Fredag

Tog en behövlig sovmorgon, riktigt skönt =) ! I övrigt så har vi vart och handlat lite, samt tvättat. För en stund sen så gjorde vi bort maten och nu väntar jag på kaffe. Kvällen ser ut på följande vis att vi åker till Vilhelmina en sväng. Vi hade först tänkt åka till Umeå och kolla på Björn Rosenström. Men vi kände att det skulle bli så drygt så det fick bli Vilhelmina ist. Pinkan har nyss O.S.A´t och kan kommer om en stund. Blir fina fan det. Skulle höra av mig till Jansson en stund innan vi åker. Han skulle ev. haka på. Kruxet var bara att skulle hjälpa sin bror med bilen ikväll och visste inte när han var klar. Men vi ser väl om han tänker följa. Isf kör vi över Varpsjö och hämtar upp honom.
Imorgon Lördag är det 50års kalas som står på menyn. Tommy från jaktlaget fyller 50 så det fest för honom. Blir nog riktigt trevligt skulle jag tro. Men det blir nog inte sent. Vi åker till Dorotea söndag, då det är morsdag. Sen skriver jag upp för körkortet på måndag så jag tänkte gå igenom boken och repetera lite som jag har svårt att komma ihåg. Hoppas, hoppas och åter hoppas att jag klarar det ! För då har jag enligt min mening gjort bort det värsta !
Och eftersom att Björn Rosenström spelar ikväll så får han även medverka på fredagens låt.


Björn Rosenström



Love you Leezah !

Halkbanan !

Ber om ursäkt för att jag inte skrev något inlägg igår. Men jag befann mig som bekant i Lse. Igår afton var det riskutbildning på körskolan innan dagens halkbana. Tog i princip hela kvällen. Vill inte påstå att det inte var något jag inte redan visste eller kunde. Men det var trots detta intressant. Imorse runt halv 7 åkte jag till Umeå. Gjorde omkörningar på vägen dit, körde rondell efter rondell ute på Ersboda och slutligen snurrade runt i stan ett tag. Tog även foto för korkortet som jag förhoppningsvis har snart. Eftermiddagen tillbringade jag på halkbanan. Var en del övningar vi skulle göra. Stanna för hinder, väja för hinder och kolla bromssträcka. Måste säga att det var riktigt roligt =) Där skulle jag kunna vara en hel dag, om man får köra som man vill ; ) Nog var det en och annan avåkning. Banan var helt enkelt för liten ; ) Nej men det var lärorikt och riktigt riktigt kul ! Insåg verkligen vilken dålig kontroll man har på riktig halka. Men riktigt verklighetstroget blev det ju inte med tanke på att hindren var så pass tydliga. Och efter att kört sträckan en gång så hade man ju lärt sig precis hur der såg ut och vad man skulle göra. Kvällen blir då bara lugn, är så satans trött. Har blivit alldeles för lite sömn i veckan !


Meatloaf - Dead ringer for love
Hörde den på rock-klassiker idag och täntke att den ska jag banne mig lägga upp på bloggen ikv.


Love you my dear. DU är ALLT !

Pissväder !

Under min sista körlektion idag så började det att regna. Trodde att det var något tillfälligt, men icket. Å andra sidan var det ju inte bra väder imorse heller. Har som sagt vart på körskolan idag. Ids inte säga något mer om det. Har skrivit samma sak ett par dagar nu när jag berättat om hur det gått. Är ingen förändring, snarare bättre. Så är läget. Har precis diskat och tänker ta mig en kopp kaffe. Vidare så ska jag ta och läsa lite körkortsboken och därefter blir det nog sängen. Blev rätt sent igår och var riktigt trött imorse. Ska även packa inför morgondagen, sover i Lse imorgon hos en klasskompis sen gymnasiet. Ska på en riskutbildning imorgonkväll så jag hinner inte med bussen hem. Och på torsdagsmorgon far jag till Hörnefors runt halv 7 för att köra halkbanan. Blir fina fan ! Har inte så mycket mer att säga än att jag är väldigt lycklig. Tack för att du finns gumman =) Är så underbart att leva med dig : ) Älskar dig Lisgumman !
Och det är ju tisdag vilket betyder att jag ska lägga upp en dragspelsvideo.




Äntligen Måndag

Dagen har jag tillbringat i Lycksele och på körskolan. Haft två körlektioner och pluggat teori. Körningen går riktigt bra, gjort enkelriktat och cirkulationsplats idag. Teorin går inte dåligt den heller, förvånandsvärt bra måste jag säga. Men å andra sidan har jag inte lagt ner så mycket energi på något pluggande någon gång. Idag börjar ett nytt liv. Jag och gumman har börjat med GI. Inte för att jag vet om jag behöver det, men det är ju roligt att se om det funkar. Vilket dom säger att det gör. Vi får väl se. Kvällen har jag hittils spenderat framför teven. Har sett Stefan och Kristers nya revy, Solsting och Snedsprång. Kan väl inte påstå att det är den bästa revy dom har gjort. Men jag tycker inte den var dålig. Ingen av dera revyer är dåliga. Imorgon blir det Lycksele igen. Körlektioner och mera teori. Lisa stannar i Dorotea imorgon, p.g.a jobb. Jag stannar i Lycksele på onsdagkväll eftersom det är halkbana på torsdag och vi åker rätt tidigt. Gumman skulle hämta mig på torsdagskväll i Lycksele, så förhoppningsvis så har jag klarat hemvägen ; ) Det var vad jag hade att berätta om dagen. Återkommer imorgon med ny information.




Eftersom att det är måndag så bjuder jag på en golåt från tuben.


Jävlar Anamma - Äntligen Måndag


Älskar dig Lisagumman !

End of the week

Jaha då var det söndag, igen. Har mest slöat hela dagen, sett på tv. Gumman har iaf kommit hem ifrån Dorotea =) Vi har vart upp på byn och handlat. Ätit mat och sett lite tv. Blir tidig säng eftersom att vi ska upp båda två imorgon. Jag ska till Lycksele för att köra och Lisa ska till Dorotea och jobba. Gårdagen var lugn och städad. Satt framför teven och drack kaffe i princip hela kvällen. Ja det var väl vad jag hade att säga.




Love you Lisa

Lisa !

Jag saknar dig så guds förbannat mycket. Längtar så grönjävligt tills du kommer hem, dvs imorgon. Ska pussa dig tills du blir less ! Älskar dig av hela mitt hjärta !

   

Sitter framför teven och dricker kaffe. Kollat lite på Crocodile Dundee. Rätt rolig film faktiskt =) I övrigt så blir kvällen lugn. Kaffepannan går röd i vanlig ordning. Har även legat och läst lite granna. Till veckan är det körlektioner och halkbana som gäller. Nästa helg ser ut på följande sätt att vi ska på 50års kalas för Moberg. Kan nog bli trevligt =)


Fredag

Gumman har åkt till Dorotea och blir där ihelgen. Hon jobbar hela helgen och kommer hem på söndag. Idag har jag inte hunnit göra så mycket än. Vart och handlat lite grann. Ska nämligen grilla ikväll. Tog upp älgbiff igår som jag ska prova att grilla, har inte testat förrut så det ska bli intressant. Har iaf läst om att det ska bli bra och grilla biff av älg. Hur helgen i övrigt ser ut vet jag inte riktigt. Ska iaf läsa på körkortet lite, börjar dra ihop sig till skrivning. Har även halkbana till veckan. Känns bra att det flyter på, har aldrig vart så nära förrut ; ) Sitter just nu med kaffekoppen och funderar på vad jag ska välja som fredagens låt.


Mimikry - Kuken står på Mats Olsson

Alternativt


The Errols - Kuken står på Mats Olsson

Låten är naturligtvis skriven utav vår okrönte konung Errol Eddie Meduza Norstedt. Fanns dock ingen video med honom och denna låt på tuben så det blev dessa två istället.




Älskar dig Lisa !

Torsdag

Hittils under dagen så har det dammsugits och diskats. Och snart ska vi upp på byn och handla lite. Vill hade pratat om att ev. fara till Dorotea idag men det blev så sent. Hade ju även skrivit om att fara och hämta en LP-spelare. Men jag får se när det blir. Hur kvällen ser ut vet jag med andra ord inte. Men något hittar man väl alltid på ! Har vunnit två LP skivor till på Tradera. Såssialdemokraterna och Collection. Går ju som en dans det här ; ) Ser fram emot nostalgikvällen jag ska ha med Jansson framöver ; ) Hur helgen ser ut vet jag inte riktigt. Men det jag vet med säkerhet är att Lisa jobbar hela helgen : / Blir ev. någon grillning imorgon. Har tyvärr inte så mycket mer att skriva för tillfället. Får väl återkomma med ett inlägg senare ikväll.





Älskar dig gumman min !

Jaahaja

Då var det slut med daglig vistelse i Lycksele för denna vecka. Har haft två körlektioner idag och har imellan dessa pluggat teori. Repetionsfasen är nu klar. Det här går ju tamme fan som en dans =) Till veckan så har jag körning mån, tis, och onsdag. Onsdag kväll har jag en riskutbildning som är obligatoriskt. Dagen därpå, d.v.s torsdag, ska jag till Hörenfors för att köra halkbanan. Så slutet är nära kan man säga. Hoppas allt går bra bara =) I övrigt så har jag inte gjort så mycket. Mattias är på besök, vi dricker kaffe och ser Nionde Kompaniet. En riktigt höjdarfilm utav Colin Nutley ! Vad som händer imorgon vet jag inte riktigt. Blir ev. en tur till Yxsjön, ska hämta en LP-spelare hade jag tänkt. Har ju några Meduzaplattor nu som jag kan spela ; ) Det är vad jag tänkt att göra imorrn, naturligtvis så ska ju gumman med också =)

Älskar dig mer än allt på denna jord gumman min =)





Ny vecka

Under gårdagen så befann jag mig i Lycksele och på körskolan. Hade två körlektioner vilka gick smärtfritt och utan kollision. Måste säga att det gick jävligt bra ! Har två stycken imorgon också, blir till att ta bussen på morgonen. Det var väl vad man skulle kunna säga om gårdagen.

I söndags så fyllde ju som bekant älsklingen 22. Vi åkte till Vilhelmina tillsammans med morsan, farsan och brorsan för att äta lunch på hotellet. Måste säga att i det stora hela så var maten bra. Kan inte säga att jag blev jätte imponerad av den, men den kom inte upp igen så. Däremot så var det andra som inte var nöjd med maten. Den fick inget toppbetyg helt enkelt. Efter att vi kommit hem från Vilhelmina så bar det av till Dorotea. Vi skulle hälsa på Lisa´s mamma och pappa. Var där hela kvällen, kom hem runt 11.

Denna dag kommer att se ut på följande vis. Lisa åker till Dorotea för att jobba snart. Och jag åker till Junsele för att hälsa på Othilia. Kvällen spenderar jag nog tillsammans med min körkortsbok. Gäller att ta mig igenom den, sen ska jag börja plugga vägmärken. Ska tamme fan klara det den här gången. Har fått en bra bedömningen utav dom på körskolan så förhoppningsvis går det här rätt fort. Vet inte något mer förtillfället. Men det är ju tisdag och då ska dagens dragspelsinslag upp på bloggen för allmän beskådning.


Lyckovalsen


Jag älskar dig mer än något annat gumman min. Du betyder så jävla myckett. Du är det bästa som finns och det bästa jag har !

Vebacken !

Uppstigning runt åtta imorse för frukost och avfärd mot Yxsjö och Granberget. Jaktlaget skulle skulle klyva upp en vedtrave som vi har haft liggandes bredvid infarten till kojan. Vädret var halvpissigt på förmiddagen för att sedan spricka upp och bli riktigt fint längre fram mot dagen. Ett sågverk och en klyv driven av ett dieselaggregat har gått konstant varm hela dagen. Måste säga att vi har hunnit mycket. Det har i princip sprutat klabbar. Men när klockan blivit fyra så insåg vi att det skulle krävas ett par timmar till för att bort allt. Vi blev tyvärr tvugna att lämna resten. Men några av gubbarna i jaktlaget behövde ved hemma så det kommer att försvinna ändå. Så vi diskade bort lite porslin osm vi använd under dagen. Surrade fast maskinerna och begav oss hemmåt. Vedboden blev smäckfull och det finns även en rejäl hög bredvid hundgården så till hösten ska det eldas utav bara helvete ! ; ) Det blir mer projekt under sommaren. Men det är bara roligt att vara ute och göra något. Och det känns verkligen att man har gjort något idag ! Tog även hem köttet idag. Det blev inte lika bra som förra gången. Jag tror att jag eldade för hårt och alldeles för länge. Provskar i köttet efter ca 4 timmar och det såg fint ur redan då. Men jag ville vara säker. Hursomhelst så ska jag inte röka lika länge nästa gång. Sen ska jag inte låta det hänga över natten. Tror det är själva fan !

Varför inte gårdagens inlägg kom upp när jag tryckt på publicera vet jag inte. Och varför filmerna från tuben jag har lagt upp inte syns vet jag inte heller. Kanske bara är något tillfälligt, för när jag skulle välja ut veckans låt igår och funkade sidan dåligt så det kan vara något sådant. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, men jag tror att det blir väldigt lungt.






Love you more than everything Leezah !

Hel dag !

Ber om ursäkt för att det tagit sånn tid innan jag skrivit dagens inlägg, men men. Efter frukost och efter att vi packat in grejjerna i bilen denna morgon så begav vi oss emot Yxsjön. Runt tio så började jag elda i röken.
Det har vart en jätte härlig dag. Soligt och varmt, dock kom det en regnskur på eftermiddagen. Men det slutade lika fort igen. Har eldat på under hela dagen och det gick rätt fort faktiskt. Kollade köttet efter ett par timmar och det var redan klart. Men för säkerhetskull så rökte jag ungefär 7 timmar. Bitarna ska nu ligga tills imorgon. Ska dit med jaktlaget imorgon och klyva ved så det passar ju bra. I övrigt så har gumman sett en bäver idag. Efter att jag och Martin skjutit varsin bäver efter Tunnersjöbäcken för några år sedan så var det som att stammen dog ut. Vilket jag trodde att den hade gjort när jag inte hittatde några nya spår. Men hon såg en idag, vilket är skitbra ! Hade bara haglet med mig idag, som jag naturligtvis fick grämmes över. Men jag gick iaf ner till bäcken när jag fick reda på det ihop om att få se den, men utan resultat. Men jag fick iaf klart för mig att den är aktiv efter bäcken. Den får dock leva till nästa år, säsongen för bäver slutar idag. Hade ju velat fara ut men när ingen av kompisarna har tid så får det vara.
Efter hemkomsten och middagen så blev vi rätt slöa. Kollade ett par minuter på Jönssoligan innan jag somnade. Vaknade för ett tag sedan. Vi ska fara på svängvägen och byta bil. Vi har haft det Svenska Mästerverket idag ; )



Veckans låt blir Lady Gaga - EhEh. Grymt skön låt !



Älskar dig gumman min !

Härligt !

Har nyss fått i oss middagen. Älgstek, råstekt potatis och sallad. Helt underbart gott ! Vi satt även ute i det fina vädret på balkongen och åt. Just nu sitter jag och dricker kaffe innan vi ska iväg en sväng. Blir en tur till Yxsjön, ska ställa iordning lite inför morgondagens rökning. Hämta lite al jag ska elda med. Ska även se över lite andra saker. Hur resten utav kvällen kommer att se ut vet jag inte riktigt. Men vi håller på att städa toaletten och ordna i skåpet. Ska flytta om hyllorna lite så det blir mer plats. Vi har tänkt att ha en utav tvättkorgarna där. Som det är nu så är det rätt fullt ! Sen är det även Grannfejden på tv ikväll så det blir väl att se det också.


Weiron i Ottan



Älskar dig mer än allt Lisagumman min !

Snart helg !

Under dagen har jag saltat köttet som jag tinade upp igår. Ska bli gott med rökt kött. Var ju ett tag sedan man rökte sist. I övrigt så fick jag en utav mina LP skivor idag, För jaevle bra. Nu väntar jag bara på den andra. Den kommer troligtvis imorgon. Ska ta och köpa flera framöver, så fort börsen tillåter. Känner samtidigt lite panik med tanke på att jag vill få tag på alla innan dom försvinner för gott ! Sen har jag ju ett antal kassetter som ska till samlingen också. Compendia Ultima boxen låg just nu ute på Tradera. Utropspriset var 1500 :- vilket var alldeles för mycket för mig !! Men jag ger mig inte för än jag har allt ; ) Vet inte riktigt om jag har något mer att berätta för tillfället. Kanske återkommer senare med ett inlägg.


En utav mina stora drömmar !




Älskar dig Lisa !

Sisådärja !

Nu var fas-fordon klar också. Känns bra som fan ! Ska kontakna körskolan imorgon och höra hur jag ska göra med resten. Mina svåraste frågor, instuderingsfrågor m.m. Blir nog tamme fan kanon det här. Ska läsa boken också, plugga som ett jävla djur ! Har även under dagen läst en blogg som enbart handlar om Meduza. Killen som har bloggen hade något som hette divShare. Man kan med detta lägga upp låtar på bloggen/hemsidan. Ska ta och se om jag lyckas fixa det. Blir ju perfekt när man ska lägga upp veckans låt. Slipper man anväda youtube då det inte finns vilka låtar som helst. Men med tanke på hur dålig jag är på sådant så lär jag ju inte lyckas. Men om inte annat kan man ju höra med supporten uppe på berget ; ) Nu kommer gumman snart hem skulle jag tro. Ska ta och sätta mig framför teven.


NileCity, Weiron i ottan.


Love you L !

Onsdag

Gumman har precis åkt till Dorotea för att jobba kväll. Tidigare under dagen så har vi vart upp på byn och införskaffat grovsalt. Ska röka älgkött på fredag. Så jag har tagit upp köttet för att det ska tina tills imorgon då jag ska salta det. Hur kvällen ser ut vet jag inte riktigt. Efter att Jansson vart på middag igår så kom Mattias förbi på kaffe. Det vart tal om lite av varje. Skulle ev. höras ikväll och kanske fara ut och jaga bäver. Hoppas på det iaf. Skulle vara roligt att fara ut en sväng innan säsongen är slut. Om inte annat så får jag väl hitta på något annat. Har ju en körkortsbok jag ska läsa också ; )
Har inte mer att säga förtillfället. Men jag kanske återkommer senare.



Första bäver jag skjöt



Älskar dig gumman !

Det går bra !

Har suttit och pluggat till körkortet ett tag nu. Och nu är C-fasen klar. Har fas-fordon och lite andra tester kvar at göra. Men det känns bra att det går frammåt och inte jävlas så mycket. Läser även boken imellan åt. Den här gången ska jag jävlar i mig klara det ; ) Sitter just nu och lyssnar på Meduza, helvete vilken gud ! Blir nog troligtvis en hyllnings-tatuering till sommaren. Även Lisa har tänkt att tatuera sig igen. Vi berättade det för BOAK ihelgen och han var också sugen. Så vi kanske får ta en resa till sommaren ! Har ju hittat en tatuering som jag skulle vilja göra. Den finns på omslaget till albumet, You aint my friend.



Som ni ser så skulle jag ju ha haft lite schysstare överarmar än vad jag har nu. Men man kan ju ev. förminska den så att den rymms ; P Tror det blir fina fan det serru ! Vidare idag så ska jag ha Jansson på middag. Sill, potatis och en lättöl. Lite midsommar över det hela. Får kanske Mattias på kaffe senare ikväll också, vi skulle höras.
Ska även meddela senaste nytt från Hooden. Igår så satt jag och Lisa i köket och pratade. Då ser jag i periferin hur en kille praktiskt taget flyger fram på andra sidan gården. Då har ett gäng killar skjutsat honom sittande på huven på en bil och sedan nitat. Vet inte riktigt vad jag ska säga, men alla sysselsätter sig med något. Lisa berättade även att dessa herrar legat på raggen redan runt sex tiden på morgonen när hon for på jobbet.

Ska lägga upp dagens dragspelsinslag.




Älskar dig Lisa !

Måndag !

Har suttit och pluggat lite inför körkortet. Är en del man ska kunna, det måste jag säga. Men jag tycker inte att det går sådär jätte dåligt. Tycker det går förvånansvärt bra med tanke på att det är ett par år sedan jag höll på sist. Har även vart till Junsele i eftermiddag och hälsat på Othilia. Ska snart slå på en film och sedan sova. Tänkte försöka komma upp tidigt imorrn. Har en del jag skulle behövt göra. Om helgen kan jag säga såhär att den bestod av grillning och öl. Fredagen var bara lugn, såg teve. Lördagen innehöll grillning, fotboll och öl. Var en trevlig helg faktiskt. Vart inte som jag tänkt mig, men helt okej. Kommande helg så blir det arbete med jaktlaget. Vi ska såga och klyva upp en vedtrave. Viktigt att vedboden är välfylld tills hösten ; ) Har även tänkt att tina upp och salta lite älgkött på fredag som jag ska röka under lördagen. För att hinna med det så är det nog bra om jag är där ganska tidigt. Får väl dock se om det blir av ; ) Men jag har hyffsat mycket rökbitar som bara ligger i frysen. Har även gjort en del fynd under dagen. Fick besked via mail igår att jag vunnit 3 stycken auktioner på Tradera. Två stycken Lp´s med Meduza. För jaevle bra och Gasen i botten. Samt en affisch. Känner riktigt jävla nöjd faktiskt =) Mer ska det bli så fort jag har råd. Köpen som jag gjort hittils överstiger inte ens hundra kronor tillsammans !

 





Älskar dig Lisa !

Ber om ursäkt !

Ber om ursäkt för att jag inte skrev något inlägg igår. Men det kom massa emellan så det fick vara. Var och hämtade gummans bil på verkstan. Nu verkar den vara i ordning, hoppas det iallafall. Men jag får väl höra när gumman kommer hem vad hon tycker. Resten av kvällen tillbringade jag med körkortsboken. Läser och gör tester på internet. Måste säga att jag tycker det går hyffsat ändå. Men det är ju en hel del kvar att läsa och göra så det är inte till att ligga på latsidan.
Älsklingen kommer hem ikväll, efter ett par dagars vistelse i Dorotea. Vad vi ska fördriva tiden med är ännu oklart. Vi har pratat om att vi kanske ska grilla någon dag iaf. Det var väl vad jag hade att berätta för tillfället. Ska lägga upp veckans låt. Jag återkommer ev. med ett inlägg senare idag.


Metallica - One


Älskar dig gumman !

Incident !

Fick en kommentar utav min älskade Sambo. Hon påpekade att jag inte berättat om vad som hänt med hennes kamera ; ) Kvällen vi var ut och åkte bil så hände det en sak med kameran. Vi for på svängvägen för att låna farsans bil. Åkte sedan hem på fågelstigen för att hämta lite grejjer. Jag hade plockat fram kameran för att ta med den. Innan jag satte mig i bilen så skulle jag in i förrådet och hämta något, minns inte vad det var. Ställde iaf kameran på biltaket. Glömde naturligtvis bort den när vi åkte ! När vi kommer upp på byn och svänger vänster mot OK vid Maggans Ekonomitjänster så ser jag kameran flyga av biltaket ! Satans helvetes jävla skit ; ) Den går naturligtvis inte att använda, så nu vet ni det ; ) Men jag har garanti på min kamera. Ska ta och lämna in den någon dag.
I övrigt så vet jag inte så mycket. Åker till jänta en sväng i eftermiddag. Gumman bil är på lagning hos Kent men beräknas vara klar imorgon. Nu lär ju bilen gå så bra att vi inte vill sälja den, eller va säger du älskling ? ; )
Håller på med faserna till körkortet. Märker att det har inte försvunnit så mycket kunskap sedan sist. Hoppas det går fort det hära. Skulle ju vara fina fan : ) Håller även på med ett annat projekt. Sparar ut skepparkrans, men det tar tid och är svårt att jämt vid rakning. Växer så satans ojämt !


En bild från en tid då jag hade skepparkrans !



Älskar dig Lisagumman !

Jahapp

Då var det tisdag. Har kommit hem för ett tag sen, följde gumman till bussen. Hon jobbar några dagar denna vecka och var tvungen att ta bussen eftersom att hon lämnat in bilen på lagning. Den blir nog klar i veckan, men tills dess får hon åka buss. Exakt hon jobbar vet jag inte riktigt. Igår kväll så var vi ute och åkte bil. Vi for ut till Yxsjön, var och hämtade några fågelholkar till farsan. Sedan begav vi oss ut efter granbergsvägen och helvete va älg vi såg. Sammanlagt sex stycken. Oxe,ko och kalv samt ko med dubbelkalv, ser lovande ut inför jakten ; ) Innan vi for hem så gjorde vi upp eld och gjorde klämmackor. Problemet var bara att vi glömt mackjärnet hemma, men de gick bra ändå ; ) Sitter just nu och väntar på att körskolan ska höra av sig. Ringde dit igår och skulle anmäla mig till en intensivkurs. Han var upptagen och skulle höra av sig senare, vilken han inte gjorde så han hör väl av sig under dagen. I övrigt så har jag fått jobb ett tag framöver nu, känns jävligt bra =) ! Ser att Lovisa tyckte vi hade fint hemma, sånt är alltid trevligt att höra. Ska ta mera bilder så du får se hela lägenheten.


Säkkijärven Polkka




Jag älskar dig mer än något annat Lisagumman !

Long time ago !

Det var ett bra tag sedan jag skrev blogg. Vi har ju vart i Sollefteå ett tag för att hälsa på Ida och Henke. Vi kom hem i Lördags, men jag var så satans trött så jag orkade inte skriva blogg. Och igår hade jag annat för mig ; ) Hur som helst så har det vart jätte trevligt, riktigt bra faktiskt =) Denna dagen består utav tvätt och städning. Vi skall även upp och handla lite granna. Hur kvällen ser ut vet jag inte riktigt ännu förutom att vi ska äta korvstroganoff.

Love you Lisa !



Eftersom att det var ett bra tag sedan jag la upp några nya bilder så har jag tagit lite bilder idag som jag tänkte lägga upp. Lite bilder från betongen samt inne från lägenheten.

 
Vy över Hooden där vi bor.


Våran grill


Våra nyuppsatta solskydd


Datahörnan

 
Hylla i tv-rum och sovrum


Hallfönster

Där var lite bilder. Ska ta mera bilder framöver. Blir ev. bäverjakt i veckan och då blir det nog bilder.

RSS 2.0