22:a December

Dagen kommer att bestå av följande. Vi åker till Lycksele om en stund för att hämta brorsan som tar jullov idag. Efter detta så ska jag följa gumman på Ba:s,hon skulle dit och titta efter några julklappar. Sen har jag lovat Svante att jag ska hjälpa honom med att bära ut några vitvaror till en kund. Så ser dagen ut.


21:a December

Idag har jag vart och ordnat lite med julklappar. Har även hämtat hem julgranen så den tänkte jag pynta ikväll. Får väl lägga upp några bilder på den senare. Lisa sitter och pluggar så hon får dom sista uppgifterna bortgjorda nu innan jul. Väntar på att Robert ska ringa. Han ska följa med ut till Yxsjön en sväng. Ska fara och hämta en overall som jag har där. Vi har pratat om att fara ut någon dag och elda. Dricka kaffe och grilla korv. Så jag tänkte att då kommer ju min overall väl till pass.


20:e December

Ska börja med att berätta lite om gårdagen. Vi fick plankstek hemma hos mor&far, vilket smakade jätte bra. Glögg och rödvin bjöds det även på. Vi såg dansbandskampen och hade det trevligt. Sedan for vi till Martin och drack ett par öl innan vi slutligen for till Peter och Kattis innan det blev kväll. Hann med en del med andra ord.

Idag har vi vart till Junsele och gett lillgumman julklapparna. Hon blev glad över dom. Hon använde köket så det stod härliga till. Vi hade även några paket russin som följde med köket. Det blev hon glad över, hon åt med god aptit. Det var riktigt roligt. Skulle vara härligt att få ha henne här hemma !

       


19:e December

Jag och gumman har vart ute på byn en sväng. Hälsat på Kattis & Peter, samt vart hos Svante en stund. Nu ska jag duscha och göra mig iordning. Vi ska på svängvägen och äta middag ikväll. Ska bli riktigt trevligt måste jag säga =) Imorrn blir det Junsele och sötgumman för hela slanten =) Tyvärr så är årets julkalender ett jävla skämt. Detta avsnitt är inget ljud på till första delen. Vart bara skit av detta. Får kompensera med något annat senare.




18:e December

Kom hem för ett tag sedan. Jag och strömberg har varit på information med Arbetsförmedlingen på folkan. Var tänkt att vi skulle åka till Lycksele idag och hämta brorsan då ha slutar tidigt. Men jag vet inte riktigt hur det blir med det. Ska ringa honom sen och höra. Alltså, ev. en tripp till Lycksele senare idag. Nu kaffe och teve.


17:e December

Dagen har bestått av följande. Vart på AMS och pratat med min jobbcoach. Vart till Junsele och hälsat på Othilia en sväng. Vi ska även dit på söndag och hälsa på =) Lisa har avslutat sitt sista arbetspass nu på ett tag. Två veckors ledig gumman min ; ) Robert är hemkommen nu över jul. Vi har druckit glögg och sett Simpsonsfilmen. Kom nyss hem efter att ha skjutsat hem honom. Blir nog snart sängen, ska upp imorgon förmiddag. Jag och strömberg ska på information och studieval ; P Vad morgondagen och helgen bär i sitt sköte vet jag inte ännu.


16:e December

Ska snart fara och hämta Lisa på jobbet då hon slutar och då åker vi hem till Åsele. Ikväll blir det Lycksele och brorsans juluppträdande. Ska roligt faktiskt, har ju varit på dessa uppträdanden förut då jag gick i Lycksele. Men nu är ju brorsan med så då är det ju skillnad ; P Sen har jag kommit in på utbildningen för busskortet, dom ringde idag. Dyker det upp ett jobb så har jag naturligtvis rätt att hoppa av. Så ni som läser min blogg, ge mig ett heltidsjobb nu ; ) Nej men det känns riktigt roligt faktiskt =) Här kommer dagens avsnitt av julkalendern.


15:e December

Imorgon blir det ev. så att vi följer mor&far till Lycksele för att titta på brorsans juluppträdande, får höra vad älsklingen säger. Torsdag blir det ett besök hos lilljänta. Och fredag ska jag på någon föreläsning med ams, strömberg skulle väl följa antar jag. Han ringde igår och var orolig över att han skulle måsta fara själv ; ) Tänkte även att vi skulle till Junsele ihelgen och ge gumman julklappana. Så ser det ut nu framöver. Lisa jobbar till nio ikväll. Ja det var väl vad jag hade att berätta för tillfället.


Lucka 16


14:e December

Klockan halv tio anlände vi till Umeå. Lisa var klar hos läkaren efter typ 25 minuter. Efter det for vi på Strömpilen. Där var in på olika affärer, samt gjorde en del inköp. Efter detta blev det centrum. Samma sak där, gick runt på gallerian en sväng där vi äve var in på Subway och åt. Slutligen blev det Ersboda i vanlig ordning. En påse julöl, ett par byxor och en jacka blev dagens inköp. Hemfärden var ett helvete rent utsagt. Det vräkte ner snö och yrde så man inte såg ett förbannat skit. Tog 2 ½ timme hem från Umeå. Men men, bättre att köra sakta än att inte komma fram över huvudtaget. Är rätt trött så jag ska avsluta.


13:e December

Gårdagen bestod av följande. Efter Lisa slutat jobbet och efter att vi ätit så for vi ut och drog raggen. Efter nio då Kattis hade slutat så fortsatte vi att snurra på byn. Hotellet var öppet och vi hade som lördgasnöje att titta på alla som ramlade på isbelagd mark p.g.a för stor alkoholkonsumtion. Hur folk blev utkastade m.m. Det blev trots detta tidigt isäng eftersom att Lisa skulle upp och jobba, även jag skulle upp tidigt. Efter en smörgås och en förpackning juice på OK så åkte jag till Junsele för att hälsa på Othilia. Var där ett par timmar under förmiddagen innan jag åkte hem. Väl hemma i Åsele for jag på svängvägen för att umgås med brorsan en stund innan han skulle till Lycksele. Försökte att tigga mig kaffe hos Boak, men han var trött och bakfull så han orkade inte. Ringde även Fanto och Emil, men ingen av dessa två svarade. Känns rätt bra att det vart en lugn helg, eller jaaa, drack ju trots allt en folköl igår ; P Nej nu har jag nog min kära sambo och svärmor hemma snart. Lisa slutade jobbet klockan nio. Svärmor sover här inatt då vi ska till Umeå imorgon. Snart har mitt hjärtas fröjd och glädje semester, 3 dagar kvar. Känns riktigt trevligt att ha henne hemma nu ett tag. Julen är en glädjens högtid som man ska dela med någon man tycker riktigt mycket om, helst Lisa =) Nu kommer dagens avsnitt av julkalendern.


12 December

Ska snart fara och handla litegranna. Lisa slutar om ett tag. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, får se .

Del 1

 

Del 2


11 December

Har varit på svängvägen nu ett par timmar, har även ätit där. Ska packa lite saker nu innan jag drar på byn, tänkte även ajg skulle hinna diska. Ska träffa Peter, sen ska vi se fyrverkeriet innan jag åker till Dorotea. Blir där hela helgen. Men jag tänkte att jag får ju inte glömma mina kära läsare för de. Ska lägga upp dagens avsnitt av julkalendern och även veckans låt. Gumman åkte mitt på dagen till Dorotea, hon jobbar tills nio ikväll. Är finalen för Idol ikväll, är rädd att jag missar en del genom att jag inte åker förnst efter åtta. Men man kan ju se det på internet. Sen tycker jag att röstningen är mest värt att se ; P Och fortfarande så är avsnitten inte i ordning =(


Lucka 12

Och här kommer veckans låt.


Bröderna Slut - Hunni bunni hunn
En riktigt klassiker ; P


 

Älskar dig gumman min =)

10:e December

Dagen har bestått av följande. Vi fick besök av två stycken imorse som ville titta på lägenheten. Efter detta så for Lisa till tandläkaren, en visit på mammas jobb där jag fick det glädjande beskedet att bilen var helt oskadd, handling på Ica och sedan iväg på Blomhörnan för att köpa lite julblommor. En, hyasint och julstjärnor. Vi ska ha mor&far på middag ikväll så vi håller på att förbereda maten just nu. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, tänkte bjuda Peter på kaffe iaf. Sen är det såhär att Göran Edström a.k.a Gurra Gazol har släppt två nya singlar som jag tänkte lägga upp här för allmän åhörning. Politiker och Eagle fly over the sky, lyssna och njut kärra vännerrrrrr. Även dagens avsnitt av julkalendern ska upp. Och eftersom att miff*t som lägger upp dessa klipp inte kan skriva dom i ordning och dessutom inte lägger upp alla så lägger jag upp lucka 11 idag. 10 kommer väl fram framöver någongång.


Lucka 11



Politiker


Eagle fly over the sky

Helt jävla underbart !



Lisa !


9:e December

Befinner mig i Dorotea idag. Tidigare i förmiddags så har vi städat lägenheten inför besökarna i morgon. Måste väl se hyffsat ut antar jag ; ) Lisa jobbar tills nio ikväll och medans hon gör det så ska jag och Svensson grejja lite med Brunen. Ska byta några bussningar. Fattar inte att veckorna går så satans fort. Imorrn är det torsdag och den brukar går fort. Och när det väl är fredag kan man säga att veckan är slut. Helgen brukar ju ha en tendens till att gå fort som fan ; ) Ihelgen blir det iaf inga stora utsvävningar. Lisa jobbar hela helgen, så jag blir nog i Dorotea jag också. Och på söndag ska jag fara och hälsa på jänta =) Ska även nämna att Lisas semester närmar sig. Längtar som fan ; ) Måste tacka Lovisa för kommentaren. Roligt att någon uppskattar julkalendern ! Nej nu ska jag snart hämta Lisa på skolan och skjutsa henne på jobbet. Ska följa henne så jag får kopiera några papper jag ska ha till min ansökan för busskortet.


Lucka 9



Lisa, ja tyck som om du !


8:e December

Idag händer det inte så mycket. Har ringt en del samtal, ordnat lite saker. Älsklingen jobbar till fyra snåret och efter det så beger vi oss hem till Åsele igen. Vi har en som skulle titta på lägenheten idag igentligen, men det blev torsda ist. Hinner vi städa upp lite ; ) Känns som att jag har någon form utav skrivkramp. Är totalt insperationsbefriad när jag ska skriva blogg. Känns som att det inte finns något att skriva om. Men det släpper väl någon gång det också. Ska lägga ut dagens avsnitt av julkalendern.


Lucka 8


7:e December

Har haft Martin och Strömberg på kaffe idag. Nu ska jag göra bort lite saker och sedan packa lite för att åka till Dorotea. Älsklingen började tidigare idag så hon är redan på plats. Fick höra lite saker idag och det är konstigt hur en del människor fungerar. Knepigt att en del människor kan utala sig om andras beteende när dom i själva verket inte är ett dugg bättre själv. Snarare sämre ! Och att använda sig av en del metoder som rent utav är olagliga. Sjukt är vad det är ! Nog om detta. Ska lägga upp dagens avsnitt utav julkalendern innan jag drar.


Lucka 7



Lisa !


6:e December

Efter gårdagens fest så är man rätt slö. Festen var helt okej och jag hade riktigt roligt. Sitter och ser film nu tillsammans med gott sällskap. Har ingentligen ingen ork till att skriva blogg men jag måste ju iaf lägga upp dagens avsnitt utav julkalendern. Var vad jag hade att säga förtillfället. En sak till förresten, Lisa du är helt jävla underbar !

Lucka 6


5:e December

Jaha det har blivit lördag och det är dags för fest. Gårdagen bestod av följande. Vi var på pizzan och åt, där vi även drack ett par öl. Sedan for vi hem och drack glögg, mer öl och såg på Idol. Nu står jag och lagar mat så vi ska snart käka. Men innan dess så måste jag ju lägga upp dagens avsnitt utav julkalendern. Idag blir det alltså lucka fem. Känner att jag inte riktigt har tid till att skriva något långt inlägg så ni får nöja er med det hära.


Lucka 5


Händelserik dag !

Åkte till Vilhelmina för att kolla synen hos optikern idag. Efter smärre bestyr så kom jag fram ! Körde nämligen av vägen. Men bilen klarade sig och jag klarade mig så det är ingen fara. Fick sladd i en kurva och naturligtvis returkast och sedan ner i diket. Men jag hade så pass låg fart väl nere i diket så jag kunde köra upp på vägen i princip. Väl hos optikern så visade det sig att jag har brytningsfel på höger öga. Finns glasögon som får bort detta. Men optikern såg det inte nödvändigt då suddigheten endast framträder då jag blundar med vänster öga. Vilket jag aldrig gör. Men ett par läsglasögon från OKQ8, typ 3+. Ger ju en oerhörd karaktär i hela ansiktet. Så isf siktar jag nog på ett sådant par ; ) Hälsade ju som bekant på lilljänta igår och tog en massa bilder på henne. Så jag tänkte lägga ut ett par stycken nu. Och Robert, jag såg nu att det var lucka 4 jag lade upp igår. Därför lägger jag upp lucka 3 idag istället.

       
   

Så underbart söt =)




Lucka 3




Lisa du är fantastisk !


3:e December

Snart helg igen. Helgen ser ut på följande vis att Kattis kommer och bor hos oss. Vi ska nämligen på fest under lördagen. Det är Lena som bjuder på fest och det kan nog bli riktigt trevligt. Även BOAK ska dit så det blir nog riktigt fina fan ; ) Hur fredagen ser ut det vet jag inte ännu. Det enda jag vet är att jag ska til optikern imorrn. På ett sätt skulle det vara bra om det var synen, för då vet jag vart huvudvärken kommer ifrån. Men och andra sidan vill jag ju inte ha sämre syn heller. Aja nog om detta. Som svar på din kommentar Robert. Jag har inget jobb som busschaufför på gång. Men jag har tänkt att ta busskortet iaf.

Nu ska jag ta och diska och sedan duscha. Ska åka till Junsele och hälsa på Otihilia idag efter 3 veckors glapp ! Känns bra att få träffa lillgumman igen. Ska ta med mig kameran dit så det blir nog lite bilder på henne någon dag framöver =)


Avsnitt 3


Lisa du är snygg !


2:a December

Idag har jag ringt optikern i Vilhelmina och fått en tid på fredag. Bra att få kolla upp synen, det kan ju vara orsaken till min huvudvärk. Sen har jag ringt och kollat om kursen för busskortet. Ska skicka in en ansökan om det. Älsklingen jobbar och kommer hem imorgon. Nu blir det en dusch och sedan iväg på svängvägen. Har inte mer att säga om dagen. Ska lägga upp dagens avsnitt av julkalendern också.


Avsnitt 2



Lisa, för evigt DIN <3


1:a December

Har vart och hämtat tvätten och vikit denna, diskat och plockat lite hemma. Som jag sa igår så skulle jag ju börja med julkalendern idag. Och det ska jag också, men nu när jag kollar över alla avsnitten så har användaren som laddat upp dessa bara laddat upp halva förstaavsnittet. Fruktansvärt enerverande, men det är inget att göra åt. Ni får ha överseende med detta. De andra avsnitten verkar var okej. Hur som helst så jobbar älsklingen. Sen ska hon på någon liten tillställning ikväll med jobbet. Så hon kommer hem förnst imorgon.

I år blir det Kurt Olsson´s julkalender. Varför jag valde denna vet jag inte riktigt. Nog för att jag tycker att det är en utav de bättre julkalendrarna. Men sen såg jag ävena tt alla avsnitt fanns så då tyckte jag att det var perfekt. Lars Brandeeby är mannen som spelar Kurt Olsson. Hans rollfigur är känd genom Kurt Olsson´s television, Hemma hos Olsson m.m. Hur som helst så känner nog de flesta till honom. Här är första avsnittet iaf.


Lucka 1


Lisa, du är fantastisk !


RSS 2.0