Jahapp

Då var det en ny vecka igen då. Jag och gumman har nyss städat hela lägenheten, känns bra. Imorgon drar vi till Sollefteå och blir där hela veckan. Ska bli trevligt faktiskt. På söndag lämnar vi Sollefteå och åker vidare mot Sundsvall där vi bor en natt. Vi tänkte gå på IKEA dagen efter. Blir nog riktigt trevligt !
Den gångna helgen har bestått av diverse festligheter. Vi har haft roligt iaf =)


Idolbild. Village People


Love you L

fredag

jaha då var det helg. har nyss ätit pizza med gumman och kattis och just nu spelar jag meduza och dricker öl. väntas få besök av robert senare under kvällen =) kattis är alltså här ihelgen, vi ska på fest imorgon så hon hänger med. har jobbat idag och jag måste säga att jag har haft angenämare dagar. men men, det ska finnas sånna också. tänker inte lägga ner mycket möda på detta inlägg. är rätt slö faktiskt. men vem vet, det kanske kommer upp ett inlägg imorgon. hur som helst så har jag lite nya bilder som jag tänker lägga upp inom kort. men en låt ska jag iaf lägga upp.




Idag blir det en gammal goding. Desireless - Voyage Voyage


Lisa, du är allt =)

Höst

Imorse när jag gick på jobbet så kände jag mig tvungen att hämta mössan ute i förrådet. Kändes att hösten är nära, har vart en riktig höstdag. Kallt på morgonen och varmare frammåt dagen. Har gått riktigt bra att jobba idag, känner att jag har hunnit med mycket. Dessutom så har jag vart i anslutning till bilen hela dagen så jag har spelat Onkel Kånkel hela dagen. Vilket är absolut självklart med tanke på det som hänt ! Nu så har vi ätit och gjort bort diverse bestyr. Ska dricka kaffe nu och kolla runt lite på nätet innan jag tar mig ann den andra datorn. Lillebrorsan ska ta den med sig till Lycksele nästa vecka då han börjar gymnasiet. Ska tömma den på det jag har kvar. Det är väl vad kvällen har att erbjuda, om inte gummans pappa kommer hit och ska titta på köket han ska få ta utav min pappa. Blir ev. en tur till Yxsjö alltså. Men något som jag vet med all säkerhet att jag ska göra, det är att dammsuga hallen. Är grus som satan där nere. Nä, nu blir det facebook en stund. Ska se om jag kan spöa gumman i sparkle ; )

Puss på L !

Sorgen är total !

Sorgen är total, som BOAK skrev i sin kommentar till mig imorse. Inte nog med att vår okrönte konung Eddie Meduza är bortgången. Nu har även en annan stor könsrockare lämnat oss. Håkan Florå, frontman i kultbandet Onkel Kånkel lämnade oss ihelgen. 47 år gammal och avled av hjärtbesvär. Det är med sorg jag konstaterar att könsrocken inte kommer att bli sig lik när ännu en gud har gått bort ! Men låt oss se honom som en förebild och en ledstjärna för framtida mästerverk. Onkel kånkel kommer föralltid att finnas kvar. BASE och BOAK ska även ha en minnesafton framöver !


Onkel Kånkel - Tomtekuk ikväll


Onkel Kånkel Feat. Tarmelow - Suger pung som en djäfvul



Håkan Florå alias Onkel Kånkel
Vila i frid !


Fredag !

har slutat jobbet för dagen och sitter just nu och tar igen mig. har sånn satans ryggvärk så det är hemskt. ikväll ska det tydligen ätas surströmming. vi får väl se när dom hör av sig hur det blir. har vart hos mamma och pappa en sväng efter jobbet. dom har grattat mig eftersom jag fyller år imorgon. fick jätte fina presenter, tack så mycket =) och imorgon är det födelsedagsfest för mig, kan nog bli trevligt =) mer har jag inte att förtälja just nu. ska lägga upp veckans låt.



Eddie Meduza - Kuken står


Lisa, jag saknar dig !

Kväll, åter igen.

Har jobbat idag, i vanlig ordning. Har tillbringat största delen av dagen ute på älven. Vi har kört bort en tuva som legat vid intaget sedan förra veckan. Den var riktigt stor, men nu är den bort iaf. Imorgon åker jag upp till Stalon och blir där hela dagen. Är skönt att vara på något annat ställe ibland ! Ikväll så har jag vart till Junsele och hälsat på lilljänta. Hon är så mysig så =) Har suttit bredvid henne när hon badat. Hon är riktigt söt =) Sitter och tittar på teve just nu. Har ätit och diskat bort lite för ett tag sedan. Blev sen middag eftersom det tog tid innan jag kom hem från Junsele. Älsklingen är i Dorotea. Hennes bror fyller år idag så hon blir där ikväll. När hon kommer hem vet jag inte riktigt. Antingen imorgon eller på söndag. Hon jobbar ihelgen så hon blir där. Vet inte om jag har något mer att berätta. Ja det skulle väl vara de att vi har vart och kollat på en tvättmaskin idag. Vi såg ett bra erbjudande i ett reklamblad. Men hur vi gör får vi se. Det blir en tvättmaskin av något slag iaf.
Nepp, nu ska jag bränna en skiva tills imorgon och sen ska jag nog sova.

Lisa, jag älskar dig !

det regnar och regnar

När ska detta jävla pissväder sluta ! Har ju regnat tamme fan hela jävla sommaren. Man kan ju fan inte göra något. Eller det kan man väl, men det är ju alltid trevligare med sol och värme ! Håller på att tvätta just nu. Har hunnit med att tömma båda korgarna så jag känner mig nöjd. Dröjer det förhoppningsvis ett tag innan man måste tvätta igen. Men vi har funderat på att köpa en tvättmaskin till lägenheten så vi kan tvätta när vi vill. Så imorgon ska vi på Lappmarks EL och titta på en. Tidigare ikväll så fick vi besök utav Ida, Henke och Noah. Dom har vart uppe i Tärna och åkte nu hemöver. Lilldrängen är så mysig så ; ) Ja det var väl vad jag hade att berätta förtillfället. Måste snart ut till tvättstugan igen, så jag ska ta och avrunda.

Svar på kommentaren jag fick av Hulk Hogan:

Jag vill börja med att säga att du är en satans jävla fjant. Din okunnighet tyder på en klen hjärna. Och av IP-nummret att döma så kan jag med 99,9 % säkerhet säga att du på dagtid uppehåller dig borta på norrstrand. Troligtvis jobbar du inom industrin, t ex Åsele varmförzinkning. Hur som helst så är du en jävla n00b.


Ska lägga upp en inslag av dragspel


Ryggvärk

År ju tamme satan bedrövligt hur dåligt tränad man är. Har vart ute och skottat grus med jaktlaget ikväll. Det var iofs ganska mycket grus, men vi var ju sex stycken så man tycker ju att det inte borde vara så jobbigt. Jo tjena ! Eller jag ska väl inte påstå att det var jobbigt. Men min rygg höll tydligen inte med. Har ont så guds förbannat i ryggslutet. Nej nu är det verkligen dags att börja träna. Inte träna för att se ut som Arnold Svartneger. Men i allafall träna upp muskelaturen lite, och framför allt ryggen ! Nä nu tror jag det blir lite dator, tv och kaffe. Innan jag lägger mig för kvällen. Är rätt trött faktiskt !


Bedrövligt tamme fan !

Har inte skrivit blogg på hela veckan. Men jag måste erkänna att jag är en aning lat när det gäller bloggen. Ska inte lova så mycket hädan efter. Inläggen får komma när dom kommer. Helgen har vart superbra måste jag säga. Igår så åt vi kräftor och drack öl hemma hos mamma och pappa. Senare frammåt småtimmarna så spelade vi kort ; ) Vi hade väldigt trevligt helt enkelt =)  På fredagskvällen så var både jag och gumman trötta så vi gjorde inge märkvärdigt. Var ute och åkte lite bil, ja det var väl det enda. Nu har vi stått och gjort mat. Det blir grillning ikväll så vi ska snart tända. Tänkte jag skulle lägga ut en video som plåster på såren.



Bertils Semestertips



Tack för ihelgen Lisa, Adam, Marcus, Mamma och Pappa.

Äntligen måndag

Jaha då var det måndag igen då. Ska börja med att berätta att helgen har vart bra. Trevligt sällskap, god mat och bra musik =) Riktigt bra faktiskt. Har jobbat idag, måste säga att det gått riktigt bra. Gumman har åkt till Dorotea för att jobba. Hon stannar kvar där och kommer antingen hem imorrn eller på onsdag. Ska hoppa in i duschen snart. Sen ska jag över på galven och lämna några saker som ska ytbehandlas. Ska även in på Ica och lämna igen filmen vi hyrde igår. Ja det var väl vad jag hade att berätta just nu. Kanske återkommer med ett inlägg senare ikväll.


RSS 2.0