Ingen fantasi till rubrik.

Imorgon är det arbete som gäller. Har haft " inskolning " under en vecka nu och det har gått bra. Är lite som inte har fastnat ännu, men det kommer. Och som tur är så har jag bra arbetskamrater jag kan ringa om jag undrar över något. Så imorgon blir det som första gången helt själv. Ska köra ösd - dorotea, dorotea - ösd hela dagen. Kvällar i östersund och på fredag så kör jag till Åsele. Slutar mitt på dagen, känns skönt med halvdag då det är midsommar : ) Det blir middag hos mor & far på svängvägen. Ska bli kanontrevligt !! =) Lisa blir i Dorotea hos svärmor, synd att hon inte kunde följa med. Men det är ett par stycken som vill ha vårat sällskap så vi får dela på oss helt enkelt ; ) Åker hem på lördag och på söndag så kommer lilltjejen och är här några dagar. Ska bli mysigt =)

Några rader till dig min kära...

Du är duktig, du är stark
Du är rättfram, står för vad du tycker
Du håller fast vid din åsikt
Du har båda fötterna på jorden och det finns fan ingen finare människa än dig Lisa !


Dag 2

Har nyss kommit hem från östersund. Började arbetet igår med att åka till ösd, därefter åkte jag åter till dorotea och sedan tillbaka till ösd på kvällen. Låg över i östersund natten mot idag. Är nu ledig över dagen för att sedan köra kvällsturen till umeå och stanna där över natten. Imorgon åker jag då till Dorotea, åter till umeå och sedan tillbaka till dorotea. Sen väntar två dagars ledigt. Går riktigt bra måste jag säga, det enda kruxet är biljettmaskinen. Men det börjar faktiskt fastna mer och mer. Finns mycket annat att tänka på också, men jag tror att jag har lärt mig det mesta. Och är det något man undrar över så kan man ju faktiskt fråga : ) Som sagt, det känns riktigt bra det här. Vill även pooängtera att jag har världens underbaraste flickvän, hon är underbar på alla sätt man kan vara. T ex idag när jag kommer hem så hade hon laddat kaffepannan under morgontimmarna så det var bara att koka <3

Nu ska jag äta lite lunch och dricka kaffe såklart ; ) Sen ska jag skruva isär älsklingen soffa som står på lillpigas rum. Vi tänkte frakta den på svängvägen. Vi har inte plats för den men vill inte sälja den så då är det kanon att det finns ställen att stoppa allt på.

Thomas + Lisa


Söndag

Igår fyllde svärmor år, vi hade med oss Murikkan ut i skogen och stekte mat på kvällen. Fick agera kock och det smakade jätte bra =) Senare under kvällen kom Robert och Sofia på besök. Vilket var riktigt trevligt eftersom vi inte träffat dem på ett bra tag. Vi drack några pilsner och pratade. Jag och älsklingen avslutade kvällen med att se Rocky 4. Dagen har inte innehållt så mycket, vi tog en rejäl sovmorgon. Har vart och handlat lite, beställde hem pizza och såg två filmer med Jack Black. School of rock och Orange Coutry. Har sånn tur att gumman har strukit med skjorta inför morgondagen. Faktum är att jag kan fan i mig i stryka en skjorta så det blir bra. Får be gumman lära mig det. Imorgon börjar jag arbetet alltså. Ska åka med mån,tis,ons sen är jag ledig tors och fre. Och fortsätter att åka lör,sön och måndag. Sen är jag ledig ett par dagar och kör själv för första gången under midsommar. Ska bli spännande faktiskt =)

Lisa jag älskar dig =)


Skolavslutning

Idag gick brorsan ut första året på gymnasiet, bra jobbat. Lisas bröder, Hampus och Adam, gick ut nian. Var i kyrkan och tittade på dem idag. Kändes att det var ett tag sedan man gick ut nian själv. 7 år sedan, känns rätt länge sen ; ) Lisa slutar jobba klockan fem idag och då ska vi äta hemma hos svärmor. Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte riktigt, men det blir nog lungt. Antar att det blir raggen. Imorgon fyller svärmor år. Blir eventuellt så att vi tar med oss murikkan ut i skogen och steker någon mat. Om vädret tillåter vill säga, men är det som idag så är det ju ypperligt : ) På måndag börjar allvaret, ska börja att åka med en chaufför. Blir hela veckan så jag ska lära mig alla turerna och på midsommar kör jag första gången själv. Ska bli spännande =)


Adam och Hampus i centrum


Slö !

Som jag skrev igår så skulle jag till tandläkaren med lillgumman idag. Hon ville inte visa tänderna alls ! Var ju iofs väntat, vet hur hon är ; ) Men efter att hon fått en tandborste och en tub tandkräm så kunde hon tänka sig att gapa en liten stund. Allt såg bra ut, jätte fina tänder =) Stannade i Junsele ett tag innan jag åkte hem. Hade ju också tänkt, som jag skrev igår, att jag skulle städa idag. Men det har jag inte heller orkat ; P Aja, det blir väl någon annan dag. Har ätit för ett tag sedan, blev tomatsoppa. Riktigt god faktiskt. Har precis slagit upp kaffe och sen tror jag att man lägger sig en stund. Vart så inni helvete slö efter jag hade ätit. Klockan åtta är det en svenska klassiker som visas på tv 4. Strul, med Björn Skifs. Även denna film är en sådan som jag inte kan se mig less på. Men jag gillar ju svenska filmer så. Kommer mer bilder på lilljänta någon dag framöver.


Mycket har hänt sen sist.

Som rubriken lyder så har mycket hänt sen sist. Har bl a annat fått jobb ! Var på anställnings-intervju för två veckor sedan i östersund. Ska köra Umeå-Östersund åt KRTrafik. Är timanställd fram till årsskiftet, vilket känns jävligt bra. Dock jobbar jag tre dagar och är ledig två, som det ser ut nu. Rullande schema, hade ju hoppats på att vara ledig på helgerna, men man kan inte få allt. Ska ju absolut inte klaga heller, har ju varit arbetslös i nästan två år. Så det är kanon ! Ska åka med nu till veckan för att lära mig hållplatser, biljettsystem m.m. Och till midsommar är det tänkt att jag ska börja köra själv. Ska bli riktigt spännande ! Något annat som också känns dåligt är att jag inte kan ha Othilia varannan helg nu eftersom att jag jobbar. Men vi har sagt att vi får lösa det på annat håll. Får ha hon oftare istället, då jag kan.

Ihelgen har jag haft Othilia, hon fyllde år på söndag. Vi åt tårta och öppnade presenter. Var länge sen man var på barnkalas ; ) Tror hon tyckte det var roligt iallafall. Och att sedan få lite mer leksaker på rummet, det skadar ju inte heller. Ska försöka hålla bloggen lite mer aktiv framöver, hur det går det återstår att se ; P Kvällen har bestått av följande att jag och gumman har varit ute efter några skogsbilvägar för leta efter björn. Det enda vi fick se var en älgko, men det är ju inte fel de heller ! För övrigt så längtar jag till November då det är tänkt att den lilla ska komma. Ska bli underbart =)


RSS 2.0