Onsdag

Idag har jag inte gjort så mycket. Ringt och hört om jobbet jag har sökt för ett tag sedan. Men jag kunde inte få något besked ännu. Hoppas gör jag naturligtvis ! Vidare så har jag varit förbi i Bockas och Pinkans nya lägenheter för att kolla hur dom har det. Måste säga att det ser bra ut. Sitter och väntar på att gumman ska komma hem. Janne sa att han skulle komma förbi på kaffe tidigare, men har verkar inte dyka upp. Aja, vi ser väl om han kommer eller inte. Det var vad jag hade att säga om dagen. Lite trist att bara skriva om samma sak hela tiden. Men det händer inte så mycket just nu. Sen känner jag att jag vill försöka skriva varje dag. För att hålla bloggen vid liv. Vem vet, det kanske händer något sensationellt framöver ; )


Idol

Har satt mig till rätta i soffan tillsammans med gumman och kaffekoppen nu. Vi tittar på Idol och har det allmänt mysigt. Efter detta så väntar veckans avsnitt av Andra Avenyn. Tidigare idag så har jag vart och hälsat på lilljänta min en sväng =) Har även hunnit lägga in lite musik på datorn, har dock ett pas skivor kvar att rippa. Men det blir framöver. Betalde lite räkningar tidigare också. Måste säga att det finns roligare saker att göra =/ Vet inte om jag har något mer att förtälja. Morgondagen är inte riktigt schemalags ännu. Det enda jag vet med säkerthet är att Janne kommer på kaffe imorgonkväll. Tänkte även försöka lägga upp lite videos på tuben. Har ett par nya på min hårdisk som jag gärna vill dela med omvärlden !

Ragger från Bigbrother drar en bit ur en Meduza låt.


PPL


Jahaja

I eftermiddags åkte jag till Junsele för att träffa lilljänta. Skall även åka dit imorgon en sväng. Hon är fruktansvärt go och väldigt söt =)

   



Vidare så har jag tvättat lite ikväll. Vart ute och ätit med Mattias, efter maten drack vi kaffe här hemma innan han skulle hem och förbereda inför morgondagens arbete. Jag åkte på svängvägen för att hämta hem älgköttet jag har fryst in. Anledningen till att jag gjort det på svängvägen är för att jag inte har plats i våran frys. Efter detta så har jag vart upp på berget till Bocka för att gå igenom en Meduzamapp som han laddat ned. Var en hel del måste jag säga ! Dock mycket mappar som någon tölp plockat ihop själv. Det fanns även dubletter av vissa album. Men vi fick iaf lov att använda två usb-minnen. Det blev alltså en del nytt till min samling. Har suttit nu och gått igenom albumen och kollat så att det stämmer och det verkar det göra. Har inte behövt ändra på mycket. Fick även gå igenom Bockas cd-ställ och plocka skivor som jag ville ha. Han skulle nämligen kasta samlingen nu när han ska flytta. Hittade en hel del som jag tog med mig hem =) Du är väldigt snäll Boak ; ) Tänkte kolla till min farm på facebook innan jag lägger mig. Lisa, jag grinar inte över att du kommer hem imorgon. Är tomt utan dig = /




Laddade upp en video på tuben nyss. Eddie Meduza - Stupid Cupid


Älgkött

Anledningen till att jag inte skrev någon blogg igår var av den enkla anledningen att det blev så sent innan jag var klar med älgköttet. Mitt på dagen så åkte jag och Svante till Yxsjö och började med att stycka ner två stycken oxar. Vi var färdig runt 6 snåret. Tog alltså sex timmar, men jag måste samtidigt säga att det gick bra. När jag kom hem så var det bara till att börja finstycka och sedan frysa in. När jag diskat köttbaljan och plockat bort samt kört avfallet åt skogen så var klockan halv två. Det var ju trots allt 70 kg så det förklarar saken. Det var väl vad jag hade att säga om gårdagen. Robert, som svar på din fråga. Hade du scrollat ner lite så hade du sett det förra inlägget där jag berättade om att jag skjutit en pinntjur ; )



Kom hem snart Robert ;P


Idag blir det inget musikinslag. Men däremot en video av guden Eddie Meduza. Se och njut !


Onsdag

Idag har hjälpt farmor med att flytta det sista till nya lägenheten. Eller inte precis allt, hon har lite kvar men det skulle hon ta själv. Efter att jag gjort bort de så for jag till Mattias för att göra klart det vi höll på med igår. Lampan sitter nu uppe i taket och lyser kanonbra. Fick en flaska Jägermeifter för besväret, det var det värt ; P Ikväll var jag ut till Yxsjö tillsammans med Svante och Gunnar. Vi kollade hur det låg till med oxarna som hänger i boden och vi bestämde oss för att slakta imorgon. Om vi slaktar alla oxar har vi inte bestämt, men det blir två stycken iallafall. Sen har jag en halv kalv som ska styckas också. Satt och räknade den sammanlagda vikten på allt kött jag kommer att få. Och runt 100 kg tror jag är rätt nära. Blir som sagt en del att frysa in. Men svärmor ska ha en del, mor&far vill nog ha en del och även farmor kunde ta lite kött så det blir nog bra. Har kokat kaffe nu och tänkte ta en kopp innan jag ska duscha. Sitter i princip och väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet. Trodde jag skulle få besök av Bocka ikväll, men icket !


Jahaja

Var ett tag sedan jag skrev blogg nu. Men jag har legat på latsidan. Har nyss avslutat dagens arbete med min min farm på facebook. Har genom tips från min flickvän hittat ett spel som är riktigt roligt. Farmville heter det, man ska sköta om en farm helt enkelt ; ) Tidigare ikväll så har jag vart hos Mattias och hjälpt honom med att sätta upp en lampa inne i köket. Vi är inte riktigt klara, det blev så sent så vi ska fortsätta imorgon. Helgens jakt har gått riktigt bra. 3 oxar och 2 kalvar, riktigt bra måste jag säga. Varav en oxe fick jag skjuta om söndagen. Dock en pinntjur, men det är alltid roligt =) Har lite bilder från helgen jag tänkte lägga upp.


Storoxen ; )


Helgens alla oxar


Slaktboden är full !



P P L !


Sista helgen

Den här helgen blir den sista som vi jagar innan uppehållet. Brunstuppehållet börjar 25/9 d.v.s nästa fredag. Blev inte så mycket jakt i september detta år. Men det beror på att premiären vart så sen. Har nu vart i Dorotea ett par dagar och umgåtts med min älskade. Känns inte bra att lämna henne måste jag säga. Men och andra sidan så är det ju inte en hel vecka jag ska vara borta nu. Utan bara ett par dagar. Vi syns på måndag igen, alternativt söndag ; ) Hur som helst så tänkte jag göra ett nytt försök denna helg med att skjuta storoxen. Håller alla tummar på att jag lyckas. Tänkte även lägga upp fredagens låt idag när det inte blir någon blogg imorgon.

Manowar - Brothers of metal


Snart syns vi igen älskling. Bara några dagar och sedan får du dras med mig ett bra tag. Än en gång, jag älskar dig !


Andra avenyn

Är riktigt trevligt att Andra Avenyn har börjat igen. Är en riktigt bra serie det där. Eller igentligen så vet jag inte om den är så speciell. Är väl som vilken svensk serie som helst. Dom blir bra när man har börjat följa dom. Så nu sitter jag och gumman framför teven på tisdagar ; ) Sen har vi även börjat köpa Svenska Hjärtan med Aftonbladet på lördagar. Vet inte hur många som känner till den. Hittils har vi väl inte blivit så imponerad efter en säsong. Men man får väl ge det en chans ! Idag så har jag vart till Åsele och hjälpt farmor att flytta till nya lägenheten. Har även hunnit med hjälpa farbror med en leveras av kyl & frys. Innan jag åkte tillbaka till min älskling så handlade jag inför helgen också. Ikväll har vi hälsat på Eva där vi såg Idol. Hemma vid igen så har vi sett veckans avsnitt av Andra Avenyn och nu väntar sängen. Ska slutligen tillägga att jag snart har läst ut boken som jag påbörjade för några veckor sedan : / Hur som helst så är det bra. När jag är klar med den så har jag en ny bok som väntar ; )

Lisa, You got the sun and the moon and the stars in your eyes and I love you !

jahaja

Nu är man tillbaka efter en vecka i skogen. 2 kalvar och en oxe blev det denna älgjaktsvecka. Vi har sett mycket älg och det ser lovande ut. Skulle kunna berätta hur mycket som helst om veckan som gått, men då får jag hålla på ett bra tag ; ) Veckan har iaf varit kanonbra. I lördags skulle vi som sedvanligt vara i skvalpsund. I år var det jag och farbror som fick vara chaufför. Jaktlaget var alltså uppdelat på två bilar. Vi åt, drack kaffe och hade allmänt trevligt. Det ena gänget for relativt tidigt. I mitt fall var det inte så. Klockan blev riktigt mycket innan jag fick komma mig hem. Men och andra sidan så är det ju sånt man får räkna med ; P
Nu är jag i Dorotea hos älsklingen =) Imorgon bär det av till Åsele, ska hjälpa farmor att flytta. Senare under dagen ska jag stöka lite hemma och innan färden tillbaka till Dorotea ska jag hjälpa Mattias att sätta upp en kökslampa.

Lisa, du är helt enkelt underbar !

Sådär

Nu har jag packat allt inför veckans älgjakt. Ska fara ut till kojan om ett tag. Känner mig riktigt nöjd över dagens prestation på skjutbanan. Började med att skjuta in bössan som gick för högt och för mycket till vänster. Sista gånge jag provskjöt så träffade jag mitti tavlan. Kan fan inte bli bättre =) När jag sedan skulle skjuta mig godkänd gick det lite sämre. Men sista serien prickade jag in 5.1-5-träff-4, så jag är mer än nöjd. När jag kom från skjutbanan så satte jag dit mina nya högtalare till Volvon. Fy satan vilket ljud ; ) Vidare idag så har jag tagit ett smärtsamt farväl av min älskade Lisa ! Skulle ju inte vara fel att ha dig med på passet ; ) Men på söndag när jakten är över så ilar jag som ett spjut till Dorotea. Kommer att vara upp i dig till du blir spyless ; ) Jag älskar dig nå grönjävulst mycket gumman min. Du och jag föralltid <3

Önska mig lycka till. Nu byter jag adress till Granberg 1.


Saturday

Det är lördag, jag gör inte så mycket just nu. Sitter och kollar på Animal Planet. Det är ett program om hajar, och jag måste säga att det är några jävla as ! Hur som helst så jobbar gumman till 8 ikväll. Efter vi fått i oss mat så ska vi åka till Vilhelmina tillsammans med Kattis en sväng. Vi ska inte gå in på hotellet, men man kan ju alltid dra en ragg ; ) Farsan ringde tidigare och berättade att han ska köpa högtalare åt mig, han är i Umeå idag. Så nu blir det nytt och fräscht ljud i nya bilen ; ) Vet inte om man kan likna det med 15 tums basar och diskantpaket direkt. Men det låter som att dom befintliga pappelementen, d.v.s Volvo orginal högtalare, har gjort sitt ; ) Jag är nöjs om det bara låter hyffsat och att man hör vad som sjungs ; ) Ja det var väl vad jag hade att berätta. Men det blir nog ett inlägg imorgon innan jag åker ut till jaktkojan.


Blir fina fan de =)



Lisa, du är allt !

fredag

Då har det blivit fredag. Har suttit och kollat runt lite på tuben för att hitta fredagens låt. Har lyckats bra måste jag säga. Men jag återkommer till det senare. Befinner mig i dorotea ihelgen. Svärmor åker till Grekland imorgon och blir där i två veckor. Älsklingen har börjat jobba nu efter sin semester och kommer att bo här dom kommande veckorna. Jag bli som sagt här ihelgen, åker hem på söndag. Även jag byter adress för en vecka. Granberg 1 blir min nya adress. Årets älgjakt står för dörren och jag måste säga att det känns riktigt härligt =) Har inte så mycket mer att säga förtillfället. Ska ta med mig Lisa´s bror och åka till Åsele en sväng. Hon hade glömt några grejjer hemma.

Det blir Manowar med låten Warriors of the world som blir fredagens musikinslag. En riktig höjdargrupp faktiskt, lyssna och njut !


Två bönder !


Storstädning

Storstädning vet jag inte om man kan kalla det. Men jag ar iaf städat Volvon nu inför älgjakten. Den var rätt ratig så det var på tiden. Nu ska jag snart iväg till Yxsjö med jaktlaget för att fixa det sista i slakteriet. Vidare har jag inte så mycket att berätta. Vi har diskat alla alkoholglasen idag så nu håller Lisa på att ställa in dessa i vitrinskåpet. Blir fina faan de ; )


Jag älskar dig Lisa !




Home sweet home

Nu är man hemma igen, efter en vecka på annan ort. Förra tisdgen så åkte vi till Sollefteå för att tillbringa ett par dagar hos Ida, Henke och Noah. Vi har där tills i söndags och åkte då till Sundsvall där vi bodde en natt på hotell. Igår var vi ute på Birsta hela dagen. Ikea, gallerian, Clas Ohlsson, Systemet m.m. Vart lite inköp faktiskt. Bl a två vitrinsskåp och ett cd-ställ samt kläder och annat småplock. Vi har haft en bra vecka helt enkelt, var hemma igår runt tio. Idag har vi satt ihop skåpen och stället. Nu tvättar vi för hela slanten. Tänkte bjuda på ett musikinslag såhär på tisdagskvällen.


Accept - I´m a rebel
En riktig höjdarlåt !

Puss på du Lisa !


RSS 2.0