Marknaden över

Nu är vintermarknaden över för det här året. Var roligt att träffa kompisarna hemma i Åsele. Men inte vet jag om jag hade så värst super roligt. Hur som helst är som vanligt. Det enda som är utöver det normala är att jag inte börjat jobba än ; ) Är ledig några extra dagar, vilket är skönt. Börjar jobba på torsdag, och jobbar halva fredag. Sen är det lång helg =) Kan aldrig vara ledig för mycket ; )

Fick ett glädjande mail idag från Eddie´s himmel, (Infromationsutskick om Meduza). Ikväll på Kobra kommer dom att prata om könsrock. Det kommer framför allt att handla om Eddie Meduza och Onkel Kånkel. Vilket är mina favoriter. Dom kommer även att visa Eleganten i från Vidderna på fredag kväll. Måste säga att det är otroligt. Då hans verk har vart tabu-belagt och då han oftast framstått som provocerande så visar dom två inslag på en vecka i teve. Helt otroligt =) !! Men och andra sidan så har det vart mycket kring honom nu , iom med filmen som släpptes. Samt alla coverband som börjar turnera. Ser fram emot detta !

Othilia har var här sen igår och åker hem imorgon. Har vart mysigt att ha henne här ett par dagar. Och som tur är så kommer hon snart igen. Redan nästa vecka =) Sen drar det ihop sig till dop för lilldrängen och då blir hon nog här många dagar.

 



Min gud !


Snart lön !

Den 25 varje månad är en riktigt bra dag måste jag säga. Lön är alltid härligt att få, men och andra sidan så ska saker och ting betalas. Räkningar, räkningar och åter räkningar. Men och andra sidan så har man sig själv att skylla. Vissa utgifter kommer man inte ifrån. Men mycket av " månadens utgifter " är saker som man dragit på sig själv. T ex min prenumerationen av rakblad ?! Visserligen så är det väldigt praktiskt att alltid ha rakblad hemma, och det kostar inte så farligt mycket heller. Oftast kostar inte sådana extra utgifter så mycket, men lägger man ihop allt så blir det en hel del till slut. Så om man nu tog bort alla extra utgifter skulle man nog ha kvar rätt mycket pengar. Men å andra sidan så tycker jag att man ska unna sig det man vill. Livet är kort ; )

Lilldrängen sover, tror jag iaf. Stackarn har klöst sig på näsan så han blöder. Men vi har småvantar åt honom som han får ha när han sover. Går inte riktigt att tala om för honom att han inte ska klösa sig i ansiktet ; ) Älsklingen var och vägde honom igår och fick beskedet 7500 g och 65 cm lång. Han har ökat stadigt i vikt sen födseln. Men han har vart krasslig ett tag så matbehovet har vart lite sisådär. Men han är på bättringsvägen och även vikten =) Det syns också att han har blivit lite rundare, gokillen ! Även dottern växer. Hon har blivit riktigt stor nu. Fast när man ser båda barnen samtidigt så framstår hon nog som större än vad hon är. Sen är hon så pass välutvecklad så det gör sitt också. Hon kommer förresten på måndag. Får se vad hon är sugen på att göra. Men får hon bestämma är jag säker på att det blir Teletubbies, varvat med Lotta på bråkmakargatan ; )

Imorgon åker vi till Lycksele som jag skrev igår. Var billiga kostymer på Dressman. Känns dock lite dumt att köpa en kostym. Tycker man har mer nytta av en kavaj. Passar bra till jeans ! Får klura på det där till imorgon. Har suttit och lyssnat på Meduza med lillmeduza. Måste säga att Errol Eddie Meduza Norstedt är fan i mig guden. Har lyssnat på honom i många många år nu. Och vissa låtar har jag nog hört hundra gånger. Men likt förbannat lessnar jag aldrig, snarare tvärt om !


Väldigt länge sedan !

Nu är det oerhört länge sedan jag skrev blogg. Har inte skrivit sen i september 2010. Och mycket har ju hänt sedan dess må jag säga. Vi har ju fått en underbar lite kille =) Men det vet nog de flesta om vi det här laget så jag ids inte gå in närmare på det. Men en bild ska jag iaf lägga ut på honom.


Go gubben

Kan väl berätta att jag fortfarande är kvar på KR och linje 63. Har arbete till årsskiftet, vad jag vet nu. Men vinner vi upphandlingen igen så har jag arbete bra många år framåt. Men för första gången så känner jag mig inte ororlig över jobb. Vinner ett annat bolag upphandlingen så har jag goda chanser att få jobb där. Eftersom jag har kört linjen så pass länge och kan rutinerna. Trivs riktigt bra med jobbet faktiskt. Var rätt stressigt i början, och jag var nog inte så positivt inställd alla gånger. Men man har lärt sig att hantera det, så det går rätt bra nu =)

Ihelgen är det marknad, så vi ska hem åt åsele. Åker dit redan på fredag efter turen till Lycksele. Ska dit och införskaffa en ny kavaj. Måste ju ha fina kläder på dopet vi ska ha nästa månad ; ) På lördag blir det roligtvis ett besök hos min gode vän Emil : )

Trivs kanon med familjen =)


RSS 2.0