Så äre

Jag BASE TheHoff Hansson



Träffade världens underbaraste kvinna för nästan 20 månader sedan. Hon heter Lisa, jag är väldigt kär i henne. Är lycklig med denna kvinna !



Det händer att vi åker ut och fiskar eller dylikt. Trots att jag klär mig som en bonnläpp ibland så faller jag henne tydligen i smaken. Hur som helst så har vi väldigt mysigt tillsammans.





Jag har en fråga till dig Lisa. Jag har ju som bekant lust att dela resten av mitt liv tillsammans med dig min ros. Jag undrar alltså om du kan tänka dig att göra de ? Du kan ju lämna ett svar till mig personligen när du har bestämt dig.
Hur som helst så Älskar jag dig mer än allt gumman !

Finns bara ett att säga !!

Lisa, jag älskar dig mer än allt annat på denna jord ! Du är mitt allt och det bästa som hänt mig !




~ En sak ska du veta Lisa. Jag kommer aldrig att lämna dig. Är för evigt din ! ~

Umeå igen

Igår vart det en resa till Umeå igen. Träffade en professor som fick titta på min handskada. Fick göra lite tester och så. Han var trevlig och jag tror det gick bra. Efter detta var vi och hämta mammas nya bil, den var riktigt fin faktiskt =) Väl inne på bilfirman så fick jag syn på BMW 740 - 99. Jag var naturligtvis tvungen att fråga om jag fick provköra den, och visst fick jag det =) Helvete vilken underbar bil att köra ! Är sugen som fan ; )
Vi hade inte så mycket mera ärenden att göra. Vi for och hälsade på moster ett tag innan vi åkte hemöver.

Igårkväll så kom Robert förbi, han är hemma nu över sitt lov ; P Vi såg teve och drack kaffe i vanlig ordning =) Nu ska ja dricka en kopp kaffe innan jag åker iväg för att göra ombesiktningen på bilen. Men den här gången ska det fan gå igenom. Nu har jag ju åtgärdat alla fel på den ! Senare idag är det tänkt att jag ska byta filter på Volvon och Skodan. Skulle ha gjort det för länge sedan, men det har inte blivit ; )


Helt underbar !



Tyck om du Lisa !


Umeå

Vi har kommit hem från Umeå för en stund sedan. Blev som bekant en visit på lasarettet. Hur det gick där får älsklingen berätta själv om hon vill, leezah.blogg.se. Efter besöket på lasarettet var vi ut på stan en sväng. Köpte ett par skor på Skopunkten. Ett par snygga och rejäla kängor till vintern. Akademibokhandeln lidder alldeles intill Skopunkten inne på gallerian, så det blev en sväng där också. Kom inte ut tomhänt ; P Blev en pocket. Jens Lapidus - Aldrig fucka upp. Har hans andra bok, Snabba cash, har dock inte hunnit börja med den ännu. Just nu håller jag på med Liam Norberg´s Insidan. Innan vi lämnade gallerian var vi in på Guldfynd en snabbis också.

 




Vi lämnade stan och begav oss ut på Ersboda. Dock var intresset för att handla inte så stort. Blev en tur på Plantagen där vi köpte lite blommor. Slutligen blev det mat på MaceDonalds innan vi åkte hem. Ja det var väl vad dagen hade att erbjuda. Blir en sväng till Umeå imorgon också, då i sällskap med mor & far. Innan jag avslutar inlägget ska jag berätta om mitt senaste inköp till Meduzasamlingen. En svårfunnen lp från början av nittiotalet.



LP. Mariann 1990. På begäran.

( Detta blev den sista LP:n som gavs ut. Finns också på CD från samma år.
En samlingsskiva med en massa gamla godingar )

Älskar dig Lisa !


Jahaja

Det har hänt lite på sistone så jag har en hel del att berätta för er kära läsare. Helgen har vart bra och rolig. Fredagen spenderade jag hemmavid tillsammans med älsklingen och Boak. Vi drack öl och whiskey medan vi såg på Idol. Senare under kvällen så kom Lodarn och Tissn på besök, även dom två drack öl. Det blev ljuva toner av Meduza inne i hobbyrummet. Riktigt härligt med andra ord =) Lördagen började med att jag var på systemet för att handla lite öl till kvällens middag. Efter detta for jag på svängvägen för att låna två plastdunkar av mor och far. Jag skulle nämligen ut till Yxsjö och stycka dom sista älgarna vi har skjutit. Anledningen till att jag hade plastdunkar med vatten i var för att pumpen i slakteriet troligtvis hade frusit och därav inget vattenflöde. När vi styckat ner älgarna och " avslutat årets jakt " begav jag mig hem för att finstycka och sedan frysa in. Sysselsatte mig med detta ett par timmar för att sedan börja med middagen och invänta Boak, kvällens middagsgäst. Under tiden fick Lisa en förfrågan om att vara chaufför till Vilhelmina. Hon gjorde en deal om att köra om jag och Boak fick följa med. Förslaget antogs =) Hon är underbar min flickvän. Efter middagen drack vi whiskey och lyssnade på Onkel Kånkel i hobbyrummet medan Lisa var hos Lena. Sedan blev det avfärd mot Vilhelmina efter en stunds förfest hemma hos Lena. Det var rätt bra på hotellet. Har haft roligare kvällar, men det var helt okej !

Söndagen bestod inte av så mycket. Vi låg framför teven i princip hela dagen. Såg film och hade det mysigt. Idag har jag vart på verkstan och hämta bilen som ajg lämnade igår kväll. Den är nu lagad och klar för ombesiktning. Har bokat en tid och ska dit på torsdag. Nu borde den gå igenom ; P Lisa har kommit hem från Dorotea och jobbet. Med sig har hon svärmor som ska sova här inatt och följa oss till Umeå imorgon. Lisa ska på lasarettet. Blir nog en sväng på stan också. Förhoppningsvis även ett besök på MaceDonalds ute på Ersboda ; ) Dessutom blir det en tur till Umeå på Onsdag. Då är det min tur att uppsöka en läkare. Vi försökte att få tid samma dag, men det gick inte. Mamma ska även hämta sin nya bil på Onsdag, så jag åker med henne.

Det var vad jag hade att berätta. Måste säga att det var en del ; P

Älskar dig Lisa !


Onsdag

Har precis skurat toaletten och handfatet, hunnit dammsuga lite och ska snart börja med maten. Tidigare idag så har jag vart till farmor och på Inlandsfrakt en sväng. Farmor ville att jag skulle sätta upp en brandvarnare till henne, samt borra några hål. Ska ta och göra de någon dag framöver. Ärendet jag hade på Inlandsfrakt var att kolla om dom hade oljefilter till Skodan och Volvon hemma. Det hade dom, så jag tänkte byta det till helgen. Något jag har glömt att berätta är att jag och älsklingen var och högg en julgran i måndags. Hämta även granris så gumman ska kunna göra en krans till dörren =) När vi kommit hem med julgranen så såg jag att den var rätt lång. Skulle nog kunna ha den på övre torget ; P Nja riktigt så lång är den väl inte. Men man får kapa den helt enkelt. Bättre för lång än för kort. Det var vad jag hade att säga.

PPL


Jahaja

Idag har jag vart och besiktat Volvon. Gick inte sådär kanonbra, men det var inga allvarliga fel. Bakljuset, är åtgärdat redan. Sen var det att spolaren för rutan in fungerar riktigt. Samt en spindelled fram på högersida. Var på verkstan idag och de skall fixas till veckan så när det är gjort är det bara att beställa en ny besiktningstid. Var på Vattenfall efter besiktningen för att faxa över ett papper till älsklingen som hon skulle ha. Innan jag fick iväg detta jäkla papper ; P Vet inte hur länge jag höll på. Gjorde på alla de möjliga sätt, men till slut så kom det fram och då ett antal exemplar ;P Senare frammåt eftermiddagen så var jag och Tommy ut till Yxsjö för att stycka ner en utav kalvarna vi skjöt ihelgen. Älsklingen jobbar och kommer hem imorgon. Har kokat kaffe nu och ska snart se på Andra Avenyn. Vad morgondagen har i sitt sköte vet jag ännu inte.

T ♥ L


Älgjakten är över !

Det är precis som rubriken lyder. Helgens jakt resulterade i att en ko och två kalvar blev skjutna. Nu är alltså älgjakten över. Ev ska jag och Mattias ut och ta en kalv framöver, men det är inget bestämt. Vi har ju som sagt fri kalvskjutning. Men jag tror jag talar för alla i jaktlaget då jag säger att man är rätt nöjd. Älgjakten började rätt sent iår, 7 september. Förutom första älgjaktsveckan så blev det bara två helger. Och då blev det bara jakt en dag denna helg. Vi gjorde "klart" igår. Men vi tänkte ändå ut en sväng idag för att försöka ta en kalv till. Men när termometern visade -12 imorse så avböjde vi. Istället städade vi ur kojorna och därefter flådde gårdagens älgar. Vi har som sagt fri kalvskjutning, men det är rekommenderat att man skjuter lika många kalvar som vuxna. Och vi har skjutit 5+5. Det har alltså gått förbannat bra denna säsong, man känner sig riktigt bortskämd ! Visserligen känns det en aning tråkigt att jakten tog slut så fort. Men å andra sidan är det rätt skönt nu när det är så kallt ute. Vem vet, har vi tur så kanske vi har högre tilldelning tills nästa år nu när vi har så satans mycke älg !

Innan jag åkte från byn så var jag och högg en myrtall som vi ska ha ute på altanen. Farsan var även ute på byn imorse för att hugga två julgranar. Han lånade min bil för att kunna ha dem på taket. Men det slutade med att jag lånade Svantes släpvagn och körde hem båda granarna och tallen ; P Nej jag märker att det börjar bli lite onödigt vetande ; P Hur som helst ska jag lägga upp lite bilder.



 

Dessa två bilder visar den nya cd/dvd hyllan och dom två nya vitrinskåpen vi köpte när vi var på Ikea.

     

Dessa fyra bilder visar myrtallen jag högg imorse, fågelbordet, den nya utomhusarmaturen och talgbollar till småfåglarna våra.



Slutligen en bild till dig min älskling, den här är för dig.


Jag älskar dig Lisa !



Snart helg igen

Ja nu var det torsdag. Lisa håller på att tvätta idag och hon lägger även stor vikt på att försöka hinna att göra lite uppgifter till skolan. Hon är så duktig =) Är inte så mycket tid kvar tills hon ska vara klar så det är bara bra. Jag ska städa upp lite i förrådet så jag kan ställa in grillen samt utemöblerna. Senare i eftermiddag ska jag även hälsa på lillgumman i Junsele =) Hur kvällen ser ut det vet jag faktiskt inte.
Imorgon vet jag däremot hur dagen ser ut. Lisa åker till Dorotea på morgonen för att arbeta. Jag har lagt lite älgkött i saltlag som jag tänkte röka imorgon. Och när jag ändå är ute på Granberget så ska jag elda i jaktkojorna så det är varmt tills kvällen då vi ska sova där. Älgajakten börjar nu igen den 10:nde. Vi har inte mycket kvar på licensen, så förhoppningsvis gör vi klart till helgen. Lisa kommer alltså att tillbringa helgen i Dorotea och jag kommer att vara ute på granberget.

T ♥ L


Uppdatering

Som bekant så uppdaterar jag ju min Meduzasamling med nya alster så fort tillfälle ges. Var ett tag sen ni fick läsa om mina nya inköp. Och jag gjort en del inköp på sistone. Därför tänkte jag att ni nu ska få lite bilder och lite beskrivningar. Har en hel del kvar innan jag har allt, om jag nu någonsin lyckas få tag på allt.




MC. 1987. E.Hilter på dansrotundan
(finns även med annat omslag. denna kasett har den gamla omslaget som kom 1993)



MC. Dirty Records 1983. Greatest Hits.
(1987 släpptes den igen, fast denna gång av Mariann Records)



MC. CBS 1990. You aint my friend



Singel. CBS 1981. Gasen i Botten / Mera Brännvin



Singel. Mariann Records 1982. Jätteparty ikväll / Tonight



Singel. CBS 1985. The Wanderer / It´s all over now



Singel. CBS 1981. Jag vill ha en Volvo / 34:an
(Finns med två olika omslag där "Volvo" står med olika teckensnitt)



LP. Dirty Records 1983. Live - Dåren e lös !
(På denna skiva finner man en ung John Norum vid gitarren. På sista spåret på sida B hör man någon som skriker, man kan inte urskilja vad som sägs. Man måste då snurra skivan baklänges. Lyckas man snurra skivan med rätt hastighet får man reda på vad meddelandet är. Eddie står och skriker Runka kuk ; P
)

 

LP. CBS 1985 5 /12. Aint got no cadillac.
(exemplaret jag fick tag på var signerat. detta syns bättre på den andra bilden.


Fredag

Har nyss diskat klart och hämtat lite tvätt. Var tvungen att se så jag hade några rena kläder tills imorgon då vi ska på 50-års fest. Lisas pappa har hunnit bli 50 och ska därför firas =) Ska fara upp på busstationen om ett tag för att hämta lillebror då han kommer från Lycksele. Hur det blir ikväll vet jag inte riktigt. Får se om man går upp på Timmergrillen. Hur som helst ska jag lägga upp veckans låt.


Melody Club - The only ones


Snart helg

Dagen har bestått utav följande. Älsklingen har vart ledig idag så vi har vart och handlat lite mat. Gumman gjorde även ett ärende på Apoteket. Vi var även och inhandlade inflyttningspresenter åt Bocka och Pinkan. Efter detta så åkte vi till Junsele och hälsade på lilljänta =) Under aftonen har vi sysselsatt oss med att se teve, i vanlig ordning ;) Har även vart till mamma och pappa med lite älgkött. Älsket jobbar imorgon så det är dags att sova snart. Vad morgondagen har att erbjuda vet jag bara till en viss del. Ska hämta brorsan på eftermiddan när han kommer med bussen från Lycksele. Mer vet jag inte i nuläget. Det har ryktas om att Sill-Göran a.k.a Gurra Gazol, uppträder på Timmergrillen imorgonkväll. Skulle ju vara rätt trevligt att se honom uppträda. Får väl se om man pallrar sig dit ; )


Gurra Gazol




Gurra Gazol med listettan Jag har väderspänningar


RSS 2.0