagen som bestod av stekt lax och gurksallad så åkte jag och älsk upp på byn för att handla lite. Därefter så kollade jag på Legal Bootleg vol.2 som jag fick med posten idag. Inspelad konsert från Torsby 1994. Av legenden och konungen Errol Eddie Meduza Norstedt. Synd att ljudkvaliten är dålig. Inspelad med videokamera av modell äldre så det förklarar naturligtvis saken. Men och andra sidan så får man den där speciella känslan ; ) Den var riktigt bra hur som helst. Ska försöka buda till min ettan när jag får råd, och naturligtvis när det finns ute för budgivning. Senare frammåt kvällen så har vi sett 50 first dates. Med Adam Sandler i huvudrollen, har sett den förut men den går att se på.

Jag skrev tidigare att jag skulle pyssla på hemma idag, vilket jag har gjort. Diskat, dammsugat och skurat hela lägenheten. Passade även på att dammtorka lite när jag ändå var i farten. Kände även att våran grill skulle behövt en uppfräschning. Så jag tömde ur gammal kol och torkade av den. Är trevligare när man ska till och grilla. Det var väl vad man kan säga om idag tisdag.


Legal Bootleg vol.2




Idolbild på BASE


Love you L

Tisdag

Tack åter igen för gratulationerna. Klart jag kör hem från Lycksele nästa vecka svärmor ; ) Idag så ska jag diska, städa och eventuellt boka tvätt-tid. Får se hur jag gör. Tänkte även se till att maten är klar då gumman kommer hem från jobbet. I övrigt vet jag inte så mycket mera. Har en hälsning till BOAK, Jag kan tänka mig att köra någon helg framöver om vi tar det svenska mästerverket ; )  



Ett svenskt mästerverk ! Lägg till lite Meduzasound så har du den perfekta sommarbilen !



Alternativt storebror 245. Lite större, lite brutalare ! Ett praktfullt exemplar från vår fauna.



Även kusin 142 fungerar bra på den svenska landsbygden.


Slutligen ska jag lägga upp veckans dragspelsinslag.



Ja han är härlig Janne Winblad ; )


Älskar dig Lisagumman !

Gick bra !

Som en del säkert redan vet så klarade jag teoriprovet idag. Har vart nervös idag, vilket jag skrev i tidigare inlägget. Men det skulle ju vara knepigt om man inte var nervös. Provet är iallafall på 70 frågor, varav 65 ger poäng. Kravet var 52 rätt för godkänt och jag har 61. Vilket var riktigt bra ut min mening. Nästa vecka ska jag köra upp och jag hoppas att det går lika bra då. Sen är det klart och det är bara att köra ; ) Så tack allihopa som har grattat mig !



Love you L

Dagen D !

Sitter på körksolan och väntar på att ha körlektion. Ska även skriva upp idag. Hur det kommer att gå har jag ju naturligtvis ingen aning om. Men jag hoppas ju precis som alla andra som ska skriva att det går vägen. Men det är inte utan att man känner sig en aning nervös, och värre lär det bli ! Återkommer väl med resultat senare.




Lisa du är guld värd. Finns ingen bättre än du. Jag älskar dig !

RSS 2.0