God Jul !

Äntligen julafton ! Tänkte skriva ett inlägg innan jag duschar. Sen ska jag vidare mot svängvägen. Saknar Lisa så guds förbannat, skulle vilja ha henne här. Men hon kommer ju hem imorrn som sagt. Vi var hemma hos Wiklund igår för det årliga uppesittarn, var väl inte samma drag som det var ifjol. Men jag hade då trevligt iallafall, Onkel Kånkel och glögg ; ) Nej jag ska inte bli långrandig, har tusens saker att göra. Ha en bra jul allihopa !

Lisa Eriksson, min snygging. Jag älskar dig mer än allt ! Glöm aldrig det !




En dag kvar !

Snart är det Julafton, bara en dag kvar. Det känns verkligen att det är jul. Märks överallt ! Jag och Älsk har varit ute och julhandlat om man kan säga så. Vart på Konsum, Sytemet, Ica och Lappmarks El. Och som vanligt blev det dyrt på sytemet, kan inte förstå ; )
Har hämtat ut endel julklappar, känns bra att jag har fått det innan julafton. Det fattas dock ett paket som skall ges bort till mor&far, men dom får det fortast möjligt. Skall även ta och skicka iväg julklappen till lilljänta =) Min stämpling skulle betalas ut idag. Och jag såg till min förtvivlan att jag inte fått in pengarna. Har ringt runt till If Metall och Banken. Måste säga att jag blev riktigt förbannat, är så förbannat less på detta jävla fack ! ingenting fungerar som det ska. Men julefriden återställdes senare under dagen. Allt är frid och fröjd =) Hur kvällen ser ut är dock oklart, men troligtvis så bli der ett besök uppe på berget hos Wiklund. Den årliga uppesittarn ; ) God Jul allihopa !



Istället för julkalendern. The Errols - Julesång
Ett måste för att får den rätta julkänslan !


Ett fel har uppstått !

Har suttit och lyssnat på Lars Vegas Trio´s julklassiker nu medans jag har passat kyckligen jag har i ugnen. Samtidigt har jag funderat över julkalendern som jag lägger ut på bloggen. Sunes jul har jag ju på köpvideo och har alltså sett dessa alla avsnitt ett x antal gånger. Jag och Emil brukar ha en tendens till att se denna underbara serie när det är fest också. Hur som helst så har jag gått igenom alla inlägg denna månad där jag har ett avsnitt upplagt. Efter att jag lagt upp dagens avsnitt så insåg jag att det inte stämmde. Dagens avsnitt är det som skall läggas upp imorgon eftersom att avsnittet heter Dan-före-dan. Vilket man med enkel mattematik förstår att det är dagen före julafton. Började ransaka mitt minne och försökte komma på vilket avsnitt som fattades. Till slut kom jag på att det är avsnittet där familjen Andersson besöker kyrkan för höra dottern Anna sjunga solo. Har nu letat åt det avsnittet och tänker lägga upp det för att återställa ordningen. Vilket placering detta avsnitt har bland alla 24 har jag ingen aning om. Men jag hoppas att ni ser över detta ; ) Lägger inte upp något avsnitt imorgon, men då tänkte jag kompensera med något anant gudafruktigt istället.



Kyrkan del 1
Måste även tillägga att detta avsnitt har den bästa början. Gillar Rudolfs svordomsramsa när han inser att låset har frusit. Kan skratta tills jag storknar tamme fan ; )




Kyrkan del 2

22 December

Ja snart är det julafton. Jul är trots allt en härlig tid, i juletid blir männskan god ! Som Rudolf i Sunes jul brukar säga ; ) Lisa jobbar till fyra idag, sen är hon ledig imorrn. Det är bra så jag får träffa henne lite. På julafton jobbar hon igen och även juldagen. Hon stanant i Dorotea på julafton, vilket jag förstår. På juldagen blir det väl utgång i vanlig ordning. Hur det ser ut med förstänkare och dylikt har jag igen aning om. Men jag pratade med Niki för ett par dagar sen. Och han skulle vara hemma i Åsele över jul och troligtvis komma och hälsa på. Blir trevligt, var ett tag sen man såg honom. För er som inte vet så är Niki en gammal kompis jag brukade vara mycket med förut.
När jag kollade posten idag så fick jag se att jag fått första "beställningen" gällande julklapparna. Väntar dock på en till, frågan är om jag hinner få den innan julafton, är tveksam. Men jag får väl ge bort den i efterhand. Har också haft Robert på kaffe idag, blev dock en kort visit. Han skulle ut till Bomsjö och mata katterna eller va fan de va ; P Nej jag märker att det börjar bli en massa onödigt svammel ; ) Ska lägga upp dagens avsnitt av julkalendern.



Avsnitt 22

Slutet på veckan

Ja då var denna vecka till ända och julafton närmar sig. Igår var det trivselkväll med grabbarna, hade riktigt trevligt faktiskt. Sitter just nu och funderar på att göra mig någon mat. Sen längtar jag som ett tok efter älsklingen. Hoppas hon kommer snart ; ) Hon skulle äta hos svärmor innan hon skulle fara. Min far fyller år idag, så ett besök på svängvägen hade jag tänkt när Lisa kommer hem. Grattis Grattis Farsan ! 
Snart är det jul som sagt. Det går jävla fort ! Sen vankas det nyår om några dagar också. Undrar hur det blir ? Om vi drar till Uppsala eller inte. Kan ju vara roligt att göra något annat. Aja ha det så länge !


Avsnitt 21 del 1


Del 2


Slutligen tänkte jag lägga upp en video till farsan på hans födelsedag. Eftersom att han gillar dragspel så blir det naturligtvis dragspel.


Grattis än en gång !

Fel ?

Har skrivit inlägg tidigare idag, lagt upp dagens avsnitt av julkalender m.m. Men jag ser att det inte kommit upp ännu. Kanske är något fel eventuellt, tänkte meddela så att ni inte tror att jag ligger på latsidan ; )

Lördag

Det har blivit Lördag även denna vecka. Älsklingen är i Dorotea för att jobba. Hon ska sova där inatt för att även jobba morgondagen. Som tur är så kommer hon hem imorrn ; ) Sitter just nu i hemmets lugna vrå framför datorn och njuter av Johnny Bode´s underbara musik. Har haft Strömberg på kaffe underförmiddagen, och nu väntar jag på att datasupport Boak ska komma och hjälpa mig med datorn. Dår väl se när han kommer. Vad som händer iafton vet jag inte ännu. Ska eventuellt sammanstråla med Emil Persson. Sen är det ju som jag skrev i gårdagens inlägg, rätt mycket på teve så jag är inte helt göralös ! har glädjen att meddela att småfåglarna verkar tycka om maten jag satt ut. Igår såg jag nämligen ett par gula bollar runt fågelhuset. Ska spika fast svålen som vart över från julskinan också, blir nog söbben ! Ska lägga ut dagens avsnitt av julkalendern. Sen tänkte jag bjuda på en gammal bild på mig och Emil. Bilden är från en skotertävling i Dorotea. Se och njut ; )


Av klädvalet att dömma så anar jag ett starkt alkoholintag ; )




Avsnitt 20

Helg

Då var det helg igen. Lisa jobbar idag så jag är ensam. Håller på att tvätta och stöka lite. Hon kommer hem runt 5-6 tiden skulle jag tro. Så jag hade tänkt att ha maten klar tills dess. Vad som händer ihelgen är ännu inte klart. Bocka skulle komma förbi nån dag. Han skall hjälpa mig med datorn så jag får igång spelet jag fått. Och Robert skulle eventuellt komma förbi imorrn då han städat ur lägenheten i Umeå. Mattias verkade skepitsk till morgondagen så jag antar att det inte blir något. Såg till min förtjusning att det var mycket bra på teve ihelgen, så en det finns alltid en lösning ; ) Kommer att vara ensam största delen av helgen eftersom att Lisa jobbar. Men det är inte något att göra åt, sen är det ju bra att hon har jobb. Har suttit och laddat upp en del klipp på youtube. Har flyttat över allt jag hade på min gamla dator till min nya och det visade sig att jag hade en del. Så gå gärna in och titta ! Ska avrunda detta inlägg och lägga upp veckans låt, dagens avsnitt av julkalendern och en bild på granen våran.
Trevlig helg och God Jul !




Ja nu är det ju precis som det ser ut. Den är ju inte det vackraste som finns ; p !! Sen är den en aning sne också. Vill även poängtera att det fulaste sidan är innåt väggen. Vill inte avslöja för mycket men jag kan säga såhär att Kurt Olsson har lösning på hur man fixar en fin julgran ; )



Avsnitt 19




Nvandrarna - Fångad av en gränsvakt¨
Magnus Olsson tipsade mig om denna grupp för ett par år sedan. Och även om det inte är något miljonprojekt så kan man inte låta bli att skratta !

Julen står för dörren

Det märkt att julen är här, iallafall i våran lägenhet. Jag har kapat till och tagit in granen som står i badkaret för avtining. Har hängt ut mat till småfåglarna, talgbollar, frön och nötter. Har även blivit grymt irriterad på att tallen jag har ute på balkongen ramlar ner så fort det blåser. Så jag har nu surrat fast den med snören så den ska stå pall för vad som helst ; ) Lisa håller på med julskinkan, griljerar och in i ugnen. Luktar gott ! Ska provsmaka så fort den är klar. Hon tänker även göra knäck idag. Måste tillägga att det var min tur nu när det gäller att skada sig. Skulle hjälpa Lisa i köket och slant med kniven. Men det är omplåstrat och håller på att läka, förhoppningsvis ! Senare ikväll ska vi pynta granen och njuta av dess utstrålning. Vad som händer ihelgen är ännu oklart, Lisa jobbar iallfall. Tänker lägga upp några bilder som jag tagit idag.


Fågelhuset


Julklappen åt lilljänta. En jacka och pälsskor =)








Del 1 avsnitt 18


Del 2 avsnitt 18


Tripp till Umeå

Ska börja med att be om ursäkt för att jag inte skrev någon blogg igår. Men det blev så sent när vi kom hem från umeå så de blev sängen på en gång. Vi var som sagt till Umeå igår för att handla lite. Svärmor skulle även upp på lasaretett. Nu har jag och Lisa köpt pynt till våran julgran. Köpte också julklappen åt lilljänta. Får lägga upp bilder på de sen. Vi sov i Dorotea inatt och ska åka hem efter vi ätit. Var trevligt igår faktiskt. Finns ju så kopiöst jävla mycket man skulle kunna köpa. Skulle vara fint att vinna ett par hundra tusen såhär till jul så man kunde få köpa allt man ser ; P Måste även tillägga att när vi var in på Rusta så hittade jag en tapet som jag skulle vilja ha. Den var riktigt jävla fin. Men vi får väl se hur de blir ; P Hur helgen ser ut vet jag inte ännu. Lisa jobbar iallafall hela helgen. Pratade med Mattias om vi kanske skulle ta och fara ut på lördag för att se om vi kunde få oss en fågel. Får väl se om han hör av sig ! Eftersom att jag inte skrev någon blogg igår så ska jag lägga ut veckans dragspelsvideo, samt avsnittet för julkalendern.


Del ett av avsnitt 16

Del två av avsnitt 16



Avsnitt 17


Veckans dragspelslåt med Walter Eriksson och Hasse Tellemar. Och har man sett Sällskapsresan 1 ett par gånger så känner man igen låten. Höjdarbandet Las Peras spelade den här under en fest. Riktigt bra !

Ny vecka

Det är måndag och en ny vecka. Jag och Lisa har vart till den nya lägenheten idag. Vi har mätat hur många tapetvåder som kommer att behövas. Ska man tapetsera om så är det lika bra att tapetsera om allt. I vårat fall så är det så. Det finns ju som bekant inte enn enda väg som är "felfri". Ja de skulle väl vara toaletten isåfall. Men där är det ju väv och målat ändå så ; ) Nu har vi ett ungefärligt antal på hur många våder som behövs. Blir eventuellt några fondväggar så vi får pussla ihop det senare. Lånade även tapetboken vi fick välja ur. Så nu ska det göras riktigt fint ! Måste säga att det var tungt att kliva upp idag. Vi såg på Hemsökta Hus tills klockan halv fem imorse. Det var först två avsnitt, ett uppehåll för ett annat program och sedan två avsnitt till. Det var tungt att hålla sig vaken på slutet, men det är ju en bra serie så va gör man inte ; ) Nu ska vi pyssla på här hemma med diverse saker och sedan dra till Dorotea. Vi kommer att sova där inatt och imorrnbitti drar vi till Umeå.


Söndag

Denna vecka är till ända. Igår var vi som sagt och tittade på lucia i kyrkan. Måste säga att dom gör det för jävla bra ! Visste ju som bekant om att lillebror skulle sjunga solo i slutskedet av uppträdandet. Höll på att smälla av när jag hörde hans röst. Han var verkligen bra på att sjunga, helt jävla otrolig ! Har ju ifs aldrig hört honom sjunga "på riktigt" så jag hade ju ingen aning om hans kapacitet ; ) Nog har jag hört honom sjunga med till Torsten hällde brännvin i ett glas till Karin Söder medans jag bodde hemma. Vilket jag är mer än nöjd över ; ) Men som sagt aldrig hört honom sjunga sådär. Blev då riktigt stolt iallafall ! Efter vi vart i kyrkan så for vi hem och käkade middag, sent som vanligt. Kan inte förstå att vi altid äter så sen jag och gumman ; ) Kvällen fortlöpte framför teven med diverse filmer. Och denna kväll kommer nog att se ut på samma vis. Har planerat att se Parlamentet, Wallander och slutligen Hemsökta Hus i vanlig ordning. Känns surt att det är uppehåll för Andra avenyn fram tills Januari. Har verkligen blivit fäst vid denna serie. Imorgon hade vi tänkt att fara på kommun och låna nyckeln till våran blivande lägenhet. Vi ska kolla hur mycket tapeter som kommer att gå åt. Sen skulle vi ha varit till farbror på färghandeln för att kolla vilka tapeter som finns att välja mellan. Ju fortare desstu bättre ! Nu har verkar Lisa ha duschat klart så jag tänker duscha och sen ska vi hem till mor&far för att äta.


     

Lite bilder från gårdages uppträdande !



Dagens avsnitt av julkalendern

Älskar dig sambon min !

Lördags eftermiddag

Sitter och lyssnar på Radio Guld, musiken du minns ; ) Riktigt bra radiokanal måste jag säga ! Tömde kameran nyss på bilder. Tänkte ta med mig den till kyrkan när vi ska dit. Bilderna jag hade på kameran var tagna i lägenheten. Och jag måste säga att sen Lisa kom hit med sina saker så måste jag säga att det ser ut som att någon bor här ; ) Riktigt hemtrevligt. Känns nästan vemodigt att flytta härifrån nu när det är så fint, haha. Men det blir lika fint i nya lägenheten när vi fått upp nya tapeter och möblerat precis som vi vill ha det ! Blir kanonbra. Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder i detta inlägg eftersom att jag är dålig på att lägga upp bilder.



   





Love you Lisa !

Lucia

Det är den 13 December idag, vilket betyder lucia. Jag och Lisa ska gå till kyrkan senare ikväll och titta på luciauppträdandet. Även min lillebror ska sjunga solo ; ) Ska bli roligt att se faktiskt ! Kanske ska nämna att gårdagen spenderade vi ute på samhället. En sväng på kronan och pizzan hann vi med. Vi var också upp till Janssons nya lägenhet och tittade, riktigt fin. Vi besökte blomhörnan där mor&far spelade. Dom var lika bra som vanligt. Var tvungen att köpa en ros till dom. Och dom såg då nöjda ut iallafall =) Det blev ett par öl vill säga. Jag hade tänkt att jag skulle lägga ut dagens avsnitt av julkalendern.


Helg !

Besiktningen igår gick helt perfekt. Efter ca två minuter så fick vi gå ; ) Hon stannade dock kvar i en 20 minuter, så jag antar att hon antecknade något. Vi var kvar i Dorotea ett par timmar innan vi drog till Åsele. Det blev ett smärre kaos igen efter att vi burit in sakerna vi hade med oss. Men vi kännde att vi behövde en vilodag så vi tog de lungt igår. Så idag ska vi gå igenom grejjerna vi kommit hit med. Har planerat att frakta en del på svängvägen för fövaring. Som det ser ut nu så kommer man att bli vansinnig på att se allt ! Tror bestämmt att jag ska dricka mig en julöl ikväll och imorgon ; ) Det är ju även det årliga fyrverkeriet ikväll, så vi ska väl dit och titta. Mor&Far spelar ikväll, på blomhörnan, så dit går vi väl också ; ) Deras duo heter Nektar och dom är verkligen värda att se !
Den 12 December idag och det är dags för lucka 12. Skall även lägga upp veckans låt !


Avsnitt 12



Eddie Meduza - Mera brännvin

Dagen D !

Igår runt elva snåret så hade sakta men säkert städat oss ut ur lägenheten. Burit resterande saker till bilen och slängt en del rat. Lisa och svärfar for även till Åsele en sväng under gårdagskvällen med grejjer. När vi äntligen var klara så for vi upp till svärmor och fick kaffe och nybakade kakor ; ) Vi sov för övrigt hos henne inatt. Annars skulle vi ha måsta tillbaka till Dorotea idag igen för att besikta lägenheten. Ikväll sover vi i Åsele med andra ord ; ) Nej nu ska jag ta och äta upp mackorna och avrunda detta inlägg. Besiktningen väntar ; )



Skada på finger och storstädning

Ni som läste gårdagens inlägg vet ju att vi är i full gång med städningen. Vi städade som sagt för fulla muggar igår. När svärmor sluta jobbet så var vi och käkade med henne och Lisas bröder. Sedan hjälpte hon till med tapetseringen inne i sovrummet. Tapetrullen som var över från när Lisa tapetserade räckte till 3 våder. Igentligen skulle vi ha behövt fyra. Men det fick räcka med de vi hade. Tapeterna satt på väggen efter ett tag och verkar sitta kvar ; ) Vi fortsatte med städningen ett tag för att sedan gå upp till svärmor. Hon skulle bjuda på fika. Vi drack glögg och åt mackor, vilket var väl behövt. Jag sa åt Lisa att vi skulle ha skurit upp lite salami. Svärmor har ett redskap för att skiva saker med, ex korv och grönsaker. Det som skall skivas skall igentligen sättas fast i ett handtag för att underlätta arbetet, samt för att öka säkerheten ; ) ! Men Lisa använde inte detta handtag utan höll i salamibiten med fingrarna istället. Vilket snabbt resulterade i att Lisa skar bort fingertoppen på långfingret. Fingertoppen låg kvar på bänken ; ) Det blödde kraftig men nu är det omplåstrat. Det värsta är att hon inte kan använda den handen när hon ska torka och skura.

I förmiddags var vi till Åsele och lämnade madrasserna och sängkläder. Vi skulle tammefan han behövt en lastbil för att få med oss grejjerna. Igentligen är det inte så mycket saker kvar men det är för mycket för att rymmas i Lisas bil. Vi får se om vi får assistans av svärfar senare ikväll. Så fort vi får bort alla grejjer från lägenheten så blir det nog lättare att städa. För ikväll måste vi vara ute ur lägenheten. Imorrn ska det vara kliniskt rent för då skall den besiktas. Hoppas det går vägen bara ; )


Det går utför !

Kollade statistiken på min blogg nyss. Jag måste säga att det ser mörkt ut. Iochförsig så har jag jag nio läsare hittils idag. Men statistiken går upp och ner hela tiden, ganska kraftigt. Dessutom saknar jag era kommentarer. Ha ni några önskemål som skall uppfyllas för att det ska bli mer intressant att läsa blogga så säg bara till. Vaknade förr ett tag sen och har lega och dragit mig medans Lisahar pratat i telefon med Moa, låter de som. Vi ska snart packa bilen full och dra till Åsele. Finns ju en del saker kvar som ska till Åsele så att det är bara att börja köra grejjer. För vi får inte med oss allt på en gång. Det blir som sagt en sväng till Åsele nu för att sedan åka tillbaka på en gång och börja städa. Svärmor ska komma förbi senare idag för att hjälpa oss att tapetsera också. Hoppas rullen räcker till fyra våder. Men enligt min och Lisas bedömmning så ser det mörkt ut. Nej nu ska jag avrunda och åka till Åsele.




Denna veckas dragspelsvideo


Älskar dig Lisa

Julstädning ?

Idag är det städning som står på menyn. Jag och Lisa har städat i princip hela dagen. Jag började med att städa skrubben och göra den klar för inspektion ; ) Sen gav vi oss på köket, där vi förövrigt inte är klara än. Det är lite svårt att städa ur när man fortfarfande bor i lägenheten. Det är till att välja ut var man kan städa och inte. Med tanke på att vi måste ju vara kvar i lägenheten ett tag till. Det är otroligt ändå vilken tid det tar att städa när man skall vara riktigt nogrann. Ska även tillägga att vi varit till Åsele en sväng ikväll också. Lisas farsa skulle till Lycksele och hämta en lastbil så vi åkte med honom. Lisas bil blev färdig i Torsdags, så det var dags att hämta den. Och som det verkar så går den bra nu. Vi for även förbi svängvägen och lånade lite saker inför tapetseringen som måste göras. Troligtvis börjar vi med den imorgon. Miljoner saker som ska göras !!




Helgen är till ända

Det är söndag och sista dagen på denna vecka. Vaknade av ett gäng meddelande ; ) Lisa som under gårdagen bytte till en delad tur. Är lite osäker på hur tiderna är. Men hon börjarde sju imorse och är ledig ett par timmar under eftermiddagen och jobbar till nio ikväll. Lisa skickade iallafall ett par meddelanden och undrade om jag skulle följa med henne ooch svärmor på lunch. Svärmor hade precis slutat och Lisa hade påbörjat sina lediga timmar. Vi var och åt lunch för att sedan gå hem och lägga oss framför teve en stund. Kan inte fatta att jag är så jävla trött idag. Imorgon ska vi börja på att städa ur lägenheten. Det känns att det är på gång nu =) Tänkte jag skulle försöka att göra något idag men jag är jävligt trött : S Ska iallafall lägga upp dagens avsnitt av julkalendern.



Love you L

Lördag

Lisa jobbar och jag fördriver tid. Hittils idag så har jag målat klart väggarna. har även börjat led golvlisterna. Har upptäkt att det tar en jävla tid att måla lister med tanke på att det krävs en stor försiktighet. Får ju varken komma färg på golvet eller på tapeten. Iofs så har jag tejp på golvet så att jag inte ska söla så förbannat. Men på tapeten törs jag fan inte sätta någon tejp. Haha ja jävlar vilka bekymmer ; ) Har tagit en paus nu iallafall, dricker kaffe och lyssnar på musik, samt skriver blogg. Skivan jag lyssnar på har jag inte spelat på ett tag så det var härligt att höra den igen. För övrigt så ska jag se om jag är så få mig en tvätt tid ikväll. Skulle vara bra att tvätta bort det som ligger i korgen innan vi flyttar till Åsele. När jag gick in i köket idag så hade gumman skrivit en lapp åt mig. Fan så mysig hon är =)
Igår så låg jag länge och läste i boken jag köpt. Det är tamme fan otroligt vilken härva alltsammans är. Ett enormt nätverk styrt från en ledare. Har läst två kapitel nu. Det första om Hells Angels och det andra om Bandidos. Kapitlet jag är på nu handlar om Brödraskapet Wolfpack. det var verkligen ett bra köp den där boken ; )
Tänkte att jag skulle lägga upp dagens avsnitt av julkalendern. Och även detta avsnitt är delat upp på två klipp. Även en hälsning till galvpojkarna. Hoppas ni får det bra i Skellefteå idag !




5 December och helg.

Idag är det som bekant fredag och den 5 December. Det närmar sig jul med andra ord. Lisa jobbar hela helgen, dessutom är det kvällar. Så det blir mycket ensam tid, men va gör man inte för att träffa älsklingen den lilla stunden man kan ; ) Sitter just nu och kollar på Simpsons, har vart ute i tvättstugan och stoppat in i torktumlaren. Har även vart och inhandlat sandpapper under eftermiddagen. Har spacklat igen skruvhål i väggen som ska slipas ner och målas. Trots älskligens frånvaro är jag inte helt göralös ; ) Pratade med Morgan Blå tidigare idag om ev. öldrickning ikväll. Men han skulle till Lycksele under morgondagen så de sket sig. Men jag ser det positivt, har nämligen köpt en bok som jag håller på att läsa. Den heter Svensk Maffia och är en kartläggning över kriminella gäng som verkar i Sverige. Fick höra talas om boken av Bocka som köpt och läst den. Han hävdade att den var riktigt bra. Vilket jag tycker redan, har bara läst första kapitlet och en bit på andra. Är redan fast ; ) Tack för tipset Bocka ! Ska ju som vanligt lägga ut dagens avsnitt av julkalendern samt veckan låt.


Dagens låt hittade jag av en slump på Youtube. En gammal partyklassiker som man har nött ett par gånger ; )



Dagens avsnitt av julkalender är uppdelad på två klipp


Lucka 4

Det är den 4 December och dags för lucka fyra. Vet ju inte om julkalender uppskattas eftersom att jag inte hört något från mina läsare. Men jag fortsätter väl och ser om jag blir mordhotad eller inte. Lisa är på skolan idag och jag antar att hon slutar om en stund. Fick beskedet av vaktmästaren idag att vi ska få tapetsera om i lägenheten. Känns skitbra måste jag säga. Vi vill absolut inte bo där när det ser ut som de gör nu. Så vi ska fara dit och mäta för att se hur mycket som behövs, hämta ut material och sen börja tapetsera. Men prio ett just nu är att göra klart Lisas lägenhet innan besiktningen nästa vecka. Igår när vi for från Åsele så hade Lisas far kört dit hennes bil och lämnat in den på verkstan. Vore väl satan om den inte ska bli bra nu ! Nog om detta, ska snart möta gumman och fara på affärn.


Lucka 4


Love you Lisa !

Lucka 3

Efter att jag skrivit dagens blogginlägg så fick jag en idé. Jag berättade förslaget för Lisa och hon tyckte lät bra. Under min tid på galven och skrivandet på galvpojkarnas blogg så gjorde vi en julkalender. Ett nytt avsnitt skrevs varje dag ända fram till julafton. Historien hittade vi på själv och turades om att skriva dagens handling. Men jag tror att det blir lite svårt för mig att skriva ihop en kalender alldeles själv. Då tänkte jag såhär att det finns många avsnitt på Youtube av julkalendrar som gått genom åren. Så varför inte ge en repris av dessa härliga och omtyckta kalendrar ?
Jag tänkte alltså lägga ut ett avsnitt per dag av en julkalender. Har valt Sunes jul som är min personliga favorit. Nu har jag ju inte lagt upp lucka 1 och 2 eftersom att idén kom ikväll, så jag lägger upp dessa tre nu.


Lucka 1


Lucka 2


Lucka 3

Onsdag

Har ju infört på denna blogg att det skall läggas upp en dragspelsvideo på tisdagar efter önskan av min far. Men igår var det fullt upp. Vi flyttade grejjer på dagen och sov i Åsele tills idag så någon dator tog vi inte med oss. Så jag tänkte att jag skulle lägga upp den idag istället. Som sagt så körde vi en vagn med grejjor till Åsele igår. Nu är det i princip tomt i Lisas lägenhet. Bara sängmadrasserna, tvn, dammsugaren och lite småskrammel kvar. Så nästa torsdag är det besiktning av lägenheten, d.v.s utflyttning på onsdag. Vi var och kollade på den nya lägenheten idag också. Vi ansåg att det skulle vara bra att ha mått på alla rummen. Och...jaa...måste ju säga att det var både bra och dåligt att fara dit. Måste tillägga att vi varit lite "dumma" som bara varit dit när det har vart mörkt och när den har vart möblerad. Men det har vart så dåligt med tid. Har inte passat på dagarna. Vid besöken så ansåg vi att den var fin. Men i själva verket var den inte så fin! Idag såg vi verkligen alla skavanker och fel, inte trevligt alls = / När vi lämnade tillbaka nyckeln idag så tog vi upp alla felen. Menade på att vi ÄR i behov av tapetsering. Det lät inte omöjligt iallafall, hon vi pratade med verkade förstående. Så förhoppningsvis så blir det nya fräscha tapeter ! Är rätt ont om tid till att göra de eftersom att det är juletider och den sista januari ska vi vara ute ur lägenheten på Finnpåls. Antar att vi får tapetsera själv, går fortast så. Min mor är ju väldigt duktig på att tapetsera så vi får lejja in henne ; P


Här kommer veckans dragspelsvideo.


Måste även lägga upp en video till. Det var såhär att jag och Lisa såg programmet morgonsoffan igår på teve. Och i varje program så har dom ett inslag som kallas Nightvision. En i gänget bakom morgonsoffan agerar ett danskt medium. En parodi på något ockult program. Här är iallafall avsnittet från gårdagens program och jag skrattade så jag låg dubbelvikt tamme fan =)




Slutligen vill jag säga att jag älskar dig mer än allt Lisa. Tack för att du finns !

Ny vecka

Gårdagen bestod utav sprängande huvudvärk och illamående. Både jag och lisa mådde riktigt dåligt. Men med tanke på alkoholintaget under lördagen så är det itne så knepigt att det satte sina spår. Vi fick ju som sagt var tag på en som körde. Eller det var Taxi som stod för fordon och chaufför mot betalning ; ) Bowlinghallen var en riktig höjdare måste jag säga, än fast Lisa var tusen ggr bättre på att spela än vad jag var ; )  Efter bowlingen en mellanfest och sen hotellet. Och där var det ingen kö vid ingången, lite folk och absolut ingen kö till baren. Optilmalt med andra ord ! Inne på hotellet blev det rena julafton när jag fick se att gänget från Varpsjö med Jansson i spetsen gästade Vilhelmina och hotellet. Det var en bra kväll helt enkelt =) Men nu  blir det nyktert fram till nyår känns det som. Lisa jobbar till klockan fyra och är dom hemma om ett tag. Tänkte att jag skulle ha maten klar tills hon kommer hem.
Imorgon skall vi eventuellt flytta resten av sakerna som är kvar i lägenheten. Inte mycket alls, men det ska med det också. Kaoset i Åsele skulle ha behövts organiseras också. Bära ut lite saker i förrådet m.m.
 
Passa på att läsa årets julkalender på galvpojkarna.blogg.se !


Lisa jag älskar dig | Nio månader idag =)


RSS 2.0