Lisa !

Du fattas här ! Jag älskar dig nått så jävulskt mycket !

Äntligen !

Har hållt på en halvtimme för att komma in på bloggen. Nu är jag inne iallafall och ska skriva ner ett par rader var det tänkt. Kan sammanfatta dagen såhär att vi började med att fara på kommunen och reda ut diverse funderationer angående tapeterna. Dom undrade över antal rullar till varje rum. När detta var utrett så fick vi skriva under ett papper om arbetet vi gör i lägenhet. Vidare mot Färghandeln för att lämna över papperet som ska följa med fakturan till kommunen. Ganska onödigt och krångligt tycker jag, m.m. Lisa for på Fågelstigen och fortsatte med tapetseringen i hallen och jag for hem för att he bort bokhyllan. Har skänkt bort den och det känns bra att bli kvitt den. Den skulle ta upp så satans plats i den nya lägenheten. Sen måste säga att man har ingen användning av den. Inte vi iallafall ! Efter att den var bortfraktad så begav jag mig också till Fågelstigen. Lisa hade hunnit långt med tapetseringen och jag fortsatte med min eviga slipning. Vi körde på ett tag innan vi for hem och åt. Sedan tillbaka för att göra ett ryck igen. Är snart klar med slipningen nu och Lisa är snart klar med hallen. Fy fan så skönt ; ) !

För två veckor sedan, en tisdag, så gick jag hem från lägenheten så jag skulle vara hemma innan klockan nio då Andra Avenyn började. Men jag såg ju att det började en timme senare. Ikväll så for vi hem just innan tio så vi skulle hinna se Andra Avenyn. Jag slog på ettan, klockan var inte riktigt tio så jag väntade. Men inte fan kom det nått Andra Avenyn inte. Ikväll så började det klockan nio istället. Otroligt tamme fan !! ;P



Älsklingen har äntligen fått lägga in sina kläder i en garderob ; )


Gumman tapetserar så det står härliga till ! Älskar dig !


Det är tisdag så jag ska lägga upp veckans dragspelsinslag.


Carl Jularbo - Gammal Dalavals


Krya på dig Mattias !

End of the week !

Ja det har blivit söndag denna vecka också. Vi for som bekant till Dorotea igårkväll och har kommit hem för drygt en timme sedan. Vi fick raspeballer av svärmor innan vi for, riktigt gott ! Har som lite inspiration till att skriva just nu. Men jag kan väl berätta att Lisa jobbar imorgon. Hon har tagit hem ett gäng kartonger från jobbet så jag ska börja på att packa lite saker imorgon. Vi skulle ha haft en vecka till på oss. Får ringa kommunen imorrn och höra om det är möjligt. Skulle vara så jävla bra att få allt klart innan vi flyttar in. Sen ska ju lägenheten på Finnpåls städas ur också. Skulle ha tagit hit vaktmästaren inna vi flyttar också. Är ett par grejjer som har gått sönder ! Aja nu har jag skrivit ett par rader iallafall !

Älskar dig Lisa !

Japp !

Ska börja med att be om ursäkt för att jag inte skrev något inlägg igår. Gör det nu istället. Jag, Älsklingen och svärmor har grejjat med lägenheten idag. Farsan har också varit där en sväng idag och hjälpt till. Ingen tapetsering idag men däremot har det städats en hel del. Ser riktigt rent ut ; ) Mycket trevligare att vistas när det itne är slipdamm och tapetrester överallt. Lisa har även börjat på ta dit lite saker. Känns grymt skönt att det äntligen börjar närma sig slutet på hela projketet. Lisa och svärmor skulle diska porslinet vi tagit dit och sedan drar vi till Dorotea. Gjorde ett arbets uppehåll och for hem för att skriva blogg och hinna duscha före avfärden. Eftersom det inte blev något inlägg igår så ska jag lägga upp veckans låt idag.



Sovrummet klart


Tvrummet klart





Thin Lizzy - Boys are back in town


Älskar dig Lisa !

Snart helg !

Ännu en dags arbete i lägenheten och slutet närmar sig. Lisa har tapetserat klart sovrummet och jag har slipat klart hallen och börjat i andra sovrummet. Satt ju inne med vetskapen om att det skulle bli rejält med slipning där. Så förbannat mycket rester kvar av gamla tapeten. Tur att man har slipmaskinen ; ) Har hunnit klart en vägg idag. Får se hur mycket jag hinner imorgon. Morsan ska komma och tapetsera med mig imorrn. Så det är väl på sin plats att jag hjälper henne. Lisa jobbar imorgon och stannar i Dorotea. Hon kommer hem på lördagsmorgon och har även svärmor med sig. Så vi har arbetskraft att hämta från båda svärmödrarna !
Hinner jag slipa klart andra sovrummet imorrn så kanske vi hinner tapetsera det innan helgens slut. Där är det Easy-up tapeter som gäller, och hur det går med dessa återstår att de ; P

Ska bli riktigt skönt när allt detta är bortgjort. Slipper man hosta slipdamm och duscha flera ggr per dag ; )


Hallen är klar för tapetsering

 


Fondväggen, riktigt trevligt mönster : )

Gonatt !

Ska alldeles snart gå och lägga mig. Men jag tänkte att jag skulle skriva ett par rader innan dess. Har spenderat dagen i lägenheten. Slipat spackel i hallen. Var där tills Lisa kom hem från Dorotea. Vi for dit en sväng efter maten. Var där tills tio ungefär då Andra Avenyn börjar ; ) Är i princip färdig med hallen. Vilket betyder att det bara är ett rum kvar att slipa. Lisa är ledig imorrn, så vi blir i lägenheten hela dagen. Hon är riktigt duktig på att tapetsera så det här blir skitbra =) Morsan skulle komma och hjälpa mig på fredag när Lisa jobbar. Förhoppningsvis så är det klart innan helgen är slut. Fondväggen med tegelmönster som vi skall ha i köket kan vi inte sätta upp än. Det är så enkelt att tapeten är inte köpt ännu ; ) Men vi ska till Umeå i början av nästa vecka så då ska vi inhandla. Var väl de jag hade att säga.

Älskar dig Lisa !

Jävlar i min njurtalg !

Ja, jävlar i min njurtalg brukade furir Fransson i 47an Löken filmerna säga. Han använde frasen då något stort var på gång. Och jag måste säga att det går frammåt. Ska börja med att berätta att igår bad jag Jansson göra ett vinkeljärn åt mig som jag skulle ha till sängen eftersom att ett fattades. Det finns naturlgitvis någonstans, nerpackat förstås. Har inte idats leta så jag bad han göra ett nytt åt oss. Efter en problemfri besiktning av Lisas bil idag så ringde jag på galven för att höra om Jansson gjort klar det jag bad honom om. Och visst hade han gjort de !
In på Ica och köpte semlor som tack för arbetet och vidare mot galven. Väl på galven gick vi ut på verkstan för att kontrollera produktionen. Blev riktigt sugen på att galva. Och visst fick jag galva. Det blev ett skeppdopp tillsammans med Boak, riktigt trevligt ; ) Inne i fikarummet så samtalade jag med Henke Trysberg om att jag höll på med tapetseringsbestyr. Berättade också att det är slitsamt med all slipning. Efter visisten på galven så följde jag med honom på verkstan och fick låta hans Excenterslip. Började att slipa med den i hallen. Och helvetes jävla satan så fort och bra det går. En sånn skulle man ha haft från första början ! Men min lycka skulle snart vända.
När klockan blivit halv nio och jag höll på för fullt med att slipa så knackar det på dörren. Det var en utav grannbarnen som inte kunnde sova och bad mig sluta slipa. Fanns inget annat att göra än att låta slipningen vara tills imorgon.

Morsan och Älsklingen har tapetserat medans jag har donat med slipningen. Måste säga att dom gör ett kanonjobb. Älsklingen som inte har vart så pigg på tapetsering tidigare har blivit riktigt duktig. Tror hon skulle kunna göra allt själv ; )
Att morsan är bra på att tapetsera har jag fått höra från alla möjliga håll. Så det visste jag sen tidigare. Ska lägga upp lite bilder så ni ser vad som har tillkommit på projektet. Även veckans dragspels låt ska upp.



Såhär långt han jag innan jag var tvungen att avbryta. Men det går förbannat fort !

 


Sista bilden kan nog framstå som jävligt mysko. Men jag har skrubben som omkläddningsrum förtillfället ; P



Micke Nolervik - En drömmares vals


Älskar dig gumman !

Sisådär ja !

Då har vi tapetserat klart tv-rummet. Det blev riktigt bra faktiskt, inga veck eller andra skavanker. Morsan har vart här och hjälpt till ikväll. Lisa och morsan har tapetserat medans jag har slipat inne i sovrummet. Slipat ner allt spackel och spacklat på där det behövs så det blir en kort sväng med sandpappret imorgon. Har också sprutat latexfog i hörnen.
Efter väggarna har blivit avtorkade från slipdamm så är även det rummet klart för tapetsering. Köket ska vi också börja att tapetsera i. När vi åker och köper tegeltapeten i Umeå vet vi inte än. Men någon dag framöver ska vi väl ta oss iväg. Kanske blir en natt på hotell i samband med det ; )

Känns riktigt bra att vi börjar närma oss slutet. Men å andra sidan så är ju allt slit långt ifrån över. Sedan ska det ju flyttas och städas ur. Mycket att stå i ! Har ju fullt upp med att vara med i radio t ex ; ) Har tagit några bilder som ni ska få se.

   
 


Älskar dig L !




Helt jävla otroligt !!!!!!

Igår så skulle vi som bestämmt tapetsera i den nya lägenheten. Det gick förvånandsvärt bra, inge luftbubblor eller andra veck. Det nogranna förarbetet har gett resultat ; ) Det blev som sagt väldigt bra =) Lisa och svärmor tapetserade medans jag fortsatte att slipa inne i sovrummet. Efter en middag och en massa prat hemma hos morsan och farsan på svängvägen så hade klockan blivit halv tio när vi gav oss tillbaka. Vi fortsatte ett par timmar till. Tröttheten tog över så vi gjorde i rummet helt klart. Blir troligtvis att vi gör resten imorrn.

Klockan hade blivit halv två och vi skulle skjutsa hem svärmor till Dorotea. Vi lyssnade på P3 Vaken där man fan ringa in och önska en låt. Jag fick för mig att ringa och se om man kom fram, som så många gånger förr. Ringde tre ggr på raken utan resultat. Men det var som jag kännde att jag skulle testa en fjärde gång. Tro på fan så kommer jag med !!! Höll tamme satan på att smälla av ! For miljoner tankar genom huvudet, va fan ska jag säga ?!?!
Det spelades precis en låt när jag kom fram så jag fick vänta tills den var slut.
Sen hörde jag programledarens röst och jag måste säga att jag blev smått nervös. Hon frågade vad jag gjorde just nu och vad jag gjort under kvällen. Samtalet gick kring tapetseringen och flytten. När utan tvekan mitt livs längsta minut av prat var slut så skulle jag få önska en låt.

Jag har haft som mål att jag ska önska Meduza i radion onnan jag är död. Så jag kännde ju att den här chansen får man inte missa ! Hon frågade vad jag ville önska för låt ? Gasen i botten med Eddie Meduza ! Tankarna låg kring Jag är bög Jag är bög, men det slog mig att jag kanske skulle missa chansen p.g.a den vulgära texten så jag vågade inte chansa ! Det blev för jaevla braa iallafall och jag har aldrig aldrig aldrig njutit så grön jävulst mycket av Norstedts stämma ! Sen att det var i anslutning till 7 årsdagen gjorde ju inte saken mindre optimalt !
Hela samtalet finns på webben så jag ska lägga upp en beskrivning senare på hur man får fram det !


                
     



Lisa jag älskar dig !

Errol Eddie Meduza Norstedt !

Det är nu sju år sedan vår okrönte konung och brännvinsprofet gick bort. Legenden som ständigt fick en nagel i ögat på underlivsallergiska byråkrater och fick statsanställda rövgnidare att ideligen ta sig för pannan ! Guden som skrev och sjöng det alla andra tänkte men inte vågade säga. Har lyssnat på dig många år nu och jag tröttnar aldrig. Tibetansk runkarsång, Fåntratt shuffle, Jävla kukar. Ja, det spelar ingen roll vilken låt det är. Dom är lika underbara allihopa. Din musik får mig alltid på bra humör ! Du har låtar för alla sinnelag. Din musik kommer alltid att leva kvar. Den dör aldrig ut !  

Du är och var bäst !




Eddie Meduza - Jag bara runkar


Rännhåla Rockes - Tribute to Eddie Meduza




Pust och stön !

Har vart i lägenheten sen klockan åtta imorse. Har slipat spackel i tv-rummet så att det ska vara färdigt för tapetseringen imorrnbitti. Var tvungen att spackla igen några enstaka hål allt eftersom jag slipade. Men förhoppningsvis är det sliptorrt imorrnbitti. Har även städat upp att jävla slipdamm. Och det var en hel del vill jag lova. Såg ut som fem kubik mjöl på golvet ; ) Torkade av slipdamm från väggarna och slutligen smetade jag på latexfog i hörnen som ska förhindra att tapeten spricker. Har tagit hela dagen det här, men nu är det klart för tapetsering och det känns jävligt bra. Har blåsor på vartenda finger känns det som ! Lisa ska slipa klart sovrummet imorrn medans jag och svärmor tapetserar. Känns faktiskt som att vi närmar oss slutet på renoveringen =)

Just nu har jag tänt ljus och spelar Meduza för fulla muggar. Har även tagit fram tavlan jag har på honom.
Idag är det sju år sedan han gick bort. Ska göra ett till inlägg efter jag publicerat det här.



Vila i frid Errol "Eddie Meduza" Norstedt !


Bilder från idag.

     

Så är det

Jag och Lisa har precis kommit hem från lägenheten. Efter maten for vi förbi Svante och lånade tapetbordet vi skall använda ihelgen. Passade även på att göra ett litet ryck, Lisa körde med fogsprutan så det stod härliga till. Även den sista spacklingen gjorde hon bort. Jag fortsatte med slipningen inne i sovrummet. Det blir dock en omjustering gällande arbetet. Hade ju tänkt att vi skulle tapetsera sovrummet. Men när jag insåg att modemet till internet fortfarande satt kvar och att kabeln måste kopplas lös för man skall kunna ta bort det. Var det bara att tänka om ! Måste be någon från kommunen komma och göra det. Vi satsar på att tapetsera tv-rummet på lördag istället. Min mor skulle ta ledigt någon dag till veckan för att hjälpa till. Så det löser sig. Fortsätter som sagt med slipningen imorrn, gör så mycket jag hinner.

Har tagit lite bilder idag som jag tänkte glädja mina kära läsare med.


Sista väggen i köket är snart slipad klar

 
Kyl&Frys samt spis relativt nya


Lisa fogar för fulla muggar


Lisa jag älskar dig !

Onsdag

Dagen började kring halv åtta imorse. For ju som bekant till Lycksele med Robert för att hämta hem hans nya bil. Den var fin faktiskt, riktigt flådig ; ) Det var rätt halt idag så vi körde sakta. Tog sin tid innan vi var i Lycksele. Ska även tillägga att det gick åt en halvtimme för att leta åt spännband också ; P Första anhalten i Lycksele var Mekonomen. Robert skulle hämta några bromsslangar om jag inte minns helt fel. Där köpte vi även nya fräscha spännband. Färden gick mot bilen som vi skulle hämta. Den stog vid garaget hos Assistanskåren, ligger intill Volvo. Vi var tillbaka i Åsele runt tolv.

Jag kom hem, bytte om, åt lunch och for till lägenheten. Fortsatte att slipa inne i köket, höll på tills Lisa kom hem från Dorotea. Det går frammåt, men det är ändå kvar att göra. Vi for upp på färghandeln för att hämta tapeterna som kommit redan igårmorse. Vi fick även nödvändiga tillbehör till tapeterna. Väven jag pratade om igår, var tydligen inge bra för avsett ändamål. Vi skulle använda latexfog istället. Det är nu hämtat ut, och jag har lånat en spruta av farsan. Måste också klämma in att vi fått en ihopfällbar stege av min far som han beställt på färghandeln. Riktigt fin stege faktiskt, tusen tack !

Nu när vi har fått tapeterna så är det bara att se till att slipningen är klar till lördag. Svärmor kommer och ska hjälpa till med tapetseringen. Vi skulle få låna ett tapetbord av farbror också. Så det här blir fina fan innan slutet. Var väl det jag hade att säga förtillfället.



Latexfog, tapetlim, roller och tapeterna. Bara att sätta igång ; )



Den nya stegen


Jag älskar dig mer än något annat Lisa !

Sådär ja !

Bjöd Robert på middag idag. Han skulle komma om han hann, han skulle fara och kolla på en bil idag så han visste inte när han skulle vara hemma. Han hörde inte av sig för senare ikväll. Så jag bjöd kamrat Jansson på mat istället, korv och makaroner. Jag följer schemat älskling ; ) Efter maten så drack vi kaffe och pratade en stund. Sedan skulle Jansson hem och dona med diverse saker så jag for till lägenheten för att grejja. Spacklade klart det sista, ska tillägga att jag har lite kvar. Men jag ska klistra väv på vissa ställen inne i hörnen som sedan ska spacklas över. Väven är till för att förstärka och förhindra att tapeten spricker. Men i övrigt så är spacklingen klar.

Jag började på att slipa inne i köket. Det går rätt bra att slipa med sandpapper. Nog är det halvjobbigt, men jag hade förväntat mig att det skulle vara värre ; ) Tänkte att jag skulle fara hem strax före klockan åtta. Efterlängtade serien Andra Avenyn börjar idag. Hade för mig att det började klockan åtta. Men när jag kom hem så blev jag varse om att det började klockan nio istället. Var lite smått frustrerande ; ) Men Men så är det !

Som jag skrev tidigare så ringde robert ikväll. Det var tydligen fel med bilen så han skulle hämta den imorgonbitti. Han frågade om jag kunnde följa med eftersom att han skulle ta den på bilvagnen. Så imorrnbitti bär det iväg till Lycksele. Är hemma i lämplig tid på förmiddan så det är bara att fortsätta slipningen. Skulle tippa på att tapeterna kommer imorgon också. Men sen kommer älsklingen hem imorrn också. Och det känns ännu bättre : ) Ska avrunda inlägget och lägga upp tisdagens dragspelslåt samt en bild.



Man slipar så man blir gråhårig ; PP

Lisa min älskling, jag lovar att duscha innan jag lägger mig ikväll ; )





Det var tisdagens dragspelslåt.


Lisa min stjärna, den vackraste av alla. Du betyder allt för mig, Jag älskar dig !

Dagens Arbete och ny telefon

Dagen har jag spenderat tillsammans med Robert i lägenheten. Han frågade under gårdagens kafferep om han skulle hjälpa mig. Och naturligtvis så fick han väl göra de. Alltid bra med hjälp ! Det som låg högst upp på priolistan var sovrummet som gumman ska inreda. Den gamla tapeten sitter så pass löst att vi var tvugna att riva bort från hela väggen. Sammatlagt tre stycken väggar är kala. Låter jävligt jobbigt, och det är inte utan att man är lite smått less på att riva tapet. Men ska man få det fint så ! Efter att tapetrivningen var klar så slippade vi väggarna rena från småflisor som blev kvar av tapeten. Har också börjat att spackla dessa väggar, blir klar imorgon. Då är det bara slipningen kvar och slutligen tapetsering ! Har tagit lite bilder idag som jag tänkte förgylla eran tillvaro med.

Ska även tillägga att älsklingen har fått sin nya telefon som hon beställde för ett tag sen. Man hör hennes knappljud lite titt som tätt. Men det är mysigt ; )


Bilder från sovrummet.

   

Badrummet.

 

Förråd.

 

Så, nu har ni fått en liten inblick hur det ser ut. Men det kommer mer bilder !





Älskar dig mer än allt min underbara älskling. Du är utan tvekan det vackraste !

Veckan är slut

Jaha då var denna vecka slut och en ny är påbörjad. Söndagen har bestått av arbete i lägenheten. Lisa jobbar så jag har varit där själv. Tråkigt att vara där själv, men det har gått på nått sätt. Har hunnit med en del faktiskt. Men ska även tillägga att det blivit mer arbete än vad jag tänkt mig. Skarvarna vid varje våd har ju rivits bort och spacklats. Men i en del rum och på vissa ställen har tapeten släppt rätt mycket. Och det är bara att riva bort sånnt som är löst, annars fäster inte tapeten som ska upp. Ser ut som ett evighetsgöra, men det går rätt bra faktiskt. Hade tänkt få klart det imorrn så jag kan spackla det sista. Sen ska det slipas. Om det går som vi tänkt oss så blir det tapetsering till helgen. Tapeterna kommer i veckan iallafall. Det var väl vad jag hade att berätta.


Lisa min sol. Du ska veta att du betyder mest och att jag älskar dig mer än något ! Älskar du och jag, älskar oss !


Lördagsafton

Det blev en aning sen middag ikväll. Morgan Blå var förbi på kaffe i eftermiddags och var här ett tag. Vi hade bestämt oss att fara till lägenheten en sväng innan vi skulle äta så det blev sent. Det blev iallafall älgkött och potatis, riktigt gott ! Nu diskar älsklingen och jag njuter av Meduza i väntan på att kaffet ska bli klart. Mattias ska ev. komma på kaffe senare. Likaså Martin, han hade problem med bromscylindern på bilen så vi får väl se om han kommer.
Älsklingen jobbar imorgon och ska stanna i Dorotea tills måndag så jag blir ensam : / Hade tänkt att göra bort det mesta i lägenheten imorgon så det är klart när tapeterna kommer till veckan. Vi får väl se hur det går, men jag ska dit iallafall.



Har suttit och lyssnat på Meduza nu ett tag, just nu spelar jag När knugen knullar Silvia. Måste säga att jag älskar hans musik. Kommer aldrig glömma första gången jag hörde hans ljuva toner. Det är många år sen nu, men jag tröttnar aldrig på honom. The leader of Rånk ´n´ Roll ! Tyvärr en underskattad musiker av många. Eddie skrev och sjöng det andra tänker min vågar säga. Använde provoaktiva titlar på sina album och låtar för att slippa göra så mycket reklam, t ex E.Hitler serien. Folk reagerade på titeln och köpte kasetten/skivan p.g.a av det. Utöver all vulgär-rock så har han en annan sida. Musik som kan jämföras med andra kända musikers verk. Kort och gott vår okrönte konung !

Den 16 Januari år 2002, slutar Eddie´s hjärta helt plötsligt att slå.
En rocklegend har tystnat, en epok har tagit slut.
Men musiken lever vidare, ja den dör aldrig ut !
Eddie, Eddie Meduza, jag ska aldrig någonsin glömma dig. Din musik finns kvar här inom mig


Rännhåla Rockers


Errol Eddie Meduza Norstedt. Du finns alltid kvar !






Jag älskar dig mer än allt Lisa ! Du är det bästa som hänt mig. Du är mitt allt !

Fredag !

Jag och gumman har precis ätit Tacos, blev riktigt slö faktiskt. Tidigare idag har vi beställt tapeter och spacklat. Igår innan vi for hem så skulle vi bestämma vilka tapeter vi skulle ha och beställa dom idag. Vi började inne i köket vilket var väldigt enkelt. Vi har hittat en tapet med tegelmotiv som vi ska ha som en fondvägg. Resten av köket går i grått, ungefär samma gråfärg som fogarna på teglet. Vill igentligen inte berätta för mycket innan det är klart ; ) Hallen var också lätt att bestämma. Sovrummet gick väl hyffsat fort att bestämma.
I lägenheten finns två sovrum, det ena ska vi då ha som sovrum. Och det andra ska Lisa få inreda som hon vill. Där visste hon redan hur hon ville ha det, så det var alltså inga problem. Och jag skulle få bestämma tapeter i tvrummet. Jag tänkte att det är nog fan inte svårt, blir nog lättaste rummet att välja till. Jo tjena ! Det tog tamme fan dyngstopp. Vi pratade om att vi kanske skulle ha en fondvägg, och vi hittade flera tapeter vi skulle kunna ha som fondvägg. Men då ska man ju ha något som passar till den också. Den ansåg vi att vi inte nödvändigtvis behövde ha en fondvägg. Men då hittade vi ingen tapet som vi skulle vilja ha i hela rummet. Då sa vi såhär att vi skulle fråga på färghandeln om dom hade något förslag. Och sen bestämma utefter det. När vi var in idag för att beställa så tog bara någon minut innan vi hittade tapeter som vi ville ha ; ) Dom var t.o.m på rea ! Både jag och älsklingen blev nöjd : ) Felet med boken vi fick är att det är en "standard bok", är inte så märkvärdiga tapeter i den.

Köket.



 


Hall.






Sovrum 1.



 


Tvrum.






Sovrum 2.



 

Ja som ni ser så är det en del kvar att göra. Men jag tycker att vi har hunnit bra mycket, faktiskt. Beklagar att detta inlägg blev så sent publicerat. Skrev inlägget rätt tidigt. Men då bestämmde vi oss för att göra ett ryck till i lägenheten. Det resulterade i att jag väntade med att publicera. Hade inte lagt in bilderna. Ska avsluta detta inlägg nu, lägga in veckans låt och sen ska jag se Terminator ; )


The Errols med låten Runke Ball. The Errols har blivit en utav favoriterna sen vår hjälte och okrönte konung Errol Eddie Meduza Norstedt gick bort. Även Ragger från Norge, känd från Big Brother är med och gästsjunger.

Middag

Idag har vi fortsatt i lägenheten. Rivit det sista tapeterna och börjat med spacklingen. Även Jansson var förbi och tittade, han tyckte det såg bra ut. Han nämnde också att han ev. skulle till Norge och jobba då han blir arbetslös. Han frågade om jag skulle följa med. Och visst skulle jag väl kunns de ; ) Tapetboken som vi väntat på har kommit och vi har hämtat ut den. Tanken är att vi ska bestämma oss för tapeter ikväll så kan vi beställa dom imorrn. Vi gjorde en paus för att äta så vi ska alldeles strax tillbaka och fortsätta. Måste säga att det är riktigt roligt att hålla på. Tänkte ta med mig kameran och ta lite bilder så ni får för följa arbetet fram till slutskedet ; )

Älskar dig L !


Så äre

Visste inte riktigt vad jag skulle ha som rubrik så det blev något enkelt. Det går frammåt i lägenheten måste jag säga. Jag och Lisa har vart där idag och slitit tapeter. Min farbror har som planerat, varit förbi idag och inspekterat. Och de lät som att han hyste goda förhoppningar ; ) För övrigt så tyckte han att jag och Lisa var lika varandra. Men Lisa tyckte inte riktigt om det ; ) Snart klara med tapetrivningen och då skall det spacklas. Vi var och hämtade ut spackel idag. Och som vanligt tänkter man inte. Det blev en burk på 0,6 liter, som att det skulle räcka. Skulle tamme fan behöva en kubik. Aja, bara att hämta ut mer. Förhoppningsvis och enligt min tidsberäkning så kommer vi att börja med spacklingen imorrn. Sen skall det slipas och slutligen tapetseras. Vi har inte valt tapeter ännu, men den nya tapetboken skulle troligtvis komma imorgon. Sen jag poängtera att veckohandling är jävligt bra. Jag och gumman planerade mat för tre veckor idag. Sen skrev vi en handlingslista. Väl på affären så slank det ner lite mer än vad som var planerat också. Summan blev 1300 kr !!! Det tycker varken jag eller älsklingen är mycket för 3 veckors mat. Sen tillkommer ju alltid varor som man måste köpa titt som tätt. Men i de stora hela så tycker jag att det var billigt. Det lönar sig !
Nepp nu ska jag och gumman se en film som vi har hyrt. Love Guru med Mike Myers. Kan nog vara bra.



Lite roligt ; )


Älskar dig nå kopiöst gumman. Trivs så gudomligt jävla bra i din närhet <3


Arbetet i full gång

Idag har jag och gumman varit i lägenheten. Vi har rivit tapeter och slipat. Tycker vi har hunnit rätt mycket faktiskt. Så fort färghandeln öppnar så ska vi in och köpa spackel så vi får komma igång med tapetseringen. Fast det skall ju väljas tapeter också ; P Pratade med farbror idag också, han skulle titta förbi imorgon och inspektera. Får väl se vad han säger. I övrigt så finns det inte så mycket mer att tillägga. Vi ska ut och äta med morsan och farsan, det är väl det enda. Ska lägga upp tisdagens dragspelslåt också.

Idag blir det Wiggen. Hade ju föredragit att det framförts av Bröderna Lindqvist, men den fanns inte. Hur som helst så är det en utav favoriterna.



Lisa min ros, du är det underbaraste som finns. Jag älskar dig mer än allt !

Inbjudan

Idag har vi vart till den nya lägenheten för en inspektion. Imorgon har vi tänkt att börja riva ner tapeter och spackla lite. Är ju en hel del som ska göras så det är lika bra att sätta igång. Och nu är det ett par dagar tills Lisa jobbar igen så det är bara att passa på. Även mor&far följde med på fågelstigen för att titta. Diskuterade eventuell kabeldragning med farsan också. Tycker sånnt är roligt, man skulle tamme fan ha blivit elmontör. Ett utav drömjobben !
Frammåt kvällen har Robert kommit förbi. Tror bestämmt att den mannen luktar sig till kaffe. Perkulatorn var precis färdig när han klev in genom dörren ; P Efter ett en kanna kaffe och lite prat så kopplade vi in videon och gick igenom VHS sortimentet. Det blev ett band som jag och Robert säkerligen har sett 20 gånger. Men man blir aldrig less, Fleksnes ; ) Han är förjävla rolig. Tänker lägga upp ett klipp från ett utav avsnitten vi såg ikväll. Men något som är mindre roligt är att älsklingen börjar bli förkyld =( Hoppas att det bara är tillfälligt !

Inbjudan ja, som rubriken lyder. Jag och Lisa fick en trevlig injudan idag av Magnus & Emma. Vi ser verkligen fram emot detta. Ska bli trevligt =) Men mer än så vill jag inte säga i nuläget ; )


Jag och Magnus på min 19års dag.

Jag älskar dig Lisagumman. Föralltid du och jag !


Nytt år !

Vill börja med att be om ursäkt för att jag inte bloggat något under jul/nyår. Ska jag vara ärlig så har jag fan inte orkat ; ) Det nya året har bara börjat bra och jag hoppas att det fortsätter så. Det som är aktuellt just nu är tapetsering av den nya lägenheten. Sen ska vi vara ute på finnpålsvägen i slutet av denna månad. Så jag måste säga att jag känner mig en aning stressad ! Tur det är nära ; )
Ska iallafall börja blogga som vanligt igen. Antar att ni som läser har varit helt förstörda över att inte kunna läsa min enormt flådiga blogg ; P Nä nu kommer Robert snart.


BASE under en vintermarknad för ett par år sedan

RSS 2.0