Fredag

Har nyss kommit hem. Har vart och kastat julgranarna och även tallen vi har haft ute på balkongen. Tur att det finns en extra soptipp när ordinarie är stäng, ÅVAB ; ) Lisa jobbar och kommer hem runt sex snåret. Hur helgen ser ut vet jag till viss del. Tänkte försöka komma ut imorgon och jaga lite fågel om vädret tillåter. Är ju snart slut på denna månad vilket även betyder att det snart är slut på toppfågeljakten. Skulle vara mumma om man fick lägga ner ett par tuppar. Var ut förra helgen men utan resultat. Men man får se det såhär att det blev ju ett par kilometer på skidor. Vilket alltid är nyttigt. Annars så har jag börjat med busskortet. Är rätt mycket att läsa, helt annan teori mot för vanlig personbil. När jag är klar med den utbildningen så har jag även läst teorin för lastbil. Så går det bra nu det här så tänker jag ringa om en tid för uppskrivning och uppkörning. Men som sagt, en sak i taget ! Inte fel att ha en alt. två nya bokstäver på körkortet. Var väl vad jag hade att berätta förtillfället.


Längtar tills vi får ha dig hemma lillgumman =) !


Veckans musikinslag är tillägnat Jansson. Tror att det här är ett musikstycke helt i hans smak ; P 


Sven Uslings Trio besöker programmet Nygammalt 1989.
Lägg märke till Peter på keyboarden, schyssta moves ; P


Lisa, du är underbar !


sammanfattning av helg

Som sammanfattning av den gångna helgen kan jag säga såhär. Igår var jag och Peter ut för att leta efter fågel. Vi skidade runt några timmar men utan resultat. Vi kammade hem noll med andra ord. Igår kväll hade vi Adam och brorsan på middag, det serverades tacos. Senare kom Peter och Kattis förbi. Gumman och Kattis sysselsatte sig med scrapbooking medan jag och Peter tittade på teve. Blev ett par öl också innan kvällen slut. Idag har jag och Adam vart ut till Yxsjö och pimplat ett par timmat. Vi hade några hugg just i början men vi kom hem tomhänta. Det var inte speciellt kallt temperaturmässigt. Men det blåste som fan, vilket gjorde att man frös. Men efter va 1 ½ timme så tittade solen fram. Vilket gjorde att det blev trevligare att vara ute.

Nu har jag precis diskat och ska snart skjutsa Adam till Dorotea. Lisa har jobbat idag och skulle äta middag hemma hos hennes far. Så jag täntke svänga förbi där innan vi åker hem till Åsele igen. Ikväll är det den andra filmen om Johan Falk som står på menyn. Imorgon ska jag upp till Saxnäs för information om busskortet.

Lisa, du betyder så jävla mycket !


Errol Eddie Meduza Norstedt

Det är nu åtta år sedan vår gud lämnade oss. Vulgärrockens konung och den störste brännvinsprofet som någonsin har funnits och kommer att finnas. Vi tackar honom för allt han givit oss under hans livstid ! Hans musik och budskap kommer alltid att leva kvar inom oss. Dina alster kommer aldrig att sluta spelas. Du var och är föralltid The leader of the rockers ! De e för jaevle braa !



Vila i frid !


Fredag

Har nyss kommit från Lycksele. Åkte di i eftermiddags för att hämta brorsan. Älsklingen jobbar och kommer hem imorgon. Hon har då Adam med sig. Var tidigare i veckan och köpte nya skär till isborren då dom befintliga var odudgliga. Så jag och Adam ska ut till yxsjön och dra några borrar hade vi tänkt. Imorgon ska jag ut med Peter och se om vi får skjuta någon fågel. Ska damma av Tegnäsarna och ge sig ut ; ) Tempen hörs ska vara bra imorgon så vi får hoppas på det bästa. Imorgon är det den 16 Januari, vilket betyder att det är 8 år sedan vår okrönte konung och brännvinsprofet, Errol Eddie Meduza Norstedt, lämnade oss. Tänkte hedra hans minne genom att lyssna på hans musik och utöva en utav hans största bedrifter. Det vill säga, dricka en öl. Det är vad helgen har att bjuda på, hittils.

Lisa jag älskar dig.


Knugen - Jag ger fan i allt


Funderingar

Funderar på bilen. När jag trodde att jag fått igång den och att jag löst problemet så började den jävlas igen. När Lisa lånade den på fredagskvällen så stannade den bara. Den fick stå i två dagar eftersom att jag inte behövde den. När jag på måndage skulle starta den för att fara på svängvägen och felsöka så gick den utan problem. Det har den gjort hittils också, vette satan vad som är problemet. Kan tänkas att någon av tändkablarna glappar.

Har vart till Junsele idag och hälsat på lillgumman =) Lisa sitter nu med Kattis och sysselsätter sig med scrapbooking. Vet inte riktigt hur set stavas ; P Jag själv har packat ner allt från hobbyrummet, så nu är det klart. Imorgon tänkte jag måla lite inne i skrubben. Det är ritat på en utav väggarna så det ska målas över. Ska även på Axbergs imorgon och kolla om dom har några skär till isborren. Ska nämligen ut och pimpla ihelgen om det inte är så kallt. Har inte så mycket mer att berätta. För utom att det vart en liten missbedömning gällande Rederiet som jag håller på att se. Jag trodde ju att det var runt 160 avsnitt. Skitsnack, det är över 300 ; P Men det gör absolut ingenting. Är på avsnitt 20 nu så jag har ett par kvar att se =)

Älskar dig Lisa !


Söndag

Gårdagens hjortstek var utsökt, riktigt god faktiskt. Gårdagen spenderade vi framför teven, såg Beck spelade slutligen tv-spel. Idag håller vi på att tvätta lite, har även packat ner alla julsaker. Händer nog inte så mycket mer idag skulle jag tro. Förutom att I en annan del av Köping börjar ikväll. Det är en riktigt bra serie =) Har haft Martin på besök idag, han ville köpa ett exemplar av Nektar´s cd. Så naturligtvis var jag tvungen att ordna en åt honom.


Fredag

Idag har vi vart och handlat mat inför den kommande veckan. Han även med systemet och BA:s. Det är nämligen så att skosnören jag köpte förra veckan eller när det var har gått av så jag har blivit tvungen att köpa nya. Onödigt vetande. Vi har ätit óch nu väntar kaffe och Rederiet. Hjortsteken jag pratade om blir imorgon istället. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt. BOAK berättade i ett samtal med honom tidigare att han skulle på gymet ikväll, men efter det skulle han höra av sig. Vi får se vad som händer helt enkelt.


Hjortstek

Gumman har haft lite problem med bilen idag då hon skulle hem. Den startade helt enkelt inte. Så hennes far, min svärfar, fick komma och dra igång henne. Hon och Kattias följdes på vägen hem utifall att något skulle hända. Riktigt bra tänkt, men tanke på kylan ! Tänkte att jag skulel fara på svängvägen imorgon och ladda hennes batteri. Vad har då jag gjort idag ? Har donat på hemma i princip, det är väl det enda. Eller jo, har börjat på att se Rederiet. Har hunnit med fyra avsnitt idag så jag känner mig rätt nöjd. Jag har en antal framför mig. Men det är en sånn höjdarserie så jag lär inte bli less i första taget. Gumman har gjort helg nu. Imorgon ska vi fara och handla, samt göra lite andra fredagsbestyr. Har precis letat åt ett recept på hjortstek. Fick ju en hjortstek utav ÅVAB i julklapp. Den har legat i frysen ett bra tag nu så det är verkligen på sin tid att laga till den. Ser jag fram emot ! =)


Minusgrader !





Det är riktigt kallt idag. Men som jag brukar säga, "De ä bra åt isa" ! Hur som helst så har dagen bestått av att jag har donat med bilen. Den gick inte igång imorse. Men som tur var så fick jag skjtus av min underbara flickvän på svängvägen innan hon for till jobbet. Ringde till Martin och hörde om han kunde hjälpa mig att bogsera bilen på svängvägen. Det kunde han, vilket var perfekt. Efter att vi bogserat brunen så drack vi kaffe. Sen vart det inköp av bensin och k-sprit. Tänkte att det kan ju vara slut på besin eftersom att mätaren i lite sisådär. Men samtidigt tyckte jag itne att det kunde vara de heller. Kanske ska börja med att brunen inte har gått på alla burkar ett par dagar. Han har misstänt och " blöddre". Bytte tändstift för ett tag sedan, och då blev det bra en stund för att sedan börja om. Efter att jag tankat och hällt i k-sprit, samt en skvätt t-röd för att riktigt försäkra mig om att inte isproppar uppstår. Sedan bytte jag två tändkablar och även fördelarlock. Kunde ju vara så att någon tändkabel börjat bli dålig, där av "blöddringen". När de var gjort så satte jag på motorvärmaren och batteriladdaren. Då " gnöggningen" orsakat strömbrist. Den fick stå på ett par timmar och när jag för ett tag sedan skulle fara hem från svängvägen så "spärke" han igång utan problem.

Jag gav mig iväg och efter ett en stund så märker jag att det är precis likadant. Jag tänkte att nog äre väl själva satan. Men jag körde runt ett tag för att få upp tempen. Vilket tog lite drygt en halvtimma och blev 2 mil till på trippen. Men när tempmätaren visade normaltemp så märkte jag att problemet försvunnit. Kändes riktigt bra faktiskt ! Att den "blödder" när man har choken i och när det är kallt det vet jag. Men det har varit mer än vanligt den senaste tiden. Men jag antar att felet nu är åtgärdat. Great !

Gumman har jobbat kväll och sover i Dorotea inatt. 7-4 imorgon och sedan kommer hon hem. Hon är ledig ihelgen och ev. ledig på fredag också. Får se vad som händer till helgen. Skulle vara trevligt att hitta på något. Men är det såhär kallt ute så går det ju inte. Sen skulle det ju vara på sin plats att börja packa också. Vi har ju nya lägenheten från Februari. Nu har vi väl inte så jävla mycke grejjer. Men det är oftast mer än vad man tror.

Lisa jag är kär i dig !


4 miljarder barr

Har tagit ut julgranen idag som totalt torkat ihop. Vilket resulterade i att det gick åt 3 dammsugarpåsar för att få upp allt bar från golvet. Men nu är det gjort iaf. Helgerna är över, känns skönt på ett sätt. Börjar plugga om några dagar bara, känns rätt roligt de också faktiskt ! Var väl vad jag hade att berätta. Ska uppdatera bloggen flitigare nu framöver. Har vart lat under jul/nyår helt enkelt ; P

Love you Lisa !


RSS 2.0