Ursäkta !

Ber åter igen om ursäkt för att jag inte skrivit blogg på ett par dagar. Men det är såhär att jag har kännt att jag inte haft tid. Men nu skriver jag iaf. Har jobbat idag, och jag måste säga att jag har hunnit med rätt mycket ! Har även gått med bar överkropp och shorts idag för att fortsätta på min solbränna jag skaffade för några veckor sedan. Har en såkallaf bondbränna på armar och den vill jag få bort. Har stått i bar överkropp från klockan nio imorse. Men i helvete att det ahr hänt någonting, inte ett jävla skit. Aja, jag får väl fortsätta projektet imorgon.
ikväll har jag vart till Junsele och hälsat på lilljänta en sväng. Vi har suttit i sandlådan och lekt, hon är så go så =) Vidare så har jag suttit framför datorn i princip hela kvällen. Lagt in lite musik och kollat runt på nätet. Var in på en sida där det stod om storsjöodjuret. Jag är väldigt fascinerad över detta. Jag tror bestämmt att det finns ett odjur. Ett antal observationer har gjorts och olika beskrivningar och teorier har lämnats. Det finns ju flera liknande fall runt om i världen, bl a Loch Ness. Jag hoppas att man inom en snar framtid kan fastställa vad som lurar lång ner i djupet !


Kan det vara odjuret ?

Imorgon ska jag naturligtvis jobba. Men framåt kvällen så ska jag och boak på skjutbanan ute i yxsjön och dra av ett par serier. Var länge sen jag sköt så det behövs minsann träning. Sen kan jag ju inte förneka att det är rätt roligt också ! Efter skjutningen så är det tänkt att vi kanske ska ta en pilsner och lyssna på mina meduza-lp´s. Som jag har längtat efter detta ! =) Blir nog fina faan !

Lisa, tack för att du finns. Du betyder verkligen allt för mig ! Love you !

Jaha då var det tisdag

Ber om ursäkt för att jag inte skrivit blogg på ett par dagar. Men jag har totalt glömt bort det. Hur som helst så är allt som vanligt, ingen förändring. Vill tacka alla som har sagt grattis till våran förlovning =) Känn riktigt bra måste jag säga =) Ska inte bli långrandig. Tänkte alldeles strax lägga mig. Men jag kände att jag skulle skriva ett par rader så ni inte tror att jag har lagt ner bloggen ; ) Ikväll så har jag suttit framför teven tillsammans med Robert och sett Pistvakt. En riktig höjdarserie, en sådan som man aldrig blir less på. Ett tecken på att den är bra =) Gumman är sjuk och är hemma från jobbet. Får hoppas hon kryar på sig snart. Min lilla prinsessa =)


Veckans dragspelsinslag


Lisa, jag älskar dig !

Helgen är till ända

Det är kväll och snart slut på helgen, endast ett par timmar återstår. Måste säga att helgen har vart kanonbra ! På fredags natten förlovade vi oss som bekant. Lördagen tillbringade vi lite varstans. Var ut och åt med Pinkan och Robert på pizzan. Efter det så begav vi oss till Varpsjö för att hälsa på byborna. Till en början såg det ut att bli rätt lungt, men det blev rätt mycket folk innan slutet. Måste säga att jag hade rätt trevligt faktiskt =) Innan vi avslutade natten så var vi förbi på svängvägen och pratade med mamma och pappa en sväng.

Idag har jag och gumman tillsammans med Robert vart ut till Yxsjön och titta på dansbanan. Var ett par år sedan man var dit så det var roligt att ta en titt. Vi endel tankar om hur det skulle vara att uppleva en riktigt byadans. Dom hade ju någon enstaka dans medans vi bodde ute i byn. Men jag var så liten att jag inte riktigt minns hur det var. Men det är ju inte omöjligt att arrangera en dans ute i byn. Men hur det blir med den saken återstår att se ; ) Efter det så var vi in i Bygdegården en sväng. Där blev det målat och gjort iordning för ca 10 år sedan. Så det är ändå hyffsat fräscht där inne. Men nog är det ändå i behov av lite renovering om man kan kalla det så. Det skulle vara riktigt roligt att ha någon fest där ute framöver.

   
Några dansband från svunna tider.


Lisa, det känns så underbart att vi är förlovade. Kan inte beskriva känslan och glädjen över att du är min flickvän. Jag älskar dig mer än något annat !


Lycklig =)

Igår så förlovade vi oss =) Känns så jävla bra så det är inte sant =) Jag är helt enkelt världens lyckligaste pojkvän =)



25/7 Vi för alltid ♥

Jahaja

Då var det återigen helg. Känns skönt, inte för att veckan har vart dålig. Men det är alltid skönt med helg. Trodde dock att jag skulel få vara kvar längre då jag inte kunde skicka iväg min tid. Skulle faxa iväg tiden för den gågna veckan och det bara jävlades. Men tillslut så gick det bra ! Efter att jag åkt från jobbet så for jag upp på berget och hämtade Pinkster. Skulle skjutsa honom på systemet. Är hemma nu och gör inget annat än att vänta på älsklingen, i princip. Hon slutade för några minuter sen. Vi ska fara och handla och sen är det matlagning som gäller. Vi ska ha mor&far samt brorsan på middag ikväll. Ska bli riktigt trevligt. Tror inte vi har haft dom på middag sen vi bodde på finnpåls. Hur resten utav kvällen ser ut vet jag inte ännu. Men det blir säkert bra ; P Morogndagen var planerad till en del. Vi skulle fara ut och fiska hade vi tänkt, men vädret ser inte alls lovande ut. Vi får se vad som händer. Nedan följer en bild på senaste inköpet till samlingen. Ska lägga upp veckans låt nu innan jag ska betala några räkningar och sedan diska.


Singel. Eddie Meduza - Jag vill ha en brud med stora pattar. 1983




Helen Sjöholm och Benny Andersson - Sommaren du fick
Är inte den här typen av musik jag brukar lägga upp. Men jag tycker den är riktigt bra !




Lisa du är verkligen mitt allt. Du gör mig glad och lycklig. Ser framemot så jävla mycket tillsammans med dig =) Jag älskar dig !

Snart helg, igen !

Veckorna går förjävla fort. När måndagen är gjord så är det helt plötsligt fredag. Det går fruktansvärt fort, ifs så gör det ju inget ; ) Hur som helst så har jag jobbat idag. Det har gått bra och jag har hunnit med mycket. Ikväll så har jag varit till Junsele och hälsat på lilljänta en sväng =) Hon är så söt så ! Vidare så har jag sett en film med Robert och druckit kaffe. Håller även på att tvätta, har lite grann kvar innan jag ska sova. Är rätt trött faktiskt.
Lisa, den här helgen kommer att bli underbar =) Jag älskar verkligen dig ! Du är mitt allt ♥


Vi två för alltid !

Nöjd med dagen.

Dagen har gått fort och det är alltid skönt. Sen har jag verkligen hunnit göra mycket idag. Mer änvad jag brukar hinna göra. Är nog därför dagen har gått så fort. Jag är iaf nöjd med dagen. Jag och gumman har ätit pizza till middag då idéerna för dagens mat inte existerade. Men pizza är sällan fel ; ) Hur som helst så ser kvällen ut på följande vis. Jag har kokat kaffe och tänkte ta en kopp medan jag skriver blogg. Vi väntar på Robert och ska sedan ut och fiska. Är ju hyffsat finy väder ute och det var länge sen vi var ute. Blir nog bra =)


 

Två bilder på jag och Robert från en fest för ca 3 år sedan.



Lisa, du är underbar !

det regnar och regnar

Vilket jävla pissväder det har varit idag. Tur man har fått vara inne större delen av dagen. Har vart med farsan till Gulsele och Hällby. Vi skulle ronda och göra diverse andra saker. Roligt och intressant att vara på andra kraftstationer ibland. Idag har jag ifs varit i ställverket större delen utav dagen, men ändå. Har har gått fort och smärtfritt. Nu är gumman hemma =) Ska alldeles strax gå och pussa på henne =) När jag kom hem från jobbet så dammsög jag och skurade. Bar även soporna och bar bort tomflaskorna efter helgens kalas. Man kan ju tycka att jag borde gjort det tidigare, men jag har fan inte orkat ; ) När gumman kom hem så ställde hon sig och lagade mat, jag drog en dusch innan vi åt. Nu har jag druckit kaffe och skriver som sagt ett blogginlägg. Nu när ordningen i lägenheten är återställd så kan man slappa med gott samvete ; ) Nej nu ska jag gå och se vart min älskling tagit vägen. Men innan det ska jag lägga upp veckans inslag av dragspel.





Lisa, det känns så otroligt bra det här. Alldeles strax =) Älskar dig !

Usch !

Ska börja med att säga att vi har haft en jävligt rolig och bra helg. Men jag måste samtidigt säga att man mår inte sådär jätte bra efter helgens alkoholintag. Är bakfull nå kopiöst. Eller bakfull kan jag väl inte heller säga. Man är mest seg och trött. Men när man inte kan äta lunch och svettas med jämna mellanrum så är det som att vara bakfull. Aja, jag hoppas att det släpper tills imorgon eller nått. Imorse ville jag verkligen inte kliva upp. Ville bara hålla kvar älsklingen i sängen och kramas hela dagen. Helvete så jävla go hon är, helt underbar ! Hon sover i Dorotea inatt så det blir till att deppa. Vill ha henne hemma jämt ! Som tur är så kommer hon hem imorgon. Är så satans kär så jag knappt vet vart jag ska ta vägen ! Jäklar vad jag ska pussa dig imorrn Lisa, saknar dig så ! I övrigt så tycker jag att man kan klarat av måndagen rätt bra. Brukar ju inte vara någon höjdare att arbeta när man är bakfull. Men det har gått bra faktiskt. Vet inte om jag har något mer att skriva förtillfället. Men jag återkommer kanske senare ikväll men ännu ett inlägg.

Lisa du är helt jävla fantastisk. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går ! Vi två föralltid <3

Märtnen !

Jaha då var det helg. Gjorde igentligen helg redan klockan 12. Men jag hade en del saker att göra innan jag kunde fara hem så det tog en stund. Är ju folk tammesatan överallt och bilar till förbannelse. Tog väl en kvart att hitta en parkering ! Men men. Nu har jag duschat och gjort mig klar. Öppnade nyss en öl och avnjuter nu denna till tonerna av Meduza. Gumman och Kattis dyker nog upp snart. Daniel kommer senare ikväll. Kanske ska nämna det att Kattis och Daniel är våra gäster för helgen. Vi kanske får fler innan helgen är slut, man vet aldrig ; ) Det var väl vad jag hade att förtälja just nu. Men jag ska naturligtvis lägga upp fredagens låt innan jag avslutar.



Eddie Meduza - Sug mig mina drängar


Lisa du är underbar och jag älskar dig !

Snart så ; )

Nu är det bara några timmar kvar innan det är marknad ; ) Ska bli roligt faktiskt. Ikväll har jag vart till Junsele en sväng för att hälsa på lilljänta. Vidare så har jag tvättat och diskat. Gjort bort lite hemma så man slipper börja med det när man kommer hem imorgon. Ifs så slutar jag tidigt imorgon, men ändå ; P Nej jag ska inte skriva mera. Måste sova så jag orkar upp imorgon. Men imorgon kommer det en mer välskrivet inlägg.

Lisa du är det underbaraste som finns. Jag älskar dig utav bara satan =) Du och jag föralltid <3 Ihelgen ska vi ha riktigt roligt =)

Jajjemän.

Denna onsdag har jag tillbringat uppe i Stalon. Har vart där och hjälpt till med d.i.v saker. Roligt att vara någon annanstans ibland. Sen blev det lite övertid och det är aldrig fel ; ) När jag kommit hem till Åsele så komm gumman förbi på jobbet och hämtade mig. Vi var på systemet och handlade alkohol som älsklingen skulle ha inför helgen. Sedan åkte vi på Ica för att handla lite livsmedel. Vi handla "mellan-mycket" och till största del bara sådant som är gott. Vilket brukar resultera i att det blir dyrt. Eftersom att vi får gäster till helgen så handlade vi för fem personer, och det blev fan inte dyrt. Vart förvånandsvärt billigt, sånt är trevligt ! När vi ändå var på Ica så passade vi på att hämta ut ett paket från Ellos. Har fått en skjorta av älsklingen =) Den är supersnygg, blir bra tills helgen ; ) Kvällen har jag fördrivit med att sätta upp en hylla, en tavla och ett gäng speglar. Känner mig riktigt nöjd med kvällen faktiskt. Men något jag är mindre nöjd över är att klockan är riktigt mycket och att jag ska upp om ett par timmar =( Ska lägga upp lite bilder från kvällens sysselsättning och sedan lägga mig. Ska även passa på att gratta galvlaget. Måste säga att ni har kommit upp er sen ifjol =)

   


Lisa du är fantastisk. Du gör mig så gudomligt livsglad och lycklig. Jag vill alltid vara med dig ♥

Snart marknan

Jaha då var tisdagen snart till ända och en ny tag tar sin början. Har gått bra att jobba idag. Har hunnit mycket måste jag säga ! Älsklingen har nyss kommit hem från Strömsund, alltid trevligt när hon kommer hem =) Imorgon är det den "årliga" marknadsfotbollen. Kan väl inte direkt säga att det blivit en tradition ännu eftersom att vi bara är inne på andra året än. Men det blir säkert flera år =) Tyvärr kan jag inte vara med eftersom att jag jobbar. Men det kommer väl flera chanser. Kan inte ens titta på matcherna, men det är inget att göra. Håller iaf tummarna att det gå bra för galvlaget som har en del nyförvärv sedan fjolåret. Får väl höra resultatet senare antar jag. Marknan nalkas som sagt. Jag och älsklingen får hit lite folk som blir kvar över helgen. Det kan nog bli riktigt trevligt =) Nej jag ska lägga upp dagens inslag av dragspel och sedan ska jag avsluta inlägget.


Sommar i Grisslehamn


Lisa du är allt. Jag älskar dig mer än allt !

Ingen öring !

Jag och Robert for ut runt klockan 6 för att se om vi kunde hova in öringen som jag såg tidigare idag. Det lyckades vi naturligtvis inte med. Jag fick en aborre, robert en aborre och en gädda. Inget spår efter öringen, tyvärr. Däremot lyckades jag fasta med ett utav min drag. Slet och ryckte, utan resultat naturligtvis. Blev tvungen att skära av linan för att komma loss. När jag knutit på en ny tafs och kastade ut igen så tog det stopp. Då får jag se till min besvikelse att jag har knappt någon lina kvar. Vi drack en kopp kaffe och begav oss hem. Har iaf spolat på ny lina så vi ska någon kväll framöver igen. Vetskapen om att det går en fin öring och troligtvis flera i samma storlek, om inte ännu större gör mig jävligt sugen på att fara dit flera gånger. Ger mig inte för än jag har den ; P

Nu är älsklingen snart hemma. Vi ska titta på Beck innan vi sover. Får se till att inte vara lika trött imorrnbitti. Är en hektisk vecka det här, mycket att göra ! Men jag gillar när det är lika småstressigt ; ) Nej, jag återkommer imorgon med ett nytt inlägg. Ha det så länge !


Kvällens enda fångst, absolut ingen öring !


Lisa, du är mitt allt. Jag älskar dig nu och föralltid !

Ny vecka

Jaha då har man börjat på en ny vecka. Gjort bort första dagen på denna och det känns bra. Har vart grymt trött idag ifs, men jag har överlevt. Måste säga att jag känner mig rätt nöjd med dagen hittils. Såg en Mink uppe vid intaget idag när jag stod och grejjade med en kabel. Såg även en saftig Öring imorse. För det mesta uppskattar man vikten till mer än vad den i själva verket är. Men jag tar inte i om jag säger 3-4 kg ! Ringde Robert omgående och meddelade registeringen. Vi ska ut och hämta den ikväll sa han ; ) Älsklingssnyggunderbaragumman har åkt till Strömsund med svärmor och hunden för att göra ett besök hos vetrinären. Jag tänkte dra en dusch och sedan göra lite mat så jag är klar tills Robert kommer hem. Senare ikväll så nalkas det film. Beck går på tv4, visserligen har jag glömt hur många gånger jag sett den. Men dom är lika bra varenda gång. Kom hem nu gumman, jag saknar dig !



Lisa

Det du skrev var helt underbart. Känner igen allt, det är så ömsesidigt det bara kan bli.
Trodde aldrig att man kunde älska en människa så jävulst som jag älskar dig !
Trodde aldrig man kunde må så bra tillsammans med en annan människa.
Du gör mig så glad =)
Längre fram i sommar blir det semester, bara du, jag och lilla blå ; )
Fy fan va jag längtar. Kommer att bli så kanonbra allting =)
Att skratta med dig är något obeskrivligt, känns så otroligt bra !
Vi två för alltid ! Jag älskar dig ! ♥


   

Fr v. Mink
Öring

Hem till Midgård !

Jag och Robert sitter nu framför teven med kaffekoppen och ser Hem till Midgård. En serie jag aldrig blir less på =) Helgen har vart bra. Igår var det utgång som stog på schemat. Jag och gumman var ut på hotellet, var riktigt trevligt faktiskt. Mådde dock llite sämre idag, vilket är självförvållat ; ) Innan jag åkte hem från Dorotea så hade svärmor gjort tacos. Kan knappast bli bättre en sånn här dag ; P Gumman jobbar och kommer hem kring tio skulle jag tro. Det var väl vad jag hade att berätta för tillfället. Ska lägga ut veckans låt innan jag avslutar.


2 Brothers On The 4th Floor - Never Alone
En gammal goding =)



Lisa, du är mitt allt !

Så är det

Har åkt till Dorotea idag för att vara med gumman. Nu har vi druckit ett par öl och har det riktigt trevligt. Spelar AC/DC och mår bara gott. Vi ska ut på hotellet senare ikväll. VAr tänkt att jag skjulle röja idag, men latheten tog över. Men det blir ev. så att jag drar till Yxsjö imorgon och röjer lite. Men jag måste säga att det lockar att fara till Bellvik och se mor och far spela. Aja, vi får se ! Veckans låt som skulle ha kommit upp igår lägger jag upp imorgon.



Love you L

Snart helg

Nu har jag vart och stoppat in mer smutstvätt. Kom från Junsele för ett tag sedan. Har vart och hälsat på lilljänta en sväng =) För övrigt så har jag jobbat idag. Har vart riktigt trött och oangagerad, tror jag måste lägga mig tidigare ikväll. Älsklingsgumman jobbar och kommer väl hem om en dryg timme skulle jag tro. Hon jobbar ihelgen så sover i Dorotea. Är det kyligt och dåligt väder som det har vart nu ett par dagar så ska tamme tusan ta och röja imorgon. Lär ju vara drägligare än förra gången då det var stekheta. Jaja, vi får väl se. Vet inte riktigt om jag har något mer att förtälja. Förutom att jag har börjat på en bok som är riktigt bra. Författaren Lasse Strömstedt dog tidigare i veckan. Så jag har börjat med en utav hans böcker, Fånge 981 heter den. Den är riktigt jävla bra måste jag säga. När jag är klar med den så ska ni få en recension. Har även bokat en bok som kommer till veckan troligen. Gå i fängelse heter den, samma författare. Nej nu ska jag avrunda med en historia, även denna dag, och ännu en låt med Göran Edström a.k.a Gurra Gazol.

Lennart är lastbilschaufför och sitter på en bar och pratar med en tjej.

Vad är du för något ? frågar Lennart.
Jag är lesbisk svarar tjejen.
Jaha...och vad gör en sånn då ? frågar Lennart.
Slickar fitta och dricker öl svarar tjejen.
Men vad är du för något då ? frågar tjejen.
Ja, säger Lennart. Jag trodde jag var lastbilschaufför. Men jag är nog tamme fan lesbisk jag också !




Gurra Gazol - Härdsmälta


Lisa, du betyder. Jag älskar dig !

Onsdag

Trodde tamme fan att solen skulle komma fram idag. Ifs var den framme, men ett gäng moln skymmde den till större delen. Aja, hur som helst har det vart behagligt att jobba idag. Inget regn och lite småkallt. Var som att man fick en försmak av hösten och den stundande älgjakten =) Har gått som hejsan att jobba idag, dagen har gått fort. Vi min hemkomst i eftermiddags så hade min underbara flickvän gjort köttsoppa med klimp. Riktigt gott måste jag säga ! =)
Somna till en stund efter maten. Sedan åkte vi på svängvägen för att hälsa på mamma och pappa en stund. Innan vi åkte hem var vi på OK och köpte en påse godis samt expressen. Vet inte om jag nämt det tidigare, men på onsdagar får man en dvd om man köper expressen. Nu är det en serie filmer om andra världskriget. Tänkte fullfölja köpen varje vecka och få en komplett box. Ifs har jag bara hunnit se en film ännu, men resten kommer väl ; ) Nä nu ska jag till tvättstugan och hämta in tvätten. Men innan jag avlsutar helt så tänkte jag lägga upp en låt av Göran Edström a.k.a Sillgöran. Lyssna och njut, för det här är något alldeles extra !


Det finns flera alster. Men vi öppnar med en till att börja med.
Här har ni Göran Edström a.k.a Gurra Gazol med sin låt Väderspänningar.


Love you Leezah !

Tisdag

Det regnar fortfarande ute, lite tråkigt faktiskt. Men å andra sidan så är det bara bra med lite regn = / Har jobbat idag. Har gått riktigt bra, vart pigg och utvilad. Ifs inte så konstigt med tanke på att jag och gumman sov hela kvällen igår. har precis ätit och skall dricka kaffe. Anledningen till den sena middagen är val utav maträtt. Vi åt kyckling, vilket tar tid att laga till. Kvällen kommer nog bara att bestå av tv. Är rätt skönt att bara ligga framför teven efter att ha jobbat.
Senare under veckan så kommer jag att lägga upp några musikinslag av Sill-Göran. Fick höra talas om hans musikaliska verk ihelgen då vi hämtade BOAK. Måste säga att det är verkligen ljuva toner. Men idag är det dragspel som skall publiceras. Tänkte även skriva ner en rolig historia som jag fick via sms idag.

Kalle skulle göra lumpen.
Som brukligt ska regementsläkaren inspektera skinnpistolen på mönstringen.
Läkaren kallar in ett tjugotal, och på ett led kommenderas byxor ner.
Kalle ställer sig längst ner och sist i ordningen.
Läkaren börjar och säger skinn av, skinn på och upprepar proceduren.
När läkaren kommer till Kalle ropar han; Skinn av.
Då sprutar Kallen honom i ansiktet !
Läkaren skriker, Va fan gör du ?!?
Kalle säger; Ja men va fan, jag har ju vart med ända från början ju !!



 
Spaccafisa Samuele Loretucci Orchestra Castellina Pasi


Älskar dig mer än allt Lisa =)

Helgen till ända

Måste säga att det vart en fullspäckad helg. Fredagen bestod av lite öldrickning och crusing med skodan. Var riktigt trevligt, skjutsade runt ett gäng fyllskallar. Kvällen, eller rättare sagt natten slutade med efterfest hemma hos lill-mattias. Var rätt mycket folk och det var riktigt roligt =) På lördagen, alltså igår, så var vi ut till Stenkulla. Där stekte vi mat och fiskade. Var riktigt härligt, fint väder också. Efter att ha averkat ett par timmar där ute så åkte vi tillbaka in till Åsele, då blev det stamsjön för en stunds bad. Var inte så värst varmt i vattnet, men efter ett tag då kroppen vänjt sig så gick det bättre ; ) Det kalla vattne gjorde att man var tvungen att värma sig med en dusch. Vi åkte hem och duschade för att sedan fara ut och ligga på raggen igen. Drack ett par öl och mådde riktigt bra =) BOAK ringde tidigare under kvällen och undrade om vi inte kunde hämta han och mogge i gafsele runt klockan ett. Dessa två herrar hade vart ute med flotten hela dagen och skulle nu hem. När vi hämtat dom och kommit hem till Åsele igen så blev det raggning fram till 3 snåret inatt. Vart en intensiv helg men väldigt rolig =) Under dagen så har vi inte hunnit med så mycket. Men det känns inte som om jag har något behov av att göra något mer heller !


Idolbild på BASE




Jag älskar dig mer än något annat Lisa. Du betyder allt för mig !

Snart helg

Ja då har man snart gjort en arbetsvecka igen. Måste säga att det går för jävla fort ! Men det gör då absolut inget ; ) Ikväll så har jag vart ut till Yxsjö för att kolla hur det låg till med båten som jag tätade igår. Skjöt ut den i sjön och såg att det läckte på två ställen. Det är hur som helst tätare än vad det var tidigare. Hade ju kunnat täta lite till. Men det var nämligen så att tuben var tom sen gårdagen. Öste i vatten så förhoppningsvis så har det svällt till lördagen då det är tänkt att vi ska fara ut. Hur som helst så läcker det mindre. Sen ska det ju naturligtvis vara väder för att vara ute också. Lisa jobbar pch sove i Dorotea inatt : / Men imorgon kommer hon hem som tur är =) Hon har även med sig Adam som ska tillbringa helgen hos oss. Det var väl vad jag hade att säga om denna dag. Ska tillägga att jag även har hunnit klippa mig. Tänkte att jag ska lägga upp lite bilder på mina "nyförvärv" gällande min Meduzasamling. Det går frammåt måste jag säga. Är en riktigt fin hobby som jag trivs med =)

             

Fr v. Lp. 21 Värsta. 1982

Lp. Eddie Meduza & The roaring Cadillacs. 1979

Singel. Fruntimmer ska en ha å knulla me. (Endast en låt, alltså ingen B-sida. Följde med som bonus-singel till Lp skivan Dåren e lös.) 1983

Singel. Sverige / Stupid Cupid. 1982

Lp. West a fool away (Stoppade versionen. Anledningen är spåret Heil Hitler. Finns en version utan den låten också. Bara den låten som skiljer, annars identiska. 1984

Singel. Punkjävlar / Oh, what cadillac. 1978

Lp. Ain´t got no cadillac. 1985

Ja som ni ser så har det blivit ett  par stycken till samlingen. Men fler ska det bli. ger mig inte för än jag har alla !
Nej nu ska jag tvätta av mig lite och sen sova. Är jävulst trött.


Lisa, jag älskar dig mer än ord kan beskriva / DIN

Fy satan !

Har vart ute i Yxsjö och tätat båten. Dra åt satan va mygg det var. Är uppäten tamme fan. Går ju inte att göra något där man måste stå stilla. Dom ger sig fan inte ! Tror att jag fått igen det flesta sprickorna. Ska åka dit imorrnkväll om jag har någon bil. Tänkte jag skulle kolla en extra sväng. Var några ställen där det fortfarande var blött så där kunde jag inte täta. Förhoppningsvis så har det torkat någorlunda tills imorgon. Skulle ju vara mumma om den var tät nu till helgen då vi ska ut och fiska. Är ju trevligare att vara ute om man slipper ösa vatten hela tiden. För övrigt så vet jag inte så mycket mera.




Det här är världens snyggaste tjej. Hon är min och jag älskar henne mer än något annat. Idag är det dessutom 16 månader sedan vi blev tillsammans =)

RSS 2.0