Förbannade skit !

Tänk att det ska vara så svårt att godkänna en ansökan och lägga den på lådan. Den 19 Februari var jag på sjukan och gjorde hälsoundersökningen för att få söka körkortstillståndet. Lade ansökan på lådan samma dag. Nu är det lite mer än 7 veckor sedan jag skickade in det. Väntetiden kunde vara upp till 6 veckor. Så igentligen har det ju inte gått så mycket över tiden. Men bara det att det kan ta upp till 6 veckor för att godkänna en ansökan och skicka tillbaka den tycker jag är hutlöst ! När det gått en månad så ringde jag för att kolla hur det gick. Min ansökan hade inte gjorts något åt ännu. Men hon jag pratade med plockade fram den medan jag pratade med henne i telefonen och fick löftet om att hon skulle godkänna den på en gång och skicka den. Det gick några dagar och jag fick ett inbetalningskort från Transportstyrelsen om att jag måste betala en avgift på 200 kr för att min ansökan ska kunna prövas. Alltså hade hon ju inte möjlighet att göra något åt den som hon sa när jag pratade med henne. Eftersom jag inte då hade betalat. Jag betalde ju naturligtvis, men ingenting ansökan fick jag. Förra veckan ringde jag igen och skulle höra vad i helvete dom höll på med. Fick prata med en annan kvinna som kunde se att min ansökan inte prövats under huvudtaget. Jag sa som det var, men hon kunde inte svara på varför jag inte fått den och varför den andra kvinnan inte gjort som hon lovat. Hur som helst så lovade hon jag pratade med förra veckan att hon skulle ringa mig om hon inte kunde godkänna den. Annars så skulle hon godkänna och skicka den samma dag. Har fortfarande inte fått något !! Tycker det är bedrövligt att det ska behöva ta flera veckor för att godkänna ett papper och skicka iväg det.

Har läst på internet att det är fler än jag som har problem. Körskolorna i Umeå far fått säga upp lärare för att eleverna inte fått sina körkortstillstånd i tid. Var upp till 1000 elever som väntade. Dom i min grupp som också läser för busskortet har alla fått vänta på sina tillstånd. Men nu har alla fått det förutom jag ! Sa det till hon som jag pratade med att om jag inte får det snarast så kan dom låta bli att skicka det. Finns ju inte en chans i helvete att jag ska kunna lära mig köra buss på några veckor !

Idag har jag iallafall tvättat lite. Var till Åsele en sväng och hämtade ut en del av tapeterna som vi beställt. Nu tänkte jag äta lite mat innan jag sätter mig och läser lite i tungboken. Ska upp till Saxnäs imorgon och göra bort ett prov.

Lisa du är underbar =)


Talang

Jag och baben sitter och ser Talang nu på 4an. Måste säga att grabbarna med frisbey uppvisningen är det pinsammaste jag sett på länge. Världsmästare, jo tjena ! Hur som helst är det rätt underhållande att se på. Efter detta nalkas det sista avsnittet av Solsidan. Imorgon kommer Othilia och hälsar på. Ska bli så underbart att få ha henne hemma för första gången =) Frammåt eftermiddagen åker vi till Åsele och ska äta hos mamma & pappa. Var länge sen vi var och hälsade på dem. Söndagen består av fiske. Ska till ormsjödammen med peter och fiska. Hördes vara bra med öring där. Vid hemkomsten kanske man får glädja gumman med fångst då ;P Tänker lägga upp en video idag som är riktigt bra !


Criss 99 - New comander


Ny vecka !

Påsken är över och den har vart bra. Fredag och lördag spenderades hemma hos svärmor. God mat, starköl, whiskey och trevligt sällskap. På söndagen, alltså igår, åkte vi ut till Lövstrand för att hälsa på svärfar. Blev lite skoterkörning och korvgrillning. Vi blev även bjudna på mat. Naturligtvis blev det ett par whiskey och lite annat gott också ; ) Med andra ord en riktigt bra avslutning på helgen. Idag har jag läst på busskortet, kombinerat detta med att tvätta. Känner mig rätt nöjd med dagen. Nu ska jag och gumman se sista filmen och Johan Falk.



Pluggar för fullt


Lisa, älskar dig


Påsk !

Har överlevt en dags festande i Åsele under marknan. Nappet på dagen och wärsan på kvällen. Hade riktigt roligt ! Sen ska min älskade flickvän ha en stor eloge för att hon hämtade oss på natten !! Har ju inte bott i Dorotea så pass länge. Me jag måste säga att det var riktigt roligt att komma " hem " och festa med gänget igen =) Det var lite om det som hänt på sistone.

Igår var jag till Lycksele med svärmor och gumman lillebror. Vi var och handlade lite. Dock inget märkvärdigt och inte så mycket. Vi var hemma rätt tidigt. Idag så har jag fått hit en elektriker som har kopplat in tvättmaskinen åt oss. Har gjort första tvätten och den är riktigt tyst, hörs knappt. Vilket är kanonbra ! Imorgon var det tänkt att jag skulle fara på varpsjö-nappet om det är fint väder. Men mitt uppe i allt bestyr inför detta så kom jag på att isborren är i Åsele. Och utan isborr kan det bli riktigt knivigt att fiska. Känns rätt besvärligt att åka till Åsele för att hämta en isborr också. Så vi får se hur det blir. Hur helgen ser ut vet jag till en viss del. Vi ska äta hos svärmor imorgon och på lördag. Blir ev. en sväng till lövstrand och svärfar också, men vi får se som sagt.



Lisa, jag älskar dig !


RSS 2.0